noutati noutati…. aruncati un ochi pe pagina celor de la dev la official to..ents
Intrați pe pagina celor de la DevTeam, găsiți acolo explicații și tot ce vă trebuie. Tot ce vă trebuie, nu vă apucați să întrebați pe forum sau să puneți link. Mă apuc acum și o să revin cu impresii. Citiți cu atenție acele reguli, deocamdată nu se poate face unlock la 3G. Se va putea în curînd, cu ultrasn0w via Cydia sau Installer.
Baftă.
..poi da io am intrat, am facut tot ce-mi zice acolo, si cand intru in iTunes sa dau restore imi da eroare 1600.. am incercat de vreo 6 ori.. ce doamne iarta-ma ii fac? da, am iTunes 8.2, da am luat toate Bootloaderele si toate cele.. :-<
iti dai seama ca am verificat mai tot si ca am google-uit la greu.. am reusit sa-i dau de cap pan’ la urma intr-un fel.. am instalat 3.0-ul, in mare, totul pare sa mearga ok.. abia syncing..
edit - pfaaaai de sufletelul meu, pai ce-am facut ma tata ma… ultimele update-uri stiu ca nu-mi stergeau muzica din telefon, acum il las toata noaptea sa-si faca syncu’... pfff… cool!
daca fac custom-ul si ii dau update ? oare o fi ok asa ? ma gandesc sa nu-mi pierd de prin el toate “jucariile”
ma gandesc ca back-up-ul nu mai functioneaza
Salutare ... Eu am instalat 3.0 si chiar acum ma joc prin el ... Iphone 2g si am fost ghidat de acest link: http://www.iphonedownloadblog.com/..... Bafta multa la toata lumea ...
in pwnage dau build , se incarca 1 min si apoi se inchide singur pwnage-ul ... sa fie pt ca am un powerbook g4 , 1ghz , 1.25gb ram , oare e prea slabutz si se blocheaza ?
daca as lua de pe net un custom firmware deja facut cu pwnage si il pun cu restore din intunes ar fi ok pt jailbreak ?
vreau momentan jailbreak ... dar am scris mai sus ... pwnage si inchide singur , nu pot sa fac custom firmware ... de asta ma gandeam ... sa mi-l trimita cineva care l-a facut pt tel-ul ui
l-am rezolvat si eu pe-al meu dar iata ca am intampinat niste probleme.. pe langa faptul ca de fiecare data dupa ce faceam custom firmware, iTunesu’ tot insista sa-mi dea eroare 1600, am reusit intr-un final sa trec peste. am instalat 3.0-ul pe 2Gu’ meu si are intradevar niste mari imbunatatiri. se misca vizibil mai bine, are multe minusuri rezolvate DAR, in 90% din cazurile cand am primit un apel, prima data nu se aude nimic. inchid, sun din nou, nu merge, ma suna a doua oara persoana respectiva.. POATE merge.. habar nu am de la ce e.. ideea e ca e foarte stresanta situatia asta si mi-este foarte mare tarsa sa-l aduc din nou la 2.2.. sper baietii de la Dev, sa scoata ultima versiune fara chichite..
Am tot cautat programe de jailbreak pentru windows si nu am gasit decat acesta: “purplera1n” . Mi-e interesant daca l-a testat cineva si poate sa-mi zica daca a avut ceva dificultati , probleme sau eu mai stiu ce buguri prin telefon , ca sa stiu daca se merita.