1 din 3
1
Jailbreak/Unlock 2G-3G 3.0
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Mures
Macuser din: 06.05.08

noutati noutati…. aruncati un ochi pe pagina celor de la dev la official to..ents wink

Semnătură 

MacBook Pro - MacBook White - iMac 24” - iMac 27”
1xAirport Extreme 2013 - 2xAirport Extreme DualBand - 1xAirport Extreme 802.11n - 4xAirport Express Airtunes 802.11n
iPhone 5S - iPhone 5 - iPhone 4S
iPod 8GB - iPad WiFi 16GB

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07
Chris2000 - 20 Iunie 2009 12:13 AM

noutati noutati…. aruncati un ochi pe pagina celor de la dev la official to..ents wink

Intrați pe pagina celor de la DevTeam, găsiți acolo explicații și tot ce vă trebuie. Tot ce vă trebuie, nu vă apucați să întrebați pe forum sau să puneți link. Mă apuc acum și o să revin cu impresii. Citiți cu atenție acele reguli, deocamdată nu se poate face unlock la 3G. Se va putea în curînd, cu ultrasn0w via Cydia sau Installer.
Baftă.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.02.08

..poi da io am intrat, am facut tot ce-mi zice acolo, si cand intru in iTunes sa dau restore imi da eroare 1600.. am incercat de vreo 6 ori.. ce doamne iarta-ma ii fac? da, am iTunes 8.2, da am luat toate Bootloaderele si toate cele.. :-<

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Mures
Macuser din: 06.05.08

iclarified.com la tutoriale iphone

Semnătură 

MacBook Pro - MacBook White - iMac 24” - iMac 27”
1xAirport Extreme 2013 - 2xAirport Extreme DualBand - 1xAirport Extreme 802.11n - 4xAirport Express Airtunes 802.11n
iPhone 5S - iPhone 5 - iPhone 4S
iPod 8GB - iPad WiFi 16GB

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Chris2000 - 20 Iunie 2009 05:37 AM

iclarified.com la tutoriale iphone

iti dai seama ca am verificat mai tot si ca am google-uit la greu.. am reusit sa-i dau de cap pan’ la urma intr-un fel.. am instalat 3.0-ul, in mare, totul pare sa mearga ok.. smile abia syncing..

edit - pfaaaai de sufletelul meu, pai ce-am facut ma tata ma… ultimele update-uri stiu ca nu-mi stergeau muzica din telefon, acum il las toata noaptea sa-si faca syncu’... pfff… cool!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=4255

tutorialul de baza, dupa parerea mea ! succes ! eu cred ca ma bag acuma smile

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

daca fac custom-ul si ii dau update ? oare o fi ok asa ? ma gandesc sa nu-mi pierd de prin el toate “jucariile”
ma gandesc ca back-up-ul nu mai functioneaza

Semnătură 

iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 05.07.08

Salutare ... Eu am instalat 3.0 si chiar acum ma joc prin el ... Iphone 2g si am fost ghidat de acest link: http://www.iphonedownloadblog.com/..... Bafta multa la toata lumea ...

Semnătură 

Sindromul Marului Muscat

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Campina
Macuser din: 11.08.08

iphone 3g .... am Pwnage 3.0 + bootloader… 

in pwnage dau build , se incarca 1 min si apoi se inchide singur pwnage-ul ...  sa fie pt ca am un powerbook g4 , 1ghz , 1.25gb ram , oare e prea slabutz si se blocheaza ?

daca as lua de pe net un custom firmware deja facut cu pwnage si il pun cu restore din intunes ar fi ok pt jailbreak ?

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

ce te intereseaza ? jailbreak sau unlock pentru 3G ?
daca vrei jailbreak intra pe http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=4254
daca vrei unlock mai asteapta !

Semnătură 

iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Campina
Macuser din: 11.08.08

vreau momentan jailbreak ... dar am scris mai sus ... pwnage si inchide singur , nu pot sa fac custom firmware ... de asta ma gandeam ... sa mi-l trimita cineva care l-a facut pt tel-ul ui

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

eu nu l-am facut, ca nu am avut timp, dar maine mai mult ca sigur il fac si-l pun pe un site ceva ... te anunt cand rezolv !

Semnătură 

iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member

l-am rezolvat si eu pe-al meu dar iata ca am intampinat niste probleme.. pe langa faptul ca de fiecare data dupa ce faceam custom firmware, iTunesu’ tot insista sa-mi dea eroare 1600, am reusit intr-un final sa trec peste. am instalat 3.0-ul pe 2Gu’ meu si are intradevar niste mari imbunatatiri. se misca vizibil mai bine, are multe minusuri rezolvate DAR, in 90% din cazurile cand am primit un apel, prima data nu se aude nimic. inchid, sun din nou, nu merge, ma suna a doua oara persoana respectiva.. POATE merge.. habar nu am de la ce e.. ideea e ca e foarte stresanta situatia asta si mi-este foarte mare tarsa sa-l aduc din nou la 2.2.. sper baietii de la Dev, sa scoata ultima versiune fara chichite..

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 03.09.08

Am tot cautat programe de jailbreak pentru windows si nu am gasit decat acesta: “purplera1n” . Mi-e interesant daca l-a testat cineva si poate sa-mi zica daca a avut ceva dificultati , probleme sau eu mai stiu ce buguri prin telefon , ca sa stiu daca se merita.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Vezi că purplera1n e pentru 3GS. Pentru 2G/3G caută PwnageTool/QuickPwn.  Pentru OS 3.0, bineînțeles.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 03.09.08

din cate am citit eu pwnage tool 3.0 inca n-a aparut pentru windows ...

1 din 3
1

‹‹ Se inchide singur...      Navigatie pe iPhone ››