4 din 28
4
Preț iPhone 3GS în România
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Chicago
Macuser din: 05.10.07
Ǻndяei - 12 Iunie 2009 03:01 AM
giorgioromany - 12 Iunie 2009 01:14 AM

Pretul real al iPnone-ului a fost din ziua 0 si ramane 499 si 599, de cand a fost lansat primul acum 2 ani, numai ca intre timp au aparut tot felul de discount-uri si calcule care sunt influentate de operator, Apple nu a schimbat niciodata pretul

Adevărat,  cu unele precizări:
$499 a costat la lansare (29 iunie) cel de 4Gb şi $599 a costat cel de 8Gb. Pe 5 septembrie, Apple nu mai comercializează varianta de 4Gb şi introduce varianta de 16 Gb.
Preţul unui iPhone de 8Gb devine $399 şi 16 Gb $499 - celor ce au cumpărat iPhone până pe 5 seprembrie li se oferă un iTunes gift card de $100 (în urma parcurgerii unei aplicaţii în acest sens).

Normal că Apple are beneficii şi de la operatorii de telefonie mobilă, cum ziceam şi mai demult: preţul iPhone-ului astăzi este de fapt “avansul” iar contravaloare abonamentului lunar este de fapt “rata lunară”

Pe 5 septembrie Apple a realizat ca nu are nici un avantaj ca au dat exclusivitate celor de la AT&T si i-au “obligat” sa introduca incentive sau subsidy sau cum vrem sa numim….pentru ca se vindeau la liber si-l activai numai daca vroiai…..iar decodarea era deja un lucru cert….dar Apple intotdeauna a incasat pret intreg pe telefon…

Semnătură 

Cu respect..G.
iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 21.05.06
Ǻndяei - 12 Iunie 2009 03:01 AM

...în urma parcurgerii unei aplicaţii în acest sens…

Ce se discută e aici e un subiect important, deci scuze de off-topic, dar… ce se-ntâmplă cu evoluția limbii române?

Cum de “completarea/depunerea unei cereri” a ajuns mai nou “parcurgerea unei aplicații”? Jesus Christ!  shut eye
[s] (Dacă-s io mai rămas în urmă, anunțați-mă și pe mine, băieți. Și io vreu să fiu cât mai cul, ca tăt omu’ contimporan) [/s]  raspberry

Scuze încă o dată… continuați, vă rog.

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
giorgioromany - 12 Iunie 2009 04:52 AM

Pe 5 septembrie Apple a realizat ca nu are nici un avantaj ca au dat exclusivitate celor de la AT&T si i-au “obligat” sa introduca incentive sau subsidy sau cum vrem sa numim….pentru ca se vindeau la liber si-l activai numai daca vroiai…..iar decodarea era deja un lucru cert….dar Apple intotdeauna a incasat pret intreg pe telefon…

Proces care a continuat până la lansarea iPhone 3G - Apple continuând să permită cumpărarea unui terminal fără obligativitatea încheierii unui contract pe loc. Singura modificare, dar aici nu sunt sigur, a fost să limiteze numărul de telefoane pe care le putea cumpăra o persoana, telefoane ce puteau fi plătite doar cu card bancar (nu se putea plăti cu cash).

@bogdan77
Faptul că eu m-am exprimat într-un fel (neagreat de tine), nu înseamnă că limba română a involuat sau evoluat.
Legat de atitudinea ta, pe viitor, arată-ne CE FACI TU BINE, nu ce fac ALŢII prost (politicianule)

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Și acestea fiind spuse…... continuăm lecțiile de grămătici pe PM, mail sau alte mijloace.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Chicago
Macuser din: 05.10.07

Da…...deci sa revenim la topic adica pretul iPhone-ului….eu cred ca cea mai buna treaba e sa tragi linie si sa socotesti cat ar costa pe an sa-l folosesti la tot ce stie sa faca…..nu cu cat il cumperi….daca dai 300 pe iPhone si nu folosesti internet GPS, VOIP, free SMS, e-mail si TOATE CELELALTE, nu vad motivul pentru care ai avea iPhone….deci pana la urma conteaza doar cat te costa cu servicii cu tot.

Semnătură 

Cu respect..G.
iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Linden Tree Lake (Lacul Tei)
Macuser din: 11.05.06

Eu cred ca discutati degeaba ce s-a intamplat in SUA pt ca din pacate nu prea are legatura cu ce se intampla in Europa , De ex: In Italia se vinde iPhone la liber (bine si la noi dar asta e"mai oficial”-e deblocat de la Apple si poti face update fara probleme) , sunt tari in care iPhone e comercializat de 2 retele, preturile sunt mai mari atat la servicii cat si la terminale sasmd ....

@Sergioo Da, angajatii retelelor de tel. mobila si ai Orange in special sunt printre cei mai buni smile dar uite ca avem doua cazuri in care si acestia sunt nepregatiti smile

Semnătură 

The MotherShip will land in 2015.

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
Rank
Newbie
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 31.10.07

Orange France a anuntat deja preturile
http://www.francetelecom.com/en_EN/press/press_releases/cp090616en.jsp

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

In Italia au zis sa nu mai faca baietii bani din iPhone-uri deblocate legal: 3GS 16GB - 619 EUR, 3GS 32GB - 719 EUR. Asta in conditiile in care modelele echivalente de anul trecut erau 499 respecitv 569 EUR (8 si 16GB), deci o scumpire de 120 - 150 EUR.

Inca un motiv sa sar peste 3 GS.

[ Ignoră ]   [ # 54 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Nu cred ca s-a vobit, dar oare vor exista anumite procedee diferite pentru comercializarea telefoanelor catre actualii clienti Orange avand in posesie un iPhone (sau mai multe) - cum e in State, de exemplu?

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 55 ]
RankRank
Jr. Member

Putem spera Andrei , putem spera. Insa multe nu se intampla ca acolo. Eu banueisc ca vor aplica acelas sistem de fidelizare pe baza de puncte .... Vom afla pe la jumatea lu’ iulie smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 56 ]
RankRankRank
Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 19.10.07

Incepe sa apara pe diverse site-uri noul 3G . Pretul…....?
http://www.alex-gsm.ro/shop/pc/APPLE-IPHONE-3G-S-16GB-NEVERLOCK-PREMIERA-IN-ROMANIA—c73-p5473.htm

Semnătură 

MacBook Pro retina i7, 2.7 16 gb RAM, 512 SSD
MacBook Pro mid 2007, 4 gb RAM
iPhone 1st gen 8 gb
iPod clasic 80 gb
AEBS Dual Band
Airport Express
iPhone 5 16 gb

[ Ignoră ]   [ # 57 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Arad
Macuser din: 23.05.08

Mie pe site-ul ala mi se pare obscen pretul, adica 3G-ul nu a scazut deloc la pret si 3GS-ul ii dublu ca valoare?!!

Semnătură 

Be smart don’t be a retard! Mcintosh / Hcintosh user. | PowerBook G4 1.5 GHz/1GB RAM DDR/80 GB HDD | iPhone 4 16GB | New iPad 32GB

[ Ignoră ]   [ # 58 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.02.08
FlorinZ - 29 Iunie 2009 04:28 PM

Incepe sa apara pe diverse site-uri noul 3G . Pretul…....?
http://www.alex-gsm.ro/shop/pc/APPLE-IPHONE-3G-S-16GB-NEVERLOCK-PREMIERA-IN-ROMANIA—c73-p5473.htm

eu zic sa-l lasam pe alex gsm cu magazinul lui, care mi-i se pare o incredibila jecmanire :|... persoane ca astea sunt cele ce ne fac tarii noastre o imagine proasta :| cat de hot sa fii? cat?
dar ma rog, simt ca ma ambalez prea tare si n-are rost..

legat de link-ul de la orange franta prezentat de colegul de mai sus, am observat “The iPhone 3G S will be available from Orange on June 19 from €149 in the 16 Gb versions and €229 for the 32 Gb version”.. nu stiu ce abonamente, dar eu zic ca sunt niste preturi destul de decente.. smile si cred ca va fi mult mai ok trecerea si de la 3G la 3G S…

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 59 ]
RankRank
Jr. Member

Ehe , la alex gsm e ieftin! Pe mediadot.ro era 4600 ron :D (aku e 4300 iar pe marketonline 4100). Ii injura lumea pe forum. Au declarat ca este pretul foarte mare la furnizor. Eu ii cred , pentru ca nu vad ce interes au sa puna adaos 200% ca sa nu cumpere nimeni. Si da , preturile sunt bune la abonamente dar adaugand sa zicem 50 euro pe luna ori 24 luni la pret ajungi la 1349 - 16 gb si 1439 - 32 gb.  Deja achizitionez un macbook pro unibody de 15 inch cu banii astia….(recunosc ca abonamentul acela vine cu niste benficii dar nu imi sunt neaparat necesare , iar daca as avea un iphone m-as putea bucura de aceleasi beneficii mai eftin si as ramane si in reteaua care imi place aka VODAFONE)

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 60 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.02.08
pehash - 29 Iunie 2009 07:29 PM

Ehe , la alex gsm e ieftin! Pe mediadot.ro era 4600 ron :D (aku e 4300 iar pe marketonline 4100). Ii injura lumea pe forum. Au declarat ca este pretul foarte mare la furnizor. Eu ii cred , pentru ca nu vad ce interes au sa puna adaos 200% ca sa nu cumpere nimeni. Si da , preturile sunt bune la abonamente dar adaugand sa zicem 50 euro pe luna ori 24 luni la pret ajungi la 1349 - 16 gb si 1439 - 32 gb.  Deja achizitionez un macbook pro unibody de 15 inch cu banii astia….(recunosc ca abonamentul acela vine cu niste benficii dar nu imi sunt neaparat necesare , iar daca as avea un iphone m-as putea bucura de aceleasi beneficii mai eftin si as ramane si in reteaua care imi place aka VODAFONE)

probabil ca intradevar, vor exista si astfel de abonamente, dar cel mai probabil o sa fie ca in anii anterior.. nu va trebui sa-ti modifici abonamentul, in caz ca esti deja la Orange. Daca ai un abonament ce se incadreaza anumite sume, il iei la pret mai bun sau mai putin bun. Daca ai deasemenea puncte Thank You il poti lua iar la alti bani.. ziceau niste baietii pe-aici ca au vorbit ei cu cei de la Orange si ca au zis ca pe 29 se va actualiza site-ul cu tot cu 3GSu’... s-a updatat o laie.. si sunt siiiigur ca pe 2 o sa vina… yeah’ right!

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

4 din 28
4