o intrebare putin offtopic in legatura cu os 3.0 pt ca nu merita sa fac alt post ... am vazut ca iphone 3gs are si camera video nu numai photo si ma gandeam ca poate intre timp a aparut vreo aplicatie pe appstore care sati permita sa filmezi de pe 3g?
o intrebare putin offtopic in legatura cu os 3.0 pt ca nu merita sa fac alt post ... am vazut ca iphone 3gs are si camera video nu numai photo si ma gandeam ca poate intre timp a aparut vreo aplicatie pe appstore care sati permita sa filmezi de pe 3g?
Pe App Store nu este şi nici nu se vrea a fi (de către Apple).
dupa ce am reusit sa fac jailbreak am luat cateva aplicatii pe care le aveam in pc si leam dat sync cu telefonu… Mi-a dat urmatoarea eroare:“The application ” .... ” was not installed on the iPhone because an unknown error occurred (0xE8008001).
O fi din cauza ca nam facut jailbreak cum trebuia? sa-i fac din nou? astept sugestii >_>
am o intrebare mai noobeasca de pus .... mi-am facut deja jailbreak la os 3.0 si am o problema cu telefonu (o problema interna, din cate am inteles e de la un chip care nu poate fi inlocuit iar eu ma indoiesc ca orange imi va schimba telefonu >_> ) ... vreau sa ma duc cu el la orange ca il am inca in garantie ... intrebarea e: Pot sa-l duc la ei fara sa-i dau restore cu tot cu cydia pe el sau o sa-mi zica ca nu-l primesc jailbreakuit si o sa fiu nevoit sa fac un drum pana acasa si sa-i dau restore si posibil sa nu ma mai primeasca a doua oara la acelasi shop?
daca telefonul e cumparat de la ei, e inca in garantie, recomandat este sa ii faci un complet restore cu tot ce aveai tu din fabrica.. fara jailbrake sau alte astea.. practic se duce garantia daca faci asta
in principiu trebuie sa il duci “ca nou” inapoi
eu azi am luat un iphone 3g de 16 giga de la ei, si tocmai ce i-am facut jailbreak si unlock cu ultrasn0w.
a mers brici, si nu am avut nici o problema (decat cea cu sim pin, care a trebuit sa il scot sa nu il bag de mai multe ori).
daca vrea cineva pot face un ghid aici in romana cum se face cu ultrasnow (care se pare ca nu are alte probleme ascunse, si merge brici)
in principiu trebuie sa il duci “ca nou” inapoi
eu azi am luat un iphone 3g de 16 giga de la ei, si tocmai ce i-am facut jailbreak si unlock cu ultrasn0w.
a mers brici, si nu am avut nici o problema (decat cea cu sim pin, care a trebuit sa il scot sa nu il bag de mai multe ori).
daca vrea cineva pot face un ghid aici in romana cum se face cu ultrasnow (care se pare ca nu are alte probleme ascunse, si merge brici)
pai de ce ti-ai luat ma baiatule 3Gu’? tu nu stii ca apare 3GSu? :D
eu stiu, dar de unde atatia bani? :D
asta a iesit la 850 lei si cu o gramada de accesorii
ai si tu dreptatea ta, am dat pe la Orange azi si am vazut ca-s super ieftinache..
ma voi ce aveti ati inebunit de tot? ... o fi el de la 79 de eur da la abonament de 70 eur care nu se merita decat daca vorbesti toata ziua la el si cu contract pe 2 ani ... de celelalte abonamente nu mai zic ca tot acolo ajungi