Am observat după ceva vreme de la update, JB şi UL cu soluţia lui GeoHot cum că 3GS-ul se comportă ciudat:
1. “Pierd” semnalul, fără ca telefonul să indice acest lucru: încerc să sun iPhone-ul de pe un alt număr iar acesta îmi returnează “abonatul ... nu este disponibil” Chestia asta se întâmplă oarecum des, cam de 2-3 ori în fiecare zi. “Trece” după un reboot.
2. Nu pot să utilizez conexiunea wireless: Apare ca fiind activă însă nu găseşte niciun hotspot, inclusiv unul dintre AP-urile de acasă, pe care s-a tot conectat vreme de o lună, înainte de update,JB şi UL.
S-a mai confruntat cineva cu problemele astea? O soluţie? O idee? Restore nu este o opţiune, cel puţin nu acum. Doresc să ştiu dacă există metode de a repara problema, nu motive pentru “schimbarea motorului”
Astăzi am avut și eu ceva probleme cu 3GS meu 3.1.2 cu JB:
Zilele trecute oprisem wifi, dar azi când am ajuns acasă i-am dat drumul din nou… ce să vezi? nu găsea nici un AP, lucru clar incorect pentru că macbook era legat la ap și cu net funcțional.
Am dat de două/trei ori reset network settings, degeaba, la un moment dat nu a mai mers nici 3G!!!
În final, după 5-6 reseturi de netuărci și-a revenit atât wifi cât și 3G… foarte ciudat
Erorile astea sunt semnalate de tot mai mulți useri în ultimul timp dar pe twitter Gerge Hotz spune ieri că e o problemă exclusiv apple: “declaring wifi bug closed, http://bit.ly/3ck1iu looks like my software didn’t cause it, apple did”
ai jb, suporti consecintele si nu te plangi. totusi, ce treaba are localizarea cu disparitia aplicatiilor?
tin sa mentionez ca n-am inteles nimic din ultima fraza.
ai jb, suporti consecintele si nu te plangi. totusi, ce treaba are localizarea cu disparitia aplicatiilor?
tin sa mentionez ca n-am inteles nimic din ultima fraza.
la localizare ma refer doar la gasirea aplicatiilor in telefon-vizualizarea lor-.... :|
iar la tinutul mentionarii nu m-am exprimat cum trebuie…
atunci cand dai click pe telefonul tau in itunes…iti apar in acea fereastra mai multe taburi….music-applications-movies..etc
eh, la applications iti apar si cele nshpe ferestre diferite de pe iphone in care ai icoanele aplicatiilor….iar la mine apar exact asa cum trebuie…toate aplicatiile in x ferestre…in schimb…pe telefon, unele icoane de aplicatii nu apar si sunt spatii goale…atata tot
cred ca are de a face cu faptul ca am avut categories inainte de a face updateul…acum nu il mai am, si cred ca mi-a dat peste cap putin lista.
Asta trebuia menționat de la început. Aia e problema. Ca să nu te tot învîrți în jurul cozii încercînd să rezolvi problema, ia în calcul o reinstalare de SO.
asta cu nedetectarea wifi-ului am patit-o si eu la 3gs dar am facut restore si jb din nou. am citit abia pe urma ca se rezolva cu reset network settings. alte probleme nu am avut.
eu nu mai pot sa dau restore nici in dfu nici in recovery imi da eroarea 1611 am incercat orice ...cum am dat reset settings mi la resetat si de atunci imi apare marul 2-3 sec si se restarteaza non stop ce e de facut ???????
esti batut in cap nu auzi ca nu merge sa ii fac restore de nici o culoare nu mai comenta daca vi cu comentarii din astea aiurea imi da eroarea 1611 orice as face am incercat si cu 3.0 3.1 si cu iReb si pe alt pc alt user etc nimic…
mda, inteleg de ce nu-ti merge. incearca alt port usb sau alt calculator. mi s-a intamplat si mie sa imi ramana blocat asa si sa fiu nevoit sa dau restore iar si iar si iar pana sa mearga. succes
esti batut in cap nu auzi ca nu merge sa ii fac restore de nici o culoare nu mai comenta daca vi cu comentarii din astea aiurea imi da eroarea 1611 orice as face am incercat si cu 3.0 3.1 si cu iReb si pe alt pc alt user etc nimic…
AVERTISMENT - Nu mai insulta lumea. La urmatoarea abatere de la regulament ai ban pe acest forum.