6 din 28
6
Preț iPhone 3GS în România
  [ Ignoră ]   [ # 76 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 27.05.08

eu am abonament internet - pt laptop - e o chestie USB cu un sim inauntru - aveti idee daca pot adauga un numar de telefon si un abonament cu minute incluse pe acelasi sim?

[ Ignoră ]   [ # 77 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 04.06.09

se pare ca iPhone 3G de la orange a mai suferit o reducere de pret. https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/iphone?itemid=398
vad ca e acum 209 euro la abonamentul de 20 de euro pe 2 ani. inainte cred ca era 309 euro.
in reclama de pe prima pagina scrie de reducere de 150 de euro, dar probabil la abonamente mai scumpe.

in felul asta 3GS-ului i-a ramas varianta de 300-400 euro la acelasi abonament de 20 de euro.
asta facand analogie cu apple din state, unde diferenta intre 3gs si 3g este de 100 de dolari la acelasi abonament.

[ Ignoră ]   [ # 78 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

ar fi bine - dar foamea e mai mare decat logica - thats a fact!
e 209 de vreo 2 zile cred, intr-adevar era 309 pana atunci… cam dubios - pt ca reducerea a coincis cu terminarea stocului, acum vad ca iar poti face comanda si nu zice ca nu mai e pe stoc.
daca la un abonament de 10 euro e pe la 500 euro noul 3GS e bine.

[ Ignoră ]   [ # 79 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 06.03.08
kenadams111 - 30 Iunie 2009 04:21 PM

se pare ca iPhone 3G de la orange a mai suferit o reducere de pret. https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/iphone?itemid=398
vad ca e acum 209 euro la abonamentul de 20 de euro pe 2 ani. inainte cred ca era 309 euro.
in reclama de pe prima pagina scrie de reducere de 150 de euro, dar probabil la abonamente mai scumpe.

in felul asta 3GS-ului i-a ramas varianta de 300-400 euro la acelasi abonament de 20 de euro.
asta facand analogie cu apple din state, unde diferenta intre 3gs si 3g este de 100 de dolari la acelasi abonament.

Mi se pare o mare tampenie din partea Orange sa se joace cu pretul Iphone o data pe saptamana. Asta arata inconsistenta in ceea ce prveste ofertele lor. Ce sa cred, ca daca mai astept 5 zile poate cumpar 3G-ul cu 100 Euro sau cu 300 Euro ??? Fluctuatia pretului in felul asta da dovada de amatorism si disperare. Cred ca Apple a facut o greseala cand a ales Orange ca singur furnizor de Iphone in Romania.

Semnătură 

email: 1. [...] De asemenea, semnătura nu poate conține linkuri sau adrese de e-mail, sau orice alt text care să trimită către sau să sugereze un site, reclame sau comerț (anunțuri de vânzări-cumpărări);
Macbook Pro 15” i7 2.3Ghz | MacMini i7 2.6Ghz | iPad 3G [gen 3] | iPhone 4s | Apple TV [gen 3] | iPad 2 3G [gen 2] Ipad Mini 4G [gen2]

[ Ignoră ]   [ # 80 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

de acord - sigur au fost oameni care au luat cu 309 euro si peste cateva zile reducere 209… cum se simt ei oare? si apple a facut acelasi lucru - dar parca au oferit un bon valoric de 100$ pe itunes despagubire celor…“pacaliti” smile

[ Ignoră ]   [ # 81 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 08.02.07

Stiu ca cei de la iStyle au adus deja cateva modele de iPhone 3G S. Inca nu au fost puse pe site. Preturile din pacate sunt descuranjante rau. 739 Euro (fara TVA) pt modelul de 16 GB, respectiv 857 Euro (fara TVA) pentru modelul de 32 GB, cu mentiunea ca iPhone-urile merg pe orice retea GSM.

[ Ignoră ]   [ # 82 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

alea nu sunt preturi - sunt glume proaste

[ Ignoră ]   [ # 83 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Phone 3G 8GB - black - unlocked - 2797 Ron TVA inclus
iPhone 3G 16GB - black/white - unlocked - 3143 Ron TVA inclus

pe istyle.ro so…. e clar smile

[ Ignoră ]   [ # 84 ]
RankRankRank
Member
Din: London
Macuser din: 04.04.08

@El_Cid cat doresti sa dai pe un iphone la liber fara abonament? Sunt de acord ca 850 de euro e mult, mai pui putin si-ti iei MBP de 13”, dar sub 600 nu cred ca se va gasi undeva la liber si decodat…

[ Ignoră ]   [ # 85 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 08.02.07

Preturile sunt furnizate de catre cei de la iStyle. Nu am nici un interes sa fac “glume proaste”.

[ Ignoră ]   [ # 86 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Simon m-ai inteles gresit.
sorinc eu nu vreau sa-l iau la liber si nici decodat wink

[ Ignoră ]   [ # 87 ]
RankRankRank
Member
Din: London
Macuser din: 04.04.08

Tocmai…atunci de ce ti se pare absurd pretul pt la liber?...

[ Ignoră ]   [ # 88 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

comparativ cu preturile din afara, mai bine il cumperi din italia - si nu te costa transportul 200 euro sau cat e diferenta - asta e sigur.

[ Ignoră ]   [ # 89 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 04.06.09

s-au actualizat preturile pe istyle.ro ( http://www.istyle.ro/i_category.php?id=9466 )

iPhone 3G 8GB - black - unlocked - 2500 Ron TVA inclus
iPhone 3G 16GB - black/white - unlocked - 2750 Ron TVA inclus

iPhone 3G S 16GB - black/white - unlocked - multilingual - 3735 Ron TVA inclus
iPhone 3G S 32GB - black/white - unlocked - multilingual - 4300 Ron TVA inclus

scump…
pana nu demult cele mai capabile smartphone-uri ajungeau pe la maxim 25mil (cum e si un N97 la liber acum).
acum au depasit cu mult limita de 25 de milioane, si culmea sunt unii carora chiar li se pare un pret normal, decent sau cum vreti sa-i mai spuneti. ca doar e “unlocked”.
ma mir ca nu aduceti ca argumente copy/paste-ul din iphone sau camera cu video.

[ Ignoră ]   [ # 90 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara, Romania
Macuser din: 10.07.07

Pai i normal, aia i da exclusivitate si ca ai ceva ce nu vezi la toti copacii . I trist sa fi la fel ca si restu.
Oricum preturiile sunt exagerate smile gluma ne-gluma da 43 de milioane pentru un 3GS deja i prostie, cred ca fur unu pan la urma smile faza cu “find my iphone” e valabila pentru cei ce au MobileMe si au iphonu sincronizat , dar 90% din userii de iphone din romania nici nu stiu de i MAC ,dar mai mobileMe smile)

[ Modificat: 01 Iulie 2009 01:30 AM de rvxtm ]
 Semnătură 

iPod 30Gb 5G
White MacBook (Late 2006)
iPod Nano 4G 16Gb Black
iPhone 4   iOS 5
iPad 1 WiFi 64Gb iOS 5
Core 2 Quad Retail-Install Hakintosh

6 din 28
6