7 din 28
7
Preț iPhone 3GS în România
  [ Ignoră ]   [ # 91 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.02.08
kenadams111 - 01 Iulie 2009 12:48 AM

s-au actualizat preturile pe istyle.ro ( http://www.istyle.ro/i_category.php?id=9466 )

iPhone 3G 8GB - black - unlocked - 2500 Ron TVA inclus
iPhone 3G 16GB - black/white - unlocked - 2750 Ron TVA inclus

iPhone 3G S 16GB - black/white - unlocked - multilingual - 3735 Ron TVA inclus
iPhone 3G S 32GB - black/white - unlocked - multilingual - 4300 Ron TVA inclus

scump…
pana nu demult cele mai capabile smartphone-uri ajungeau pe la maxim 25mil (cum e si un N97 la liber acum).
acum au depasit cu mult limita de 25 de milioane, si culmea sunt unii carora chiar li se pare un pret normal, decent sau cum vreti sa-i mai spuneti. ca doar e “unlocked”.
ma mir ca nu aduceti ca argumente copy/paste-ul din iphone sau camera cu video.

asta-i bataie de joc.. :| eu nu pot sa percep cum este posibil asa ceva.. :| si culmea, ca aici nici nu mai e vorba de alex gsm sau mai stiu io cine.. e vorba de reprezentanta oficiala frate.. pe cuvant de nu le dau un mail de complaint, pai chiar in halul asta sa-ti bati joc frate? :|.. OPCu’ sau cine se ocupa cu chestiile astea, ce pazeste?

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 92 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 27.05.08

sa vedem pretul la orange
nu la istyle, marketonline, dmo sau cine il mai baga in oferta - la o adica imi ia fix 10 min sa cumpar un domeniu, sa arunc un joomla pe el - si sa cer 50 mil pe un iphone3gs. La banii astia va fac rost de un iphone 3gs in 2 sapt - fara nici o problema smile

[ Ignoră ]   [ # 93 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara, Romania
Macuser din: 10.07.07

cel mai corect ar fi 199 / 299 dolari cu contract si 299/399 fara smile si as zice ca da…i corect

Semnătură 

iPod 30Gb 5G
White MacBook (Late 2006)
iPod Nano 4G 16Gb Black
iPhone 4   iOS 5
iPad 1 WiFi 64Gb iOS 5
Core 2 Quad Retail-Install Hakintosh

[ Ignoră ]   [ # 94 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

@sergioo: stai linistit ca nu ai ce sa faci, ei il pot vinde si cu 10000 lei, fraier nu e ala care vinde ci cel care o sa cumpere, oricum e o aberatie sa dai atat pe un telefon, mai bine iti iei un MBP 13” cu un abonament de internet si e mai bine asa :D

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 95 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 10.02.08
virus_luci - 01 Iulie 2009 04:34 AM

@sergioo: stai linistit ca nu ai ce sa faci, ei il pot vinde si cu 10000 lei, fraier nu e ala care vinde ci cel care o sa cumpere, oricum e o aberatie sa dai atat pe un telefon, mai bine iti iei un MBP 13” cu un abonament de internet si e mai bine asa :D

da ma tata ma, dar cum ziceam, nu e magazinul de la colt, fratee.. zici ca ai niste pretentii, ceva.. :| 43 de milioane? OMFG! 4 d-astea si-ti iei Logan.. din cate stiu io, n-ar trebui sa fie voie asa ceva.. ce-i asta, profit de 500%? ma abtin din greu de la obscenitati :|

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 96 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 23.06.09

Am vazut ca cei de la orange au bagat deja o oferta.Iphone de 16 GB la pret de 8 GB asta insemnand 400 de E.Probabil asa va ramane iar cel de 8 GB va disparea de pe piata cat de curand.

Semnătură 

Plecand de la constatarea ca actorii nostri sunt mai respectabili ca oricand,sa nu tragem concluzia ca ar fi mai putin periculosi.Dar cine ar putea avea inca indoieli asupra a ceea ce vreau eu,asupra celor trei revendicari pe care m-au facut sa le formulez furia,nelinistea,dragostea mea pentru arta?
Teatrul sa nu mai fie stapan al artelor
Actorul sa nu mai fie seducatorul artistilor autentici
Muzica sa nu mai fie o arta a minciunii.

[ Ignoră ]   [ # 97 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Sergioo - 01 Iulie 2009 06:01 AM
virus_luci - 01 Iulie 2009 04:34 AM

da ma tata ma, dar cum ziceam, nu e magazinul de la colt, fratee.. zici ca ai niste pretentii, ceva.. :| 43 de milioane? OMFG! 4 d-astea si-ti iei Logan.. din cate stiu io, n-ar trebui sa fie voie asa ceva.. ce-i asta, profit de 500%? ma abtin din greu de la obscenitati :|

eu zic ca nu prea conteaza ce pret aberant au ales aia pt noul iPhone, de aia am citat vechile lor preturi pt iPhone 3G - pana acum 2 zile erau valabile

[ Ignoră ]   [ # 98 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 13.10.05
kenadams111 - 01 Iulie 2009 12:48 AM

s-au actualizat preturile pe istyle.ro ( http://www.istyle.ro/i_category.php?id=9466 )

iPhone 3G 8GB - black - unlocked - 2500 Ron TVA inclus
iPhone 3G 16GB - black/white - unlocked - 2750 Ron TVA inclus

iPhone 3G S 16GB - black/white - unlocked - multilingual - 3735 Ron TVA inclus
iPhone 3G S 32GB - black/white - unlocked - multilingual - 4300 Ron TVA inclus

scump…
pana nu demult cele mai capabile smartphone-uri ajungeau pe la maxim 25mil (cum e si un N97 la liber acum).
acum au depasit cu mult limita de 25 de milioane, si culmea sunt unii carora chiar li se pare un pret normal, decent sau cum vreti sa-i mai spuneti. ca doar e “unlocked”.
ma mir ca nu aduceti ca argumente copy/paste-ul din iphone sau camera cu video.

:D wow, ce tupeu…
de banii astia iti iei 3gs unlocked din italia, cu tot cu excursie!

[ Ignoră ]   [ # 99 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 04.06.09

eu am trimis un mail la istyle legat de preturile la iPhone “unlocked” in Romania.
ma gandesc ca daca vor primi multe astfel de mailuri ne vor lua in serios.
va recomand sa faceti si voi la fel si sa va exprimati nemultumirea sau dezamagirea…

[ Ignoră ]   [ # 100 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

am trimis si eu - nu cred ca va functiona - dar incercarea moarte n-are smile

[ Ignoră ]   [ # 101 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Linden Tree Lake (Lacul Tei)
Macuser din: 11.05.06

:D wow, ce tupeu…
de banii astia iti iei 3gs unlocked din italia, cu tot cu excursie!

Dap , cam la fel si cu macurile. E diferenta de sute de euro. Mai bine faci frumos o plimarica pana in europa ca e doar cu buletinu. Ti-ai luat mac si ai fost si in excursie :D

Iar astia importatorii nostri dragi sa se spele pe cap cu ele.

@Sergioo calmeaza-te ca nu merita. Cam asa se intampla cu un tel cand e ultimu racnet (si din cauza ca orange nu l-au adus inca) . PEste cateva luni se vor calma. Daca nu, iti iei de la Orange. Daca si acolo e scump il iei de la baietii care aduc din italia sau mai stiu eu de unde. Si cu asta basta !

Semnătură 

The MotherShip will land in 2015.

[ Ignoră ]   [ # 102 ]
RankRank
Jr. Member
VladTm - 01 Iulie 2009 04:29 AM

cel mai corect ar fi 199 / 299 dolari cu contract si 299/399 fara smile si as zice ca da…i corect

Ehe ce bine ar fi ....  visam frumos ....  In alta viata poate. smile)

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 103 ]
RankRank
Jr. Member
kenadams111 - 01 Iulie 2009 02:34 PM

eu am trimis un mail la istyle legat de preturile la iPhone “unlocked” in Romania.
va recomand sa faceti si voi la fel si sa va exprimati nemultumirea sau dezamagirea…

Sa vedem daca o sa spuna ca e scump la furnizor LOL ...  nu stiu daca ei sunt furnizorul sau orange sau altcineva dar ar fi fun :D
Nu cred ca vei/vom primi vreun raspuns. Oricum , numarul de bucati vandute este mult mai graitor decat orice mail…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 104 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 06.03.08
kenadams111 - 01 Iulie 2009 02:34 PM

Sa nu uitam totusi ca iStyle a stabilit preturile dupa o anume strategie :
- cei ce vor dori un iPhone ieftin (noi toti de aici) vom cumpara cel mai probabil telefonul de pe ebay (Italia, HK, USA, etc) sau din magazinele Orange (puncte de loializare, ab nou, migrare la alt abonament, etc)

- cei ce vor dori un iPhone cu orice pret ( sa fie primii, de fitze, etc) il vor cumpara in magazinele iStyle din Mall-uri. Ganditi-va ca vine gusterul cu pitipoaca de gat il Mall si vede in vitrina noul iPhone. Mai conteaza cat costa ??? Din contra cu cat mai scump cu atat mai bine. Prostia si snoismul nu au limite in Romania.

Va intreb cati dintre voi ati cumparat vechile generatii de Iphone din iStyle ? Eu am cuparat 2G de pe ebay iar 3G de la Orange.

Semnătură 

email: 1. [...] De asemenea, semnătura nu poate conține linkuri sau adrese de e-mail, sau orice alt text care să trimită către sau să sugereze un site, reclame sau comerț (anunțuri de vânzări-cumpărări);
Macbook Pro 15” i7 2.3Ghz | MacMini i7 2.6Ghz | iPad 3G [gen 3] | iPhone 4s | Apple TV [gen 3] | iPad 2 3G [gen 2] Ipad Mini 4G [gen2]

[ Ignoră ]   [ # 105 ]
RankRank
Jr. Member

Nici aia nu ar trebui sa cumpere. Cu banii astia isi iau 8800 arte (eventual carbon sau gold) si kitch-ul este pe masura pretului. In plus , 3GS-ul se confunda cu 3G-ul de anul trecut. Vrei sa rada lumea de ei ca n-are bani ?! ce naiba :D

Eu nu mi-am cumparat nici un iPhone , dupa mine nu prea merita cu preturile astea , sau poate nu-mi permit. Desi daca as vinde psp-u si telefonul pe care il am acum s-ar face de un 3G raspberry

[ Modificat: 01 Iulie 2009 06:12 PM de pehash ]
 Semnătură 

7 din 28
7