2 din 2
2
Vesnica problema cu Mighty Mouse, cauzata de Tiger ?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

sincer sa fiu imi placea chiar mai mult modelul cu 1 buton…mana stanga tot pe tastatura sta..

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
szhoul - 12 Iunie 2006 02:30 AM

sincer sa fiu imi placea chiar mai mult modelul cu 1 buton…mana stanga tot pe tastatura sta..

Și mie… am un mouse Apple alb acum nefolosit… dar nu se știe niciodată cînd va reveni chițăind smile

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

si la alea cum faci scroll?

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
.ral:cr - 12 Iunie 2006 03:19 AM

si la alea cum faci scroll?

cu săgețile din aplicații, desigur, cum altfel? sau nu faci scroll, se poate trăi și fără scroll smile

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

parerea mea e ca sucks. parca trebuia sa traim cat mai usor cu macu. am vazut eu in flash cat e de penal ca nu pot face scroll in timeline dar in scena da, deci cred ca stiu ce inseamna sa n-ai scroll si nu vorbesc aiurea.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
.ral:cr - 12 Iunie 2006 03:24 AM

parerea mea e ca sucks. parca trebuia sa traim cat mai usor cu macu. am vazut eu in flash cat e de penal ca nu pot face scroll in timeline dar in scena da, deci cred ca stiu ce inseamna sa n-ai scroll si nu vorbesc aiurea.

și eu știu ce înseamnă să nu ai scroll, viața se derulează mai lent (și mai natural)
N.B. am renunțat la șoricei fără scroll, ca să fiu clar… chiar și soția, in love with Apple one-button mice

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Eu folosesc Mighty Mouse in modul cu un singur buton, este mult mai comod pentru degetele mele decat un maus cu doua butoane.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Chestia asta cu soarecii e strict de alegere personala. Fiecare alege ce vrea si ce i se potriveste mai bine.
Nici eu nu pot fara al doilea buton si scroll (si wireless), dar imi place de mor soarecu’ Apple ala alb si transparent. Nu-l folosesc, dar l-am agatat la vedere si ma bucur de estetica lui…!

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 13.10.05

hai sa fim seriosi acuma daca itzi trebuie atat
de mult un mouse cu click derapta si cu scroll
si nu itzi place cum merge Mightyul potzi sa itzi
iei de la orice colt de strada cu 20 de lei de toate
culorile de toate formele, simple complicate care
seamana mai mult sau mai putzin cu cele de la apple.

Si daca itzi place mai mult un mouse apple potzi
trai foarte bine si fara scroll si fara right click pe mouse
Eu i-am luat la tata un mouse care seamana cu
cel de la apple are 2 butoane si scroll este transparent
dar este putzin mai mare si i l-am confiscat pe cel
original de la apple, chiar daca are un singur buton!!

uite atasat am pus chiar un mouse zâmbăreț

Semnătură 

Ai probleme cu Macul? Trimite un PM
Depanare, Instalare, Configurare, Personalizare, Optimizare si Asistenta Tehnica.
Mac & PC, iPhone & iPodTouch

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRank
Member
Din: Brisbane, Australia
Macuser din: 07.06.06
psergiu - 10 Iunie 2006 02:26 AM

mighty mouse SUCKS
eu am facut prostia ca pe mac-ul meu de la servici l-am folosit mai intai pe Mighty Mouse si dupa aia am trecut la un mouse normal. Mighty mouse seteaza o acceleratie pentru scroll - CARE NU O MAI POTI MODIFCA NICIODATA. Dai un pic mai tare de rotita si zvrr a scroluit 4 pagini.

Mmmm… dupa cum ne-am vorovit pe ICQ, io am testat cu 3 soareci separati (basca un guzgan din vecini, dar ala nu se pune - ca avea 2 bile in loc de una!) si n-am observat problema asta. E drept ca poate nu am aceiasi soareci ca si tine (ai mei sunt in majoritate H^HDell, plus un Logitech de la mama lui…), dar scroll-ul merge fara nici o problema, de la un shoarece la altul.

Daca intreaba cineva, OSX 10.4.6 +ultimele petece.

Ino!~

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 31.10.05

pentru scroll exista iscroll… e super misto, lasi optiunea activata de a avea si trackpad-ul activ odata cu mouse-ul si gata.
eu acasa folosesc mighty mouse (din motive de intretinere), iar in deplasare apple mouse. ce e misto la toti mousii de la apple este forma fasciculului optic…un cap de soarec smile

Semnătură 

personal sommelier

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRank
Member
Din: Brisbane, Australia
Macuser din: 07.06.06
laur - 20 Iulie 2006 08:04 PM

pentru scroll exista iscroll… e super misto, lasi optiunea activata de a avea si trackpad-ul activ odata cu mouse-ul si gata.
eu acasa folosesc mighty mouse (din motive de intretinere), iar in deplasare apple mouse. ce e misto la toti mousii de la apple este forma fasciculului optic…un cap de soarec smile

Iote dom’le unde era Michimausu’ smile smile Hai ca asta e chiar buna! smile

Ino!~

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 13.03.08

deci nu ii dau de cap nicicum…
Cum fac un MightyMaus sa stie de click dreapta??? Pe Leopard, adica.

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

eu nu pot sa cred ca te-ai uitat in sp/mouse si n-ai gasit click dreapta prin toate optiunile alea

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Ce-ar fi să te uiţi în System Preferences, Mouse?
Pentru numele lui Dumnezeu!

2 din 2
2