parerea mea e ca sucks. parca trebuia sa traim cat mai usor cu macu. am vazut eu in flash cat e de penal ca nu pot face scroll in timeline dar in scena da, deci cred ca stiu ce inseamna sa n-ai scroll si nu vorbesc aiurea.
parerea mea e ca sucks. parca trebuia sa traim cat mai usor cu macu. am vazut eu in flash cat e de penal ca nu pot face scroll in timeline dar in scena da, deci cred ca stiu ce inseamna sa n-ai scroll si nu vorbesc aiurea.
și eu știu ce înseamnă să nu ai scroll, viața se derulează mai lent (și mai natural)
N.B. am renunțat la șoricei fără scroll, ca să fiu clar… chiar și soția, in love with Apple one-button mice
Chestia asta cu soarecii e strict de alegere personala. Fiecare alege ce vrea si ce i se potriveste mai bine.
Nici eu nu pot fara al doilea buton si scroll (si wireless), dar imi place de mor soarecu’ Apple ala alb si transparent. Nu-l folosesc, dar l-am agatat la vedere si ma bucur de estetica lui…!
hai sa fim seriosi acuma daca itzi trebuie atat
de mult un mouse cu click derapta si cu scroll
si nu itzi place cum merge Mightyul potzi sa itzi
iei de la orice colt de strada cu 20 de lei de toate
culorile de toate formele, simple complicate care
seamana mai mult sau mai putzin cu cele de la apple.
Si daca itzi place mai mult un mouse apple potzi
trai foarte bine si fara scroll si fara right click pe mouse
Eu i-am luat la tata un mouse care seamana cu
cel de la apple are 2 butoane si scroll este transparent
dar este putzin mai mare si i l-am confiscat pe cel
original de la apple, chiar daca are un singur buton!!
mighty mouse SUCKS
eu am facut prostia ca pe mac-ul meu de la servici l-am folosit mai intai pe Mighty Mouse si dupa aia am trecut la un mouse normal. Mighty mouse seteaza o acceleratie pentru scroll - CARE NU O MAI POTI MODIFCA NICIODATA. Dai un pic mai tare de rotita si zvrr a scroluit 4 pagini.
Mmmm… dupa cum ne-am vorovit pe ICQ, io am testat cu 3 soareci separati (basca un guzgan din vecini, dar ala nu se pune - ca avea 2 bile in loc de una!) si n-am observat problema asta. E drept ca poate nu am aceiasi soareci ca si tine (ai mei sunt in majoritate H^HDell, plus un Logitech de la mama lui…), dar scroll-ul merge fara nici o problema, de la un shoarece la altul.
pentru scroll exista iscroll… e super misto, lasi optiunea activata de a avea si trackpad-ul activ odata cu mouse-ul si gata.
eu acasa folosesc mighty mouse (din motive de intretinere), iar in deplasare apple mouse. ce e misto la toti mousii de la apple este forma fasciculului optic…un cap de soarec
pentru scroll exista iscroll… e super misto, lasi optiunea activata de a avea si trackpad-ul activ odata cu mouse-ul si gata.
eu acasa folosesc mighty mouse (din motive de intretinere), iar in deplasare apple mouse. ce e misto la toti mousii de la apple este forma fasciculului optic…un cap de soarec
Iote dom’le unde era Michimausu’ Hai ca asta e chiar buna!