Am iPhone 3G. E JB si unlock. Are pe el versiunea 2.2 (5G77). Iar in Installer “asteapta” un update.
Stiu ca e o limita a update-urilor pe care le pot face inainte de a mi se bloca telefonul. Imi puteti spune care e ultimul update pe care il pot face?
E posibil sa nu ma fi exprimat prea clar, scuze ( e limpede ca nu sunt un cunoscator).
Din cate stiu eu, cand vezi incerca sa il updatezi, iTunes va descarca automat ultima versiune a os-ului - 3.1.2, nu e nici o problema, il poti decoda la loc folosind blackra1n, e super simplu, 2-3 clickuri si gata.
Din cate stiu eu, cand vezi incerca sa il updatezi, iTunes va descarca automat ultima versiune a os-ului - 3.1.2, nu e nici o problema, il poti decoda la loc folosind blackra1n, e super simplu, 2-3 clickuri si gata.
Deci cand iTunes ma intreaba, sa-i dau OK sa updateze. Decodatu’ asta “la loc” ma sperie pe mine Daca poti fi un pic mai explicit, as aprecia. Multumesc.
Daca telefonul e luat de la Orange de la noi si folosesti orange, nu vei avea nici o problema, poti sa faci update linistit.
Daca e luat din alta parte sau nu folosesti orange, atunci dupa update nu il vei mai putea folosi!
Solutia: cauti pe http://www.iclarified.com tutorialul pentru decodat cu Blackra1n si il activezi si decodezi in 3 minute. Asta daca stii un pic de engleza (merge si aia de balta )
In principiu conectezi telefonul, deschizi programul, dai click si astepti…
aaa era sa uit! ai nevoie de conexiune wireless sa faci si unlock. citeste intai tutorialul si vezi acolo ce iti trebuie mai exact.
Salut. de curand mi-am luat un iphone 3gs 16 gb, si am incercat sa sa ii dau restore la un soft 3.1.2 custom pt a avea cydia. problema ca nu merge sub nici o forma. Am configurat eu cu PwnageTool softul original si dupa ce am incaercat sa il uploadez pe tel nu a vrut sa il ia (eroare 1600 si 1604). Am incercat si de pe mac si din windows si tot nu merge. Tel a fost cumparat de la orange in luna octombrie. Stie cineva care ar fi pbl?
updateza-l normal la versiunea 3.12 si dupa descarca blackra1n http://blackra1n.com/ si o sa dai click pe make it rain:)... si gata…:D ai rezolvat problema.
BIG PROBLEM PLS HELP sta de o luna pe masa :((!!!La un iphone 3gs cand il aprind apare marul 2-3 sec si dupa se reseteaza in continu,cand incerc sa fac restore imi da eroarea 1611 am incercat hard reset restore DFU recovery mode iReb am si adaugat in C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts sursa 74.208.10.249 gs.apple.com ca sa se conecteze in cydia , toate versiunile de iTunes pe alt pc pe Mac alt cablu ETC TOT NU MERGE !!!,veniti numai cu comentarii utile pls restu gen restarteaza-l sau descarca-l nu isi au rostu ms ! Ofer recompensa ! I REALLY LOVE & NEED MY IPHONEEEEEE ((((((( !!!!!
conectezi iphone-ul la calculator, in inchizi, apoi tii apasat simultan pe home si power vre-o 10 secunde, ar trebui sa il bage fortat sa in recovery. Apoi dai restore cu itunes si il lasi sa faca el ce are de facut.Dupa asta il repari cu blackra1n si gata!