Salutare,
Pentru a nu deschide un nou post legat de problema asta, revin cu o altă întrebare. Se pare că sunt greu de cap. Nu mă descurc prea bine cu funcțiile GREP, deși recunosc că sunt extrem de utile.
Am un document plin de note de subsol, puse la finalul documentului. Documentul este InDesign CS3 pe MAC. Din motive care nu le înțeleg și nu e cazul, acum, să le analizez, la importul fișierului WORD în InDesign, aceste nu le recunoaște ca și note de subsol. Are stilurile definite, dar dacă șterg o trimitere, nu le actualizează pe celelalte automat, așa cum face în alte documente. Se pare că acum, clientul dorește să șteargă o parte din ele. Ca să scurtez povestea. Cumaș putea face ca să îi dau o comandă în GREp să caute, de exemplu, toate notele ce încep cu 14x și să le înlocuiască cu 13x (140, 141 etc. vor deveni 130, 131 etc.). Am pus, în GREP, la FIND: 14[[:digit:]]. Dar ce îi dau la REPLACE? 13 cu ce? Am încercat /1, \1, &1, $1, dar nimic. Adică îmi înlocuiește efectiv 140 cu 13(/1, \1, &1 sau $1).
Vă mulțumesc anticipat.
Sebastian