Photoshop CS4 - chestii altfel…..
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 20.06.07

Salutare, mi-am instalat si eu CS4 la servici desi merge mai greu, am un powerpc G5 cu 4GB ram. Asa… deci, ma enerveaza foarte tare ca au schimbat modul de vizualizare la canale folosind shortcut-urile incepand cu mar(ctrl) + 3, etc. Acelasi lucru pentru fereastra de selective color unde nu mai pot accesa din taste whites, neutrals si blacks.

Stie cineva cum sa resetez chestiile astea, sa fie ca in versiunile anterioare?

... trebuie sa deschid si illustratorul si din cate mi-au zis colegii o sa ma enervez rau acolo smile

Semnătură 

I’m a very neat monster

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

dacă nu ai un intel, nu te grabi la cs4, zic eu….
nu poți rezolva la cs4 shortcuturile din cs 3

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Din păcate, CS4 e bun pe intel (şi mai bun, hm, :( pe Vista 64).

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 15.11.05

Eu sunt multumit cum merge pe imac g5 2GHz, 2GRam.

Semnătură 

iMac G5 2GHz, 2GB RAM, 20”

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 20.06.07

De ce frate, de ce? de ce au trebuit ei in illustrator sa schimbe felul in care editai dimensiunile paginii? sa stau acum sa fac mai multe clikuri… si de ce trebuie sa fiu savant in rachete ca sa aflu si sa reusesc sa pun niste cropmarks-uri la pagina?

incredibil totusi, acum poti alinia un nod la alt nod din aceeasi cale… inca astept sa beneficiez de toata capacitatea de editare a path-urilor de la freehand, unde faceai ce vroiai smile

atat momentan de pe frontul CS4… andreea ai legatura

Semnătură 

I’m a very neat monster

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Eu mă bucur că au schimbat shortcut-urile pentru channels în Photoshop CS4. Acum shortcut-ul Command ~ pentru plimbat între fișierele deschise este în sfârșit universal. Înainte făcea “Show all channels” și era #1 pe lista mea de draci cauzați de Photoshop.

Am mârâit și eu la început legat de schimbările crop area / artboards în Illustrator, dar acum prefer modul de lucru cu multiple artboards. Super util, acum fac N variante de layout în același document și le export pe toate dintr-un foc.

Ce să facem, ne mai schimbăm și noi modul de lucru că doar nu suntem bătuți în cuie… smile

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

iar pe mine mă avantajează illustratorul, la cum poți dimensiona paginile și artworkurile…
invatăm mereu chestii noi
smile

‹‹ Creo Preps !?      Putin Ajutor la Fonturi ?! ››