sa ajutam un coleg
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.02.06

avem un coleg printre noi il cheama chitu281971, si-a luat un imac g3 (i-am spus sa nu faca prostia asta) si nu-i merge de nici o culoare reteaua din ce-am inteles.  se chinuie saracu, pune intrebari, se agita, cauta solutii, haideti sa-l ajutam cumva in problema asta in care putem fi pusi oricare dintre noi cand cumparam un mac second-hand. apropo, de la cine l-ai luat nu ti-a spus ca are problema asta?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

il ajutam daca avem ceva de spus… dar parca tot ce era de spus, a zis sergiu, nu?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
daniel71 - 11 Iunie 2006 06:22 PM

avem un coleg printre noi il cheama chitu281971, si-a luat un imac g3 (i-am spus sa nu faca prostia asta) si nu-i merge de nici o culoare reteaua din ce-am inteles.  se chinuie saracu, pune intrebari, se agita, cauta solutii, haideti sa-l ajutam cumva in problema asta in care putem fi pusi oricare dintre noi cand cumparam un mac second-hand. apropo, de la cine l-ai luat nu ti-a spus ca are problema asta?

Păi nu merge fiindcă e bușită placa de rețea sau nu merge pt că nu știe să facă setările? Dacă e bușită placa de rețea, cum îl ajutăm?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 19.04.06

MULTAM DE IDEE!
NU MAI E NEVOIE scriu de pe mac.Placa USB to Fast Ethernet cu chipsetADM 8511 merge cu drivere generice.
Tipul de la care l-am luat zicea ca nu stia ca nu-i merge reteaua si vroia sa-mi mai trimita unul OK fara CD si HDD cu inca un milion.Am rezolvat problema cu 400 mii de la SCOP si cu inca 4-5 ore de cautat drivere de OS(merge doar pe TIGRU si PANTERA 10..4 respectiv 10.3)

Semnătură 

MacBook 13” C2D

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
chitu281971 - 12 Iunie 2006 01:46 AM

MULTAM DE IDEE!
NU MAI E NEVOIE scriu de pe mac.Placa USB to Fast Ethernet cu chipsetADM 8511 merge cu drivere generice.
Tipul de la care l-am luat zicea ca nu stia ca nu-i merge reteaua si vroia sa-mi mai trimita unul OK fara CD si HDD cu inca un milion.Am rezolvat problema cu 400 mii de la SCOP si cu inca 4-5 ore de cautat drivere de OS(merge doar pe TIGRU si PANTERA 10..4 respectiv 10.3)

Noi ne bucurăm, desigur…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

e de bine, ne bucuram ca ai rezolvat problema…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 19.04.06

Multumesc tuturor!DC mai cauta cineva asa ceva se gaseste la SCOP cu 400 mii si-i dau eu driverele de Tigru si Pantera

Semnătură 

MacBook 13” C2D

‹‹ Kitten vs Frontrow      o mare tampenie ››