chiar esti haios
cu 75 euro imi cumpar un gps si-am rezolvat problema )
dar . . .
Scump dom’le, scump !
Ti-ai cumparat tu aplicatia ? zi—ne si noua cum e ? cum te localizeaza pe harta(e precis) ? tot asa iti da pozitia probabila, intre “cele 3 antene” ?
Iti trebuie edge, 3G, wi-fi ca sa functioneze ( dooohh!!!! )?
chiar esti haios
dar . . .
Scump dom’le, scump !
Ti-ai cumparat tu aplicatia ? zi—ne si noua cum e ? cum te localizeaza pe harta(e precis) ? tot asa iti da pozitia probabila, intre “cele 3 antene” ?
Luci, e logic ca nu iti trebuie Wi-Fi. Poate ai tu statie Wi-Fi in masina dar lumea nu prea are.
In al doilea rand localizarea se face prin GPS, si asta e logic. La soft de navigatie nu prea are cum sa iti fac triangulare intre antene ca merge pe camp…
Am si eu o intrebare:
care este diferenta de hardware intre 3g si 3gs vorbind strict de pertea de GPS, si in ce fel aceasta diferenta (daca exista) afecteaza functionarea softului de navigatie.
Adica, este mai bun 3gs la asta decit 3g?
Nu ai nevoie de net ci doar de un iphone 3G sau 3G S care are GPS incorporat.
Am testat pentru 8 zile (cit e trialul) versiunea identica a lui Sygic, numita iDA Europe si se misca foarte bine.
Pentru Sygic harta Romaniei este exact cit apare si pe Google Maps adica ... “0” , facuta de TeleAtlas
La Navigon harta e mai complexa, Bucurestiul e inclusiv cu nr. de casa, fiind facuta de Navteq.
Se poate consulta harta, oficial la Navigon: http://www.navigon.com/site/int/en/service_support/mapreporting
Am si eu o intrebare:
care este diferenta de hardware intre 3g si 3gs vorbind strict de pertea de GPS, si in ce fel aceasta diferenta (daca exista) afecteaza functionarea softului de navigatie.
Adica, este mai bun 3gs la asta decit 3g?
iPhone 3GS are si busola electronica, adica iti arata mai exact directia de mers. iPhone 3G are numai GPS. Sunt sigur ca funtioneaza OK si pe iPhone 3G insa pe 3GS e exact ca pe un navigator GPS dedicat.
chiar esti haios
dar . . .
Scump dom’le, scump !
Luci, e logic ca nu iti trebuie Wi-Fi. Poate ai tu statie Wi-Fi in masina dar lumea nu prea are.
In al doilea rand localizarea se face prin GPS, si asta e logic. La soft de navigatie nu prea are cum sa iti fac triangulare intre antene ca merge pe camp…
Am intrebat si eu ca nu stiam cum functioneaza, eu momentan am un iPhone 2G, si un 3GS (in plan )
E tare faza ca cei de la Apple au pus GPS incorporat, dar un program de navigatie nu au facut ... dar bine, “politica de marketing” bleh bleh bleh !...
oricum programul arata bine, imi place asa din poze, dar din punctul meu de vedere este foarte scump !
Practic nu e chiar atat de scump. De retinut ca are foarte multe tari, cred ca toata Europa. Un astfel de pachet (numai software) costa cam 200 Euro pentru un navigator incorporat in masina. Asa ca 75 de Euro e OK. Un navigator dedicat (Garmin) cu o astfel de harta costa si el vreo 200-500 Euro.
Aici sunt tom-tom-uri cu harti cu 50 de lire… (~60 euro). Penru un soft de ifon nu merita. Asa cum nu merita sa-l tii in soare pe dashboard tot timpul. Ca sa-l tii in buzunar e de ajuns google.
Ii Auzem pe multi ca 3G, are GPS si sa vezi ca scap de gps-ul de masina, blabla… Sa fim seriosi. Cine a folosit GPSul in masina stie ca mai mult nu te uiti, mai mult asculti cand conduci si difuzorul ifonului nu cred ca se aude nici cand stai pe loc, dar in trafic… Plus ca e stupid sa stai cu ifonu pe dashboard, cum ziceam.
Pentru unii chiar este o treaba buna, pentru altii nu.
Am si in masini si pe PDA si pe Nokia, iar acum am chiar si pe iPhone… ceea ce este chiar interesant si la fel de utilizabil.
Pretul e chiar foarte ok pentru ceea ce ofera si cum functioneaza.
fa o comparatie cu iGO ( ma batea gandul sa-mi schimb navigatia - am un WM 2003 cu iGO 2006 si as fi vrut ceva mai actual gen iGO 8…)...astept vesti ca sa stiu daca pun cardul in offsaid