Corect mac-urile sunt PC-uri!!!!! Dar pc-uri mai deosebite. Ce categorie ai vrea sa faca pentru ele. Sa fie Wintel-uri si Mactel-uri(acum ca avem si noi intel)
Io zic ca mai bine ne bucuram ca din ce in ce mai multi distribuitori comercializeaza mac-uri si poate asa o sa mai scada un pic preturile si o sa mai creasca si nr. de macuseri
asta e cea mai mare tampenie pe care am vazut-o! e plina tara asta de incompetenti!
Daca asta e cea mai mare tampenie pe care ai vazut-o, esti tare norocos! Du-te pe forumurile de windozari, sa vezi acolo jale, cand incep ei sa-si panseze complexele de inferioritate si incep sa-si dea cu parerea despe Macuri.
ei, ai vorbit cu membrul nr.1 al forumului cel mai dezvoltat din romania
era normala reactia lui - mai asteapta citeva luni…
deja e inconjurat de oamenii cu macuri
de ce? pentru ca ne-am obisnuit sa folosim termenii fara sa mai stim ce inseamna?
pc = personal computer
da, macul este un pc
Sintagma PC = Personal computer a fost lansată de Steve Jobs prin anii ’80, nu mai țin minte exact cînd, cred că înainte de 1986, poate chiar prin 1981.
ei, ai vorbit cu membrul nr.1 al forumului cel mai dezvoltat din romania
era normala reactia lui - mai asteapta citeva luni…
deja e inconjurat de oamenii cu macuri
Muahahaha… Softpedia, eh? Discutia despre Macbook? Ce sa-i faci, omul e blocat pe Windows, adevarul e ca la ce sistem de operare vrea el sa foloseasca, nu merita un Mac ...
bai pe mine ma streseaza denumirile astea generale puse aiurea : “Windozari”, “Linuxisti”, “Macosi”.
La urma urmei toti folosim PC-urile pentru aceleasi lucruri, fie ca trimitem mailuri… scriem povesti… compunem muzica.. blabla.
E alegerea fiecaruia ce sistem de operare i se potriveste. Eu am lucrat pana acum pe mai toate tipuile de Windows… vreo 2 Linuxuri si acum Mac OS. Am folosit cum am putut mai bine pe fiecare in parte si mi-am vazut de treaba.
Tind sa cred ca discutiile astea de pe Softpedia.. sau mai stiu eu pe ce forum se poarta cruciade interminabile Anti-Windozari/Anti-Linuxari sunt “ațâțate” (asta e un cuvant nou pe care l-am auzit de curand ) de pustani care nu au altceva de facut decat sa trimita mai departe mesaje de cel putin zece ori pentru a nu li se sterge contul de yahoo & shit si care nu folosesc pc-urile decat pentru DC… Counter.. Mirc.. Solitaire sau mai stiu eu cu ce se delecteaza internautul autohton in ziua de azi.
Deci, frati Mac-useri, hai sa aratam ca suntem un pic mai presus de aceste categorii de utilizatori si sa nu incepem si noi cu “Mac rules.. Windows sucks” (Nu vreau sa jignesc pe nimeni.)