Alta intrebare
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.04.06

Am un adaptor USB to lan si nu reusesc sa-l fac sa mearga.In poza atasata se vede cum e vazut de 10.4.6.Pe orice windoze merge brici dar pe Mac…

Fișiere atașate
Picture 1.png  (Dimensiune Fişier 731 - Downloads: 129)
 Semnătură 

MacBook 13” C2D

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Tulcea, Romania
Macuser din: 31.03.06

mai exact ce nu merge, iti apare la sistem preferences>network ?

Semnătură 

if it works .. don’t screw with it

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Pai, il vezi! Chiar, cind deschizi preferintele de Network, il vezi?
Si, inca o data: de ce ti-ai luat imac G3? Stiu ca e tirziu, dar, oricit de destept ar fi, Tiger depaseste cu mult capacitatea procesorului!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

Am rezolvat.Este un AMDtek cu cipset ADM 8511 si merge foarte bine cu drivere generice gasite pe un site.post scris de pe iMac cu USB to lan.Pt cine mai are nevoie de placi de retea pe USB se gasesc la SPOT cu 400 si 500 mii.Eu am luat-o pe cea de 400 mii si dupa 4-5 ore am gasit si drivere de OS10.ATENTIE merge doar pe TIGRU SI PANTERA (10.4,respectiv10.3)Am driverele dc le mai vrea cineva.MULTUMESC TUTUROR care au incercat sa ma ajute!

Semnătură 

MacBook 13” C2D

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
iaru - 11 Iunie 2006 11:42 PM

Pai, il vezi! Chiar, cind deschizi preferintele de Network, il vezi?
Si, inca o data: de ce ti-ai luat imac G3? Stiu ca e tirziu, dar, oricit de destept ar fi, Tiger depaseste cu mult capacitatea procesorului!

Tigrul merge mai bine ca Pantera pe aproape orice G3! Pe un iMac G3 / 350 fuge mai repede ca Pantera de circa 2 x!

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member

Al meu e la 400 dar o sa bag totusi Pantera,cu toate ca a stat 35-40minute sa-si updateze tot.

Semnătură 

MacBook 13” C2D

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
chitu281971 - 12 Iunie 2006 02:43 AM

Al meu e la 400 dar o sa bag totusi Pantera,cu toate ca a stat 35-40minute sa-si updateze tot.

Păi da, stă, și pe tigru va sta… pe acel 400 Tigrul se va mișca mult mai bine ca Pantera. Poți face comparația oricînd, de altfel…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

‹‹ Intrebare      Alta problema ››