7 din 7
7
OS 3.0 pe iPhone 2G
  [ Ignoră ]   [ # 91 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.02.08
dumiflo - 24 Iunie 2009 06:29 PM

am trecut si eu la 3.0
totul e ok!

@Sergioo , ce “treaba” intampini cu apelurile ?

poi am mai tot mentionat si pe topicul asta si pe altul si tot asa, dar uite ca tind sa cred ca s-a rezolvat.. problema era ca atunci cand primeam un apel, raspundeam si nu se auzea absolut nimic.. daca incercam sa sun imediat dupa, se auzea cum suna foarte incet, asta pentru ca difuzorul de la ureche “se muta” in speaker (sa nu crezi ca era un fel de setare pe speaker, pentru ca se auzea la aceeasi intensitate cum ar trebui sa se auda la ureche, nu mai tare) si cand raspundea respectivul, din nou, nu se auzea nimic.. DE OBICEI, nu tot timpul, abia cand suna respectivul din nou, se auzea ceva.. lucru foarte frustrant de altfel.. :|.. dar se pare ca fix aplicatia ‘ceea “Wheather Icon” care nu a fost updatata pentru 3.0 era responsabila pentru aceasta anomalie.. asa ca sa retineti si voi in caz ca folositi..
mi-au trebuit 4 restore-uri sa ma prind de problema :(

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 92 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 17.09.08
Copilu’ - 20 Iunie 2009 11:57 PM
noemis - 20 Iunie 2009 11:46 PM

Eu mi-am facut update la OS 3.0 si singura problema care o observ este ca baterie se duce vazand cu ochii si asta in stand-by…mai pe scurt dupa update bateria ma tine vreo 4-5 ore de la 4-5 zile

Confirm ! Altii ???

trebuie facut update-ul intr-un anumit fel ? eu am facut custom firmware, poate daca il punem pe cel original se schimba situatia ?

Imi retrag plangerea. Bateria ma tinut 6 ore si 30 min de utilizare + 3 zile si 13 ore de standby.

[ Ignoră ]   [ # 93 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Brno ,Cehia
Macuser din: 03.03.08

Si eu imi retrag plangerea , dupa a 2 reincarcare lucrurile au decurs normal

Semnătură 

Macbook White 2.16 Ghz cumparat oct 2007
Iphone 2G 8Gb
Sony Alfa 200(pentru ca sunt pasionat de fotografie)
PS3 40Gb(pentru ca MGS4 nu merita ratat ca experienta de gaming)

[ Ignoră ]   [ # 94 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 03.02.06

Mi-am trecut si eu jucaria veche (1st gen) pe 3.0. Update direct din iTunes cu cartela de AT&T inauntru (pentru ca sunt paranoic). Merge perfect, dar calitatea “vocii”, respectiv a microfonului nu cred ca s-a imbunatatit. Persoana pe care am sunat-o imi spunea ca ma aude cu ecou, mai rau ca de obicei; de obicei insemnand iPhone 3G!

Semnătură 

.macfreak!
MacBook Air 11/i5/4G DDR3/128G SSD - sold
Mac Mini 5,2/2,5G i5/16G DDR3/500G
iPad Mini Retina Cellular
iPhone 6+/64G
iPhone 2G Alu 3.0/8G - sold
iPod Video 60G 5th Gen
Airport Extreme + Express

[ Ignoră ]   [ # 95 ]
RankRankRank
Member
Din: Deva
Macuser din: 11.11.08

Salutare, am o problema cu upgrade-ul la 3.0, imi descard pwntool pt mac versiunea 3.0 si dupa optiunea build se inchide dupa care imi spune relaunch sau reset and relauch. Am incercat pe un alt mac dar fara succes, aceleasi simptome. Aveti o solutie ? Multumesc

[ Ignoră ]   [ # 96 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

Ce program ar fi mai indicat pentru a face update de la 2.2 la 3.0 ?

redsnow sau pwnagetool(mac)

Mersi !

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 97 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Brno ,Cehia
Macuser din: 03.03.08

Eu , satul de faptul ca youtube refuza sa raspunda am am trecut iarasi la jailbreak , am folosit redsnow, a mers fara probleme, i-am dat restore apoi la settings si apps din backup-ul pe care il facusem inainte sa dau restore si acum totul pare sa functioneze .Cel putin pentru Iphone 2G update-ul asta 3.0 (vorbesc in cazul meu ) e un lucru bun numai si daca ma gandesc ca bateria ma tine mai mult tinand cont ca toata ziua am ascultat 8 ore muzica si 3 ore de youtube acasa si timp de 3 zile bateria nu mi s-a dus nici macar un pic…o fi nu o fi bug dar pana aseara am adunat 30 ore usage si 6 zile stand-by

[ Modificat: 30 Iunie 2009 10:06 PM de noemis ]
 Semnătură 

Macbook White 2.16 Ghz cumparat oct 2007
Iphone 2G 8Gb
Sony Alfa 200(pentru ca sunt pasionat de fotografie)
PS3 40Gb(pentru ca MGS4 nu merita ratat ca experienta de gaming)

[ Ignoră ]   [ # 98 ]
RankRankRank
Member
Din: UK+ Bucharest
Macuser din: 08.02.07

eu am intampinat urmatoarea problema la iphone 2g:
facut pwnage la 3.0, telefon foarte functional, insa internet pe mobil de la vodafone nu functioneaza. luat profilul de pe site-ul ala austriac, luat si pus manual setarile… nimic. am intrebat la vodafone… a ramas sa ma sune… imi place ca nu m-au expediat din prima… ofera chipurile semisuport pentru iPhone.

Semnătură 

Pe partea cealalta

[ Ignoră ]   [ # 99 ]
RankRankRank
Member
Din: UK+ Bucharest
Macuser din: 08.02.07

rezolvat dupa refacerea pasilor dar setat ca new iphone… am cam pierdut niste chestiuni dar bine ca merge…
traiasca mailul de exchange ca am tot acolo :D

Semnătură 

Pe partea cealalta

[ Ignoră ]   [ # 100 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti, Pta Chibrit
Macuser din: 15.10.08
noemis - 27 Iunie 2009 04:08 PM

Si eu imi retrag plangerea , dupa a 2 reincarcare lucrurile au decurs normal

in ultima saptamana am avut mana “libera” de instalat/reinstalat…oricum, ceea ce vreau sa zic ca si eu intampin problema cu descarcatul.
Abia astept sa il reincarc, si sa imi retrag plangerea :D

Semnătură 

iPhone 3GS 16Gb(4.0.1)
iPad 16Gb (3.2.1)
Macbook 2.0 Ghz , Aluminium

[ Ignoră ]   [ # 101 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 02.07.06

pe 2G, imi tot dispare status bar-ul ... are cineva vreo idee de la ce poate sa fie ? ... pe 3.0   .... cred ca prima oara nu am postat unde trebuie

Semnătură 

I’m new here, please be nice.

7 din 7
7