Sa vedeti ce am observat. Acum cateva zile a trebuit sa bag Tiger din nou si mi s-a busit DVD.. asa ca am trecut inapoi la Panther. Ce am observat ? Mighty Mouse-ul meu mergea muuult mai bine. Chiar .. la fel ca la inceput. Cum am bagat Tiger din nou si am instalat ultimul update cu drivere pentru Mighty Mouse… s-a dus dracu iar.
Credeti ca se poate sa fie o problema software ? desi ma cam indoiesc… tind sa cred ca asa este. Am stat pe Panther vreo 3 zile bune… si nu a facut nici cea mai mica figura mouse-ul.
alaturi de mine este un coleg cu imac g5, os 10.4.6 si mighty = nici o problema…
am incercat si io mouseul ala, dar m-am obisnuit prea mult cu logitech….
Acum cateva zile a trebuit sa bag Tiger din nou si mi s-a busit DVD.. asa ca am trecut inapoi la Panther. Ce am observat ? Mighty Mouse-ul meu mergea muuult mai bine. Chiar .. la fel ca la inceput.
se blocheaza scrollul in unele directii, asta-i problema.
eu zic ca este o mica posibilitate sa fie asta dar prea mica, pentru ca la mine la servici nu are absolut nici o problema.
in ultimu timp mai bag un colt de hartie pe la bila si-si revine.
Blocarea scroll-ului este o problema de natură exclusiv mecanică (a se citi: jeg). Mi s-a întâmplat la doi Mighty, iar pe unul nu l-am putut rezolva decât desfăcându-l şi curăţind piesele de la biluţă.
mighty mouse SUCKS
eu am facut prostia ca pe mac-ul meu de la servici l-am folosit mai intai pe Mighty Mouse si dupa aia am trecut la un mouse normal. Mighty mouse seteaza o acceleratie pentru scroll - CARE NU O MAI POTI MODIFCA NICIODATA. Dai un pic mai tare de rotita si zvrr a scroluit 4 pagini.
nu stiu despre ce acceleratie vorbesti dar mi se pare ok, de sucks tot sucks.
tocmai l-am desfacut ceea ce-ti doresc si tie alex. oricum eu suspectez o rotita dintraia ca e mai distrusa decat celelalte pentur ca la prima curatare nu vroia sa mearga tot in jos(singura care-mi facea probleme) dar la a doua curatare sau amestecat intre ele si parca stanga nu merge asa de bine.
crap de crap mouseu asta da tot imi place.
Chiar sunt eu singurul macuser de pe aici care e multumit de mighty mouse, pacat, mie chiar imi place, si chiar daca sunt de acord ca logitech face mousi mai buni, mie chiar imi face placere sa folosesc mighty mouse-ul
Dar cine stie poate mai incolo o sa incerc si eu noul mouse dual laser de la logitech
Biluta aia e de nota 12. Atunci cand nu se murdareste. Din cauza ei, am uitat complet de Logitech.
Alex, fie nu ai curatat rolele alea cum trebuie, fie ai pierdut una dintre ele.
Si mie-mi place mighty mose. Am trei, de trei luni, si toate merg perfect! Nici macar dtpistul indragostitul de Logitech, care ma pisase sa-i cumpar unu’ pe G4, nu mai vrea sa umble cu altul!
Dar, apropo. Cred ca mighty e construit de Logitech! Asa o fi?
Sa vedeti ce am observat. Acum cateva zile a trebuit sa bag Tiger din nou si mi s-a busit DVD.. asa ca am trecut inapoi la Panther. Ce am observat ? Mighty Mouse-ul meu mergea muuult mai bine. Chiar .. la fel ca la inceput. Cum am bagat Tiger din nou si am instalat ultimul update cu drivere pentru Mighty Mouse… s-a dus dracu iar.
Credeti ca se poate sa fie o problema software ? desi ma cam indoiesc… tind sa cred ca asa este. Am stat pe Panther vreo 3 zile bune… si nu a facut nici cea mai mica figura mouse-ul.
Pt Tiger, nu trebuie nici un driver pt Mighty Mouse, este inclus în sistem.
Este un mouse ciudat, dar a început să îmi placă. Trebuie curățat des cu spirt și o batistă curată și fină (batistă standard, din cîrpă, nu din hîrtie).