3 din 4
3
o mare tampenie
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 13.05.06

evoMAG.ro:
acelasi personaj s-a legat de voi si pe okazii.
acceptati-l asa cum e, nu are sens sa urmaritzi
internetul, sa vedetzi unde va mai improasca cu noroi.

O definitie corecta pare a fi mai mult “sisteme Apple”.

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
evoMAG.ro - 12 Iunie 2006 04:59 PM

Ma bucur ca am ajuns sa citesc acest topic.
Nu pot spune ca sunt in masura sa dezbat acesta problema intre Mac si Win dar nu ma pot abtine in a comenta pentru faptul ca doresc o lamurire la reprosul ce ni se aduce, acela ca MAC-urile sunt trecute de niste “incompetenti” la PC. O definire a categoriei unde trebuie trecute mac-urile ar fii de foarte mare ajutor.
Va multumesc.

Reprezentant evoMAG.ro

Cu exceptia autorului thread-ului, care e de alta parere, toata lumea pare sa fie de acord ca n-ati facut nimic rau incadrand Mac-urile la “Sisteme PC”. In definitiv asta sunt.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 13.10.05
evoMAG.ro - 12 Iunie 2006 04:59 PM

Ma bucur ca am ajuns sa citesc acest topic.
Nu pot spune ca sunt in masura sa dezbat acesta problema intre Mac si Win dar nu ma pot abtine in a comenta pentru faptul ca doresc o lamurire la reprosul ce ni se aduce, acela ca MAC-urile sunt trecute de niste “incompetenti” la PC. O definire a categoriei unde trebuie trecute mac-urile ar fii de foarte mare ajutor.
Va multumesc.

Reprezentant evoMAG.ro

eventual potzi sa le pui la PC-uri de LUX

este cam la fel cu diferentza dintre Mercedes si Logan
ambele sunt automobile, ambele au 4 rotzi volan
faruri au motor merg cu benzina sau diesel!

Doar ca Mercedesul este O masina de LUX!!

Multi romani isi vor mai lua de acum inainte loganuri,
dar unii care doresc si isi permit vor cumpara un mercedes!!

Este adevarat ca nu vei merge cu CLS-ul prin padure
dupa lemne “ca nu-i asa de ridicat de la pamant ca si
loganul” dar ambele sunt masini moderne de ultima
ora doar ca au destinatii diferite!!!

Deci putem calsifica PC-urile in:

1: PC-uri de LUX Apple Macintosh
2: PC-uri Accesibile: IBM, DELL, COMPAQ
3: PC-uri de duzina (pentru pârlitzi): Clone compatibile IBM-PC din categoria NoName

Semnătură 

Ai probleme cu Macul? Trimite un PM
Depanare, Instalare, Configurare, Personalizare, Optimizare si Asistenta Tehnica.
Mac & PC, iPhone & iPodTouch

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Nu fratilor eu nu sunt de acord cu asta. De ce PC-uri de lux, ca avem taxe mari si adaos mare comercial noi in ro. Personal Computer, asta reprezinta mac, apogeul in PC, ce rost are sa faca oamenii categorii separate. Le urez celor de la evomag sa vanda cat mai multe PC-uri facute de Apple

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Pe scurt, piata de mac se largeste. Asta, intr-un fel e bine, pentru ca si comunitatea noastra micutza poate sa se intrajutoreze mai bine. daca ati observat, pe forumul nostru oamenii te ajuta imediat cu tot ce stiu. macul, prin interfata, poate contribui la o imblinzire a caracterelor. Intr-un alt fel, e rau. Daca o sa spui: Eu am mac, o sa se ridice din umeri: ei si? E banal.

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.02.06

orice site mai ales la inceput poate avea anumite “probleme”, care in fond pot fi corectate asta am vrut sa arat nu sa improsc cu noroi cum au impresia altii! or fi mac-urile pc-uri, dar la aceeasi categorie sisteme pc sunt trecute si sisteme GPS. or fi mac-urile niste gps-uri? pe mine m-a deranjat si nu numai pe mine(http://www.okazii.ro/catalog/1638782/computere-software/apple-macintosh/Pret-special-Laptop-iBook.html) reclama gratuita pe diferite site-uri de intermediere a unor firme de acest gen. o sa vedeti pe macuser produse macgallery la vanzare? nu cred.

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
daniel71 - 13 Iunie 2006 03:09 AM

orice site mai ales la inceput poate avea anumite “probleme”, care in fond pot fi corectate asta am vrut sa arat nu sa improsc cu noroi cum au impresia altii! or fi mac-urile pc-uri, dar la aceeasi categorie sisteme pc sunt trecute si sisteme GPS. or fi mac-urile niste gps-uri? pe mine m-a deranjat si nu numai pe mine(http://www.okazii.ro/catalog/1638782/computere-software/apple-macintosh/Pret-special-Laptop-iBook.html) reclama gratuita pe diferite site-uri de intermediere a unor firme de acest gen. o sa vedeti pe macuser produse macgallery la vanzare? nu cred.

Nu m-am gîndit nici o clipă la împroșcare cu noroi, făceam doar observația că încadrarea unui mac la categoria PC este cît se poate de corectă și, cronologic vorbind, mac-urile au fost primele PC-uri.
Celor mai tineri le reamintesc doar că, la sfîrșitul anilor ’80 și începutul anilor ’90, formulele erau „IBM-compatible PC” și „mac[intosh]-PC”; ulterior, deoarece „IBM-compatible PC” era prea lung, iar un mac era un mac, cu sau fără PC „în coadă”, s-a ajuns la forma abreviată PC pt „IBM-compatible PC”. Tot cronologic, PC = Personal Computer a fost sintagma lansată de Steve Jobs, iar primele mac-uri asta și erau; asta au fost tot timpul după aceea, deși sintagma și abrevierea PC au fost „furate” de alții. Așa e viața…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

concluzia este ca de lux sau nu, tot PC sunt, insa sunt am zice noi mai ingrijite…

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 15.02.06

ma refeream la personajul xebalba care are impresia ca improsc cu noroi firmele ce-si fac reclama gratuita prin diferite locatii.

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
daniel71 - 13 Iunie 2006 03:22 AM

ma refeream la personajul xebalba care are impresia ca improsc cu noroi firmele ce-si fac reclama gratuita prin diferite locatii.

Chiar nu mă interesează personajul, nici ce probleme aveți…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 15.10.05

desi si macintosh poate fi considerat fara probleme un pc sau mai bine zis un personal computer, cand vorbesti la modul general vorbesti despre PC-uri si Mac-uri, si de aici apar disputele. eu sper ca macintosh sa ramana un computer mai putin raspandit si mai diferit,  oricum deja mac-urile costa cat pc-urile asa ca e ok.

Semnătură 

[°!°]———>[°(°]

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 24.11.05

hei si atunci unde mai includem calculatoarele SUN sau SGI?

Semnătură 

Fotografii pe http://www.flickr.com/photos/33459797@N05/

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Alea nu prea sunt Personal Computer…

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

deh, fiecare isi creaza definitia proprie…;-)

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Tudor - 13 Iunie 2006 11:56 AM

Alea nu prea sunt Personal Computer…

Ba da smile

in germana: http://hardware.majix.org/computers/sgi/brochure.shtml

Si mai ales nu va luati de noul meu Calculator Personal SGI Octane2 wink

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

3 din 4
3

‹‹ sa ajutam un coleg      Guess who? ››