*BSD
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 01.10.08

Mi se pare un pic ciudat sa avem sectiuni dedicate pt Linux si Windows (which is good, by the way raspberry), si sa nu avem o sectiune dedicata BSD-urilor, cata vreme Mac OS e bazat in buna masura pe (Free)BSD. Poate n-ar fi rau sa existe si o astfel de rubrica.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

la insistențele voastre, tocmai s-a creat o rubrică nouă, unde bateeeeeee vvviiiiiiintuullll….
sorry, era ecoul - e gol la rubrica aia
smile

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

In primul rand, generalizezi: daca pe tine nu te intereseaza aceste lucruri, nu inseamna ca nu mai intereseaza pe nimeni. Multi useri de mac au ajuns sa foloseasca Mac OS tocmai pt ca are la baza UNIX/FreeBSD, si pt ca ii intereseaza latura asta (programatori, admini, whatever). In al doilea, chiar daca ar bate vantul pe acolo, tot nu vad cu ce te deranjeaza. Daca din an in pasti cineva are ceva de postat pe tema asta, o poate face. E clar ca rubrici de genul Linux, Windows, BSD sau A/UX sunt mai putin populare decat grosul comurilor de pe forum - asta nu inseamna ca nu intereseaza pe nimeni.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

problema este incarcarea forumului cu sectiuni inutile, nefolosite, atat. eu cred ca sunt mult mai multi useri programatori pe aici decat ce-i interesati de bsd, si vezi si tu cum e la sectiunea aia.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

da, corect. daca nu e de interes, asta e - nu-i musai sa existe rubrica separata. chestia e ca la inceput cred ca la fel s-a zis si despre win sau lin, si in timp a inceput lumea sa posteze si pe acolo. in fine

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Daniel Forga - 14 Iunie 2009 06:38 PM

da, corect. daca nu e de interes, asta e - nu-i musai sa existe rubrica separata. chestia e ca la inceput cred ca la fel s-a zis si despre win sau lin, si in timp a inceput lumea sa posteze si pe acolo. in fine

Sînt domenii de interes, dar nu în limba română, astea-s pt specialiști, în domeniul ăsta fora în engleză sîtn baza.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

Gata, s-a corectat. Forumul De linux pe mac e acum de Linux si *BSD pe mac.
Atentie - DOAR pe mac-uri.