2 din 2
2
Sondaj
Care dintre modelele de iPhone îţi place mai mult?
iPhone generaţia 1 30
iPhone 3G 20
iPhone 3G S 25
Total voturi: 75
Trebuie să fii un utilizator logat ca să votezi
Cel mai iubit iPhone
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.02.08
giorgioromany - 21 Iunie 2009 01:43 PM

Eu le am pe toate 3….greu de raspuns….primul are ceva semnificatie ca doar pe el am invatat sa ma joc si indiferent de soft se decodeaza imediat deci il tin pentru calatorii…3G-ul a venit si el alb si frumos si cu inbunatatiri clare….3GS-ul e super-smecher si deja ma lafai in 32 de giga….sa vedem ce-o mai fi la anu’ dar pana atunci 3GS castiga.

de un’ te lafai tu mai tata ma in 32GB.. pe 19 s-a lansat, ne scrii din state? smile)

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
Sergioo - 21 Iunie 2009 02:44 PM

Eu le am pe toate 3….greu de raspuns….primul are ceva semnificatie ca doar pe el am invatat sa ma joc si indiferent de soft se decodeaza imediat deci il tin pentru calatorii…3G-ul a venit si el alb si frumos si cu inbunatatiri clare….3GS-ul e super-smecher si deja ma lafai in 32 de giga….sa vedem ce-o mai fi la anu’ dar pana atunci 3GS castiga.

de un’ te lafai tu mai tata ma in 32GB.. pe 19 s-a lansat, ne scrii din state? smile)

Dacă Chicago-i în State, cred că de acolo ne scrie.

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Ǻndяei - 21 Iunie 2009 02:51 PM

ups.. nu observasi :D my bad! acum hai da-te maree smile) i have a 3GS and u doooon’t raspberry

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Chicago
Macuser din: 05.10.07
Sergioo - 21 Iunie 2009 07:09 PM
Ǻndяei - 21 Iunie 2009 02:51 PM

ups.. nu observasi :D my bad! acum hai da-te maree smile) i have a 3GS and u doooon’t raspberry

I have a 32gig 3GS and U don’t!....take that!.....Gluma….wink

Semnătură 

Cu respect..G.
iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05
giorgioromany - 21 Iunie 2009 10:31 PM

I have a 32gig 3GS and U don’t!....take that!.....Gluma….wink

Acuma dacă te apucă o criză de sughiț - vei știi de la ce este grin

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Arad
Macuser din: 23.05.08

Am votat cu 3G deoarece asta imi place cel mai mult din toate. 3Gs nu mi se pare mare smecherie, sunt curios de urmatoarea versiune pana atunci folosim 3G. Sau.. daca o fi o perioada buna de sarbatori poate il fac pe asta cadou si in iau un 3Gs dar sa sar cum si apare nu prea cred pentru ca nu prea ofera multe lucruri in plus ca sa fie foarte atragator pentru un upgrade in perioada asta.

Semnătură 

Be smart don’t be a retard! Mcintosh / Hcintosh user. | PowerBook G4 1.5 GHz/1GB RAM DDR/80 GB HDD | iPhone 4 16GB | New iPad 32GB

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member

mie sondaju mi se pare gresit din start.. si nu-l inteleg pe colegu de deasupra.. din moment ce 3Gu’ si 3GSu’ arata la fel, iar 3GSu’ este de 2 ori mai rapid, mai performant si cu capabilitati mai bune, oare pe care le-ai alege? smile) ce sa-mi iau, un logan simplu sau un logan de 500 de cai, arata identic, si consuma la fel? parerile majore cred ca se dau in privinta carcasei aluminizate sau plastifiate..

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Arad
Macuser din: 23.05.08
Sergioo - 22 Iunie 2009 04:43 AM

mie sondaju mi se pare gresit din start.. si nu-l inteleg pe colegu de deasupra.. din moment ce 3Gu’ si 3GSu’ arata la fel, iar 3GSu’ este de 2 ori mai rapid, mai performant si cu capabilitati mai bune, oare pe care le-ai alege? smile) ce sa-mi iau, un logan simplu sau un logan de 500 de cai, arata identic, si consuma la fel? parerile majore cred ca se dau in privinta carcasei aluminizate sau plastifiate..

Sincer crezi ca se misca atat de repede fata de 3G incat sa te mai legi la cap pe inca 2 ani? Sau e asa de performant fata de 3G incat sa merite diferenta de bani? Ce imi deschide aplicatia de mail in 1 secunda si nu in 2.. Pot trai cu asta. Ori e o trecere in adevaratul sens al cuvantului ori nu. Spre exemplu o chestie majora care pe mine ma deranjeaza e ca nu pot face apeluri video pe oricare dintre ele! Unde e camera din fata pentru apeluri video prin 3G sau mai fain pentru skype? Da pentru asta s-ar fi meritat sa fac upgrade. Are compas si voice control in plus? Camera nici sa nu o punem la socoteala ca orice camera ar fi pe el tot ii senzor pentru telefon si nu se poate compara cu o camera foto. Da ar fi mai cool sa fie din aluminiu dar aia pentru mine nu e vreo chestie de care sa ma leg pentru ca nici plasticul nu ma deranjeaza.

Iar in privinta Loganului raspunsul meu ii ca oricare din ele tot Dacie s-ar numi =))!

Semnătură 

Be smart don’t be a retard! Mcintosh / Hcintosh user. | PowerBook G4 1.5 GHz/1GB RAM DDR/80 GB HDD | iPhone 4 16GB | New iPad 32GB

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Chicago
Macuser din: 05.10.07

Stiti cum e ....gusturile nu se discuta…argumente sunt pro si contra….daca-l vrei il iei….3GS are cateva chestii marfa si faptul ca e vizibil mai rapid si nu se mai bulverseaza atat de des cum o facea 3G-ul pentru mine a fost convingator….voice command e superb cand conduci….camera e asa cum ar fi trebuit sa fie de la inceput pentru un telefon cu atatea pretentii…memorie dubla si alte cateva chitibusuri d’astea mici…dar daca esti fericit cu 3G si nici pe asta nu-l folosesti la capacitatea lui atunci nu vad de ce sa te legi la cap sau sa-i judeci pe altii ca o fac….sondajul a chiar simplu si la subiect…care dintre cele 3 te gadila cel mai tare….prea multa vrajeala pe langa subiect….unii chiar au dat-o in lambada si ca merele la care nu ajungi IE acre si cu viermi.

Semnătură 

Cu respect..G.
iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRank
Member

@nemesys_alien -  perfect de-acord cu ce ai zis, dar sondajul nu se intituleaza “Ce iPhone ti-ai cumpara (din perspectiva ca ai deja unul)”, pentru ca atunci intradevar, daca ai un 3G, saltul la un 3GS nu este atat de urias si poate nu se merita bani dati.. pentru mine insa, care detin un 2G cu un ecran crapat :-< si mi-ar place camera aia video si un sistem de navigatie care imi cam face cu ochiul, se merita.. cu toate astea, titlul sondajului se intituleaza “Care dintre modelele de iPhone iti place mai mult?” din perspectiva asta am “judecat” eu spusele tale smile
don’t take it the wrong way, suntem toti frati aici oricum, si atata timp cat folosesti un iPhone, ur alright by me smile)

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
Sergioo - 22 Iunie 2009 02:50 PM

@nemesys_alien -  perfect de-acord cu ce ai zis, dar sondajul nu se intituleaza “Ce iPhone ti-ai cumpara (din perspectiva ca ai deja unul)”, pentru ca atunci intradevar, daca ai un 3G, saltul la un 3GS nu este atat de urias si poate nu se merita bani dati.. pentru mine insa, care detin un 2G cu un ecran crapat :-< si mi-ar place camera aia video si un sistem de navigatie care imi cam face cu ochiul, se merita.. cu toate astea, titlul sondajului se intituleaza “Care dintre modelele de iPhone iti place mai mult?” din perspectiva asta am “judecat” eu spusele tale smile

Se stie deja care este cel mai performant iPhone, nu trebuie un sondaj pentru asta. Si sondajul nu vrea sa afle ce iPhone ti-ai cumpăra, pentru ca unul din modele deja nu se mai comercializează.
Pur şi simplu: care din modele iti place mai mult! Dând răspunsul din ce perspective vrei tu….

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

2 din 2
2