13 din 55
13
Probleme iPhone aparute dupa proceduri nerecomandate de Apple
  [ Ignoră ]   [ # 181 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Un simplu “Set up as new iPhone” ajunge. Atenție la regulament.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 182 ]
RankRankRank
Member
Din: Sf. Gheorghe
Macuser din: 02.08.09

sorry, mi-a scăpat porumbelu… de fapt nu mi-am dat seama că are legătură cu regulamentul… cel puțin acum știu

Semnătură 

MacBook Pro 13”, iPad Air 2, iPhone 6 plus, Apple TV

[ Ignoră ]   [ # 183 ]
RankRankRank
Member
Din: Whiteley, UK
Macuser din: 27.04.09

Am iPhone 3G. E JB si unlock. Are pe el versiunea 2.2 (5G77). Iar in Installer “asteapta” un update.
Stiu ca e o limita a update-urilor pe care le pot face inainte de a mi se bloca telefonul. Imi puteti spune care e ultimul update pe care il pot face?
E posibil sa nu ma fi exprimat prea clar, scuze ( e limpede ca nu sunt un cunoscator).

Semnătură 

‎“There’s a gate in our heads…One that keeps the insanity in all of us from flooding our intelects. And, at critical moments, it swings open and all kinds of weird shit comes flooding through.” - S.K.

[ Ignoră ]   [ # 184 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureeeeeesti !
Macuser din: 04.03.08

Din cate stiu eu, cand vezi incerca sa il updatezi, iTunes va descarca automat ultima versiune a os-ului - 3.1.2, nu e nici o problema, il poti decoda la loc folosind blackra1n, e super simplu, 2-3 clickuri si gata.

Semnătură 

Eu tin salamu’ in frigider, nu in playlist!

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

[ Ignoră ]   [ # 185 ]
RankRankRank
Member
vromeo - 02 Decembrie 2009 09:07 PM

Din cate stiu eu, cand vezi incerca sa il updatezi, iTunes va descarca automat ultima versiune a os-ului - 3.1.2, nu e nici o problema, il poti decoda la loc folosind blackra1n, e super simplu, 2-3 clickuri si gata.

Deci cand iTunes ma intreaba, sa-i dau OK sa updateze. Decodatu’ asta “la loc” ma sperie pe mine grin  Daca poti fi un pic mai explicit, as aprecia. Multumesc.

Semnătură 

‎“There’s a gate in our heads…One that keeps the insanity in all of us from flooding our intelects. And, at critical moments, it swings open and all kinds of weird shit comes flooding through.” - S.K.

[ Ignoră ]   [ # 186 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Daca telefonul e luat de la Orange de la noi si folosesti orange, nu vei avea nici o problema, poti sa faci update linistit.
Daca e luat din alta parte sau nu folosesti orange, atunci dupa update nu il vei mai putea folosi!
Solutia: cauti pe http://www.iclarified.com tutorialul pentru decodat cu Blackra1n si il activezi si decodezi in 3 minute. Asta daca stii un pic de engleza (merge si aia de balta raspberry )
In principiu conectezi telefonul, deschizi programul, dai click si astepti…
aaa era sa uit! ai nevoie de conexiune wireless sa faci si unlock. citeste intai tutorialul si vezi acolo ce iti trebuie mai exact.

Semnătură 

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

[ Ignoră ]   [ # 187 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 29.11.09

Salut. de curand mi-am luat un iphone 3gs 16 gb, si am incercat sa sa ii dau restore la un soft 3.1.2 custom pt a avea cydia. problema ca nu merge sub nici o forma. Am configurat eu cu PwnageTool softul original si dupa ce am incaercat sa il uploadez pe tel nu a vrut sa il ia (eroare 1600 si 1604). Am incercat si de pe mac si din windows si tot nu merge. Tel a fost cumparat de la orange in luna octombrie. Stie cineva care ar fi pbl?

[ Ignoră ]   [ # 188 ]
RankRankRank
Member

E luat din alta parte (Spania) si nu e nici pe Orange downer
Solutia ta era pt situatia asta?
Tks.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 189 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 21.10.07

updateza-l normal la versiunea 3.12 si dupa descarca blackra1n http://blackra1n.com/ si o sa dai click pe make it rain:)... si gata…:D ai rezolvat problema.

Nu merg custom firmware pe 3.12:).

Succes

[ Ignoră ]   [ # 190 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 02.02.07
Adri - 02 Decembrie 2009 09:47 PM

E luat din alta parte (Spania) si nu e nici pe Orange downer
Solutia ta era pt situatia asta?
Tks.

deci tutorialele de JB sau Unlock nu sunt in functie de unde ai lua iPhone ... tara / provider

How to Jailbreak and Unlock Your iPhone 3G, 3GS Using BlackSn0w [Windows]

How to Jailbreak and Unlock Your iPhone 3G, 3GS Using BlackSn0w [Mac]

urmeaza de mai sus tutorialul dorit in functie de calculatorul care il ai Windoze sau Mac si totul va fi ok

iar mai jos ai o schema cum sa alegi tutorialul dorit in functie de ce ai nevoie

How to Select an iPhone Unlock/Jailbreak Tutorial

Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007

[ Ignoră ]   [ # 191 ]
RankRankRank
Member

OK, inteles. Momentan sunt undeva unde am o conexiune internet foarte slaba. Cu prima ocazie am sa incerc sa updatez si va zic ce-am facut.
Multumesc.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 192 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 08.11.09

BIG PROBLEM PLS HELP sta de o luna pe masa :((!!!La un iphone 3gs cand il aprind apare marul 2-3 sec si dupa se reseteaza in continu,cand incerc sa fac restore imi da eroarea 1611 am incercat hard reset restore DFU recovery mode iReb am si adaugat in C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts sursa 74.208.10.249 gs.apple.com ca sa se conecteze in cydia , toate versiunile de iTunes pe alt pc pe Mac alt cablu ETC TOT NU MERGE !!!,veniti numai cu comentarii utile pls restu gen restarteaza-l sau descarca-l nu isi au rostu ms ! Ofer recompensa !  I REALLY LOVE & NEED MY IPHONEEEEEE ((((((( !!!!!

[ Ignoră ]   [ # 193 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.08.09

DFU mode pe un usb 2.0 ar trebui sa mearga….cel putin la mine a mers…important e sa ti-l vada calculatorul ca de acolo se descurca iTunes…

[ Ignoră ]   [ # 194 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 08.11.09

am incercat si in DFU mode cu usb 2.0 nu merge alta solutie pls…

[ Ignoră ]   [ # 195 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

conectezi iphone-ul la calculator, in inchizi, apoi tii apasat simultan pe home si power vre-o 10 secunde, ar trebui sa il bage fortat sa in recovery. Apoi dai restore cu itunes si il lasi sa faca el ce are de facut.Dupa asta il repari cu blackra1n si gata!

Semnătură 

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

13 din 55
13