Am instalat Navigon for Iphone 3G si merge foarte bine, recumoaste si strada pe care stau (numele nou al strazii) ceea ce pe Igo8 nu apare.
Este actualizat si se misca destul de rapid.
In Constanta, harta este veche rau.
Un giratoriu vechi de 6 luni pe un bulevard principal…...nu il stie(de inteles - banuiesc ca se face update anual).
Carrefour-ul este construit de 1 an si ceva (sper sa nu ma insel) si Navigon este iar in offsaid.
Poate o sa aduca harti noi si update-uri.
vinde cineva pe okazii soft de navigatie pt iphone 3g cu 50 RON.
soft-ul pare OK, din pacate nu ii spune numele. stiti careva despre ce este vorba?
atasez poza pe care a pus-o el, daca este reala soft-ul pare sa arate foarte bine
vinde cineva pe okazii soft de navigatie pt iphone 3g cu 50 RON.
soft-ul pare OK, din pacate nu ii spune numele. stiti careva despre ce este vorba?
atasez poza pe care a pus-o el, daca este reala soft-ul pare sa arate foarte bine
cu navigon-ul m-am jucat si eu. cel putin in romania nu are detaliile respective (3d buildings etc)
este ok ca informatie insa destul de limitat ca optiuni, setari etc…
da, intr-adevar poza pare sa fie de la navigon… m-am dezumflat :(
Folosesc Navigon de o saptamana. Singura problema este ca bateria se duce in mai putin de 3 ore la folosire continua. Am incarcator de masina (Griffin PowerJolt) dar se pare ca face fata cu greu sa alimenteze telefonul si sa incarce si bateria (dureaza extrem de mult incarcarea completa cu iPhone pe navigatie si baterie descarcata la 10%).
As vrea la urmatorul update sa adauge si ghidare vocala in romana. Nu de alta dar englezoaica standard e cam insipida.
dupa ce mam jucat cateva ore pe iphone(3g) cu navigonu tot primblandu-ma prin oras am observat ca are probleme aratandumi pozitia ... cateodata imi arata pozitia exacta cateodata cu eroare de 10 de metri(de exemplu daca o iau la dreapta sau la stanga la coltul strazii cateodata nu imi arata directia pe care am luat-o) iar alteori numi arata deloc pozitia si imi apare o avertizare pe rosu (ca in imagine)
din aceasta cauza nu te arata nici unde trebuie cu o eroare de cativa metri pentru ca in momentul ala nu avea semnal sau semnalul foarte slab si nu iti aparea chestia cu rosu…
mai e cineva care are aceleasi probleme? adica mi se pare aiurea ... l-am folosit in mai multe zone si tot asa face ... mai bine imi iau un gps si am rezolvat treaba decat sami bat capu cu asta