pai 3G si 3GS nu sunt ABSOLUT IDENTICE ca aspect exterior??]
si 2, exista cineva de aici care le-a avut pe toate ca sa poata face comparatie? Sau fiecare voteaza cu ce are si atunci e sondaj de prevalenta?
3. nu trebuia sa pui si varianta “vreau sa vad rezultatele” ? poate unii nu au sau nu vor sa voteze… e un forum…
1. da, 3G şi 3G S sunt identice ca aspect - prin urmare, cine vrea să facă discriminarea între ele, o face prin diferenţele ce ţin de performanţă. Chiar am spus în primul post: ”Nu mă refer neaparat la performanţă, ci şi la [...] nostalgie, experienţe personale… etc.”
2. Pe toate nu cred că le are nimeni la noi (cel puţin deocamdată) - ”Deci, fie că l-ai avut/îl ai sau nu, votează iPhone-ul care consideri că este cel mai “ok”!” - ziceam în primul post.
3. Sincer, am fost conştient de acest aspect, dar dacă tot îndemnul de a vota se baza pe ” fie că l-ai avut/îl ai sau nu, votează iPhone-ul care consideri că este cel mai “ok”” - am crezut că toţi doresc să voteze bazându-se pe experineţă, idei, review-uri citite, poveşti de la amici etc (fără să fi avut unul). Pentru cei care ” nu vor sa voteze… e un forum… ” - cred că nici nu ar dori să vadă rezultatele. Am înţeles ideea, şi ştiu că aşa se procedează, deci rog un moderator / Administrator să adauge încă o opţiune la Poll prin care “votanţii” sa nu voteze ci să vadă doar rezultatele!
Ca şi o glumiţă: când cineva va da click pe “vreau doar să văd rezultatele” ar trebui să fie automat delogat - nefiind logat poţi vedea rezultatele chiar dacă nu ai votat.
Mie sincer vă zic că-mi place mai mult iPhone 2G pentru simplul fapt că are spatele din aluminiu, nu știu, altfel mă simt când îl țin în mână.
Și desigur, nu l-am schimbat pentru un plastic, și de 2 ani de când îl am, e în stare excepțională, pot zice: mi-am făcut treaba cu el, și nu l-aș schimba decât dacă apare 3G S din aluminiu.
Si mie imi place 2Gul ca e de aluminiu. Dar si 3G-ul cum se simte in mana ca e mai natural… De aia nu ma pot decide care arata mai bine. Care e mai bun? Ala care are mai multe si merge mai rapid, n-am nici un dubiu…
@Ǻndяei: da, eventual cand voteaza varianta 4 sa le dea si format C:
Eu unul sunt foarte multumit de 3g si am votat pentru el. Ma gandesc cati din posesorii de 3g ar renunta la el ptr un 3GS. Eu unul stiu sigur ca nu. Diferenta este mult prea mica. Da viteza, rami si compas. Nu cred ca se justifica. Astept versiune a 4-a.
eu am votat gen. 1. Imi place mai mult cum se simte in mana, decat plasticul alb de la 3G. Am inca un 1st gen si nu ma indur sa-l vand, desi tel meu de zi cu zi este acum 3G white.
Din pacate, pt ca am nevoie de orice banut disponibil pt ultima achizitie, probabil va trebui sa renunt la el…:((
i have to go with the first gen too.. cu toate ca mi-ar fi placut ca tot spatele sa fie din aluminiu, inclusiv partea de jos, unde-i antena.. daca stau bine sa ma gandesc, as vrea un 3GS cu spate de aluminiu’ ca prima gen.. totusi, marginile mai rotunjite sunt mai ok..
pe mine asta ma ‘nerveaza la 3G e prea rotund si prea lucios. si imi aluneca din mana, chiar daca am cazmaua mare
cel de aluminiu nu prea aluneca nici cand aveam palmele transmirate.
Nu mă refer neaparat la performanţă, ci şi la design, nostalgie, experienţe personale… etc.
Deci, fie că l-ai avut/îl ai sau nu, votează iPhone-ul care consideri că este cel mai “ok”!
Mie, de exemplu, îmi este dor de felul în care simţeam în mână iPhone-ul de primă generaţie; cel 3G hmmm… plastic! Voi?
Păi dacă nu te referi la performanță, ce naiba rost are sondajul? Pe bune, ce relevanță are? Sau îl faci așa, să mai treacă timpul peste weekend. (Nu, nu te iau la mișto, încerc să pricep rostul).
Nu mă refer neaparat la performanţă, ci şi la design, nostalgie, experienţe personale… etc.
Deci, fie că l-ai avut/îl ai sau nu, votează iPhone-ul care consideri că este cel mai “ok”!
Mie, de exemplu, îmi este dor de felul în care simţeam în mână iPhone-ul de primă generaţie; cel 3G hmmm… plastic! Voi?
Păi dacă nu te referi la performanță, ce naiba rost are sondajul? Pe bune, ce relevanță are? Sau îl faci așa, să mai treacă timpul peste weekend. (Nu, nu te iau la mișto, încerc să pricep rostul).
Am zis cel mai iubit iPhone, nu cel mai performant. Şi nu am zis că nu contează performanţa, ci că nu contează neaparat performanţa. (majoritatea smartphone-urilor sunt mai performante decât iPhone-ul şi iată, că mulţi aleg iPhone - majoritatea motivelor fiind subiective - e Apple, rulează Mac Os, e sexy, e shiny şi nu obiective - are camera de 2MP, trebuie unlock, jailbreak, bluetooth-ul are functionalitate limitata, etc.
Vreau sa aflu părerea altora, nefăcându-se referire neaparat la cifre, biti, megapixeli. Eu am 3G, mai performant ca cel de prima generatie, dar imi place mai mult primul iPhone - pentru ca a fost primul meu iPhone, imi placea aluminiul de pe spate, nu este shiny etc. - niciunul din aceste motive nu indică performanţa.
Se poate să îţi placa modelul unei maşini dintr-un anumit an, şi să nu vrei să o schimbi pentru modelul nou - net performant, sau să ai ambele modele şi totuşi să-ţi placă modelul vechi din diferite motive, sau să nu ai niciun model şi să crezi că ţi-ar fi plăcut un anumit model - asta era şi ideea sondajului.
Legat de mişto-ul comentariului tău, stai liniştit că “diger” uşor. Faptul că ai zis, în prealabil, ceea ce credeai că va fi interpretat arată, de fapt, intentia acestui lucru - de a face mişto. (e mišto şi etimologia cuvântul în sine - că tot e un trend acum în promovare cetăţenilor români de etnie rromă)
Eu le am pe toate 3….greu de raspuns….primul are ceva semnificatie ca doar pe el am invatat sa ma joc si indiferent de soft se decodeaza imediat deci il tin pentru calatorii…3G-ul a venit si el alb si frumos si cu inbunatatiri clare….3GS-ul e super-smecher si deja ma lafai in 32 de giga….sa vedem ce-o mai fi la anu’ dar pana atunci 3GS castiga.