14 din 55
14
Probleme iPhone aparute dupa proceduri nerecomandate de Apple
  [ Ignoră ]   [ # 196 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Am intalnit cazuri in care butoanele nu faceau contact calumea si implicit nu intra in recovery sau DFU. Daca nu merge…..si daca esti in Buc da un PM, poate vine Mosu si te ajuta…..Mos Niculae that is smile.

Bft!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 197 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 08.11.09

Oameni buni…v-am zis sa nu veniti cu raspunsuri din astea pt NOOBI !!!!! crede-ma chiar ma pricep la ifoane ,imi zici sa dau restore daca citesti atent am postat pe toate forumurile din lume si nimeni nu stie sa ma ajute ...te vazusi u destept sa-mi zici sa dau restore sau hard reset OMG…chucky daca sti u vreo alta solutie in afara de ce am enumerat mai inainte MS…

[ Ignoră ]   [ # 198 ]
RankRankRank
Member
Din: Deva
Macuser din: 28.04.08
F1rE - 05 Decembrie 2009 10:52 AM

Oameni buni…v-am zis sa nu veniti cu raspunsuri din astea pt NOOBI !!!!! crede-ma chiar ma pricep la ifoane ,imi zici sa dau restore daca citesti atent am postat pe toate forumurile din lume si nimeni nu stie sa ma ajute ...te vazusi u destept sa-mi zici sa dau restore sau hard reset OMG…chucky daca sti u vreo alta solutie in afara de ce am enumerat mai inainte MS…

offtopic,

esti cumva de la usa cortului? sau ai doar 13 ani.

Semnătură 

 MacBook [13 Mid 2007]
 PowerBook [12” Mid 2003]       
 iBook G3 [12” 2001]       
 Macbook [15” Mid 2010]
 Macbook [15” retina 2012]             
 iMac [21” Mid 2011]
 2xiMac [20” Mid 2010]
 iMac [20” G5 2006]
 PowerMac [G5 2005]
 iPad [3G/retina]
 ATV [3]
 iPhone
4s  16Gb

[ Ignoră ]   [ # 199 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

@F1rE Dacă ești atît de meseriaș, ai citit toate forumurile din lume și tot n-ai reușit să-i dai de cap, ți-ai pus problema că poate fi o problemă hardware? Te-ai gîndit să-l duci la un service? Sau poate n-ai citit tu cum trebuie pe unde ai citit. Pentru că dacă ai fi răsfoit prin acest forum așa cum trebuie, adică începînd cu regulamentul,  atunci ai fi observat că nu se poartă acest gen de limbaj. Așa ca pe techarena. Ne pare rău că nu-ți merge telefonul și îți urăm baftă cu repararea lui. Și acum să ne calmăm și să revenim la subiecte.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 200 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.02.08

Am observat o chestie de ceva vreme care incepe sa ma enerveze: de cand am facut jailbreak la telefon, dupa ce il deblochez si vb la tel sau umblu pe el, il bag in toc sau il las cu ecranul in jos, pe masa si cand il iau de pe masa sau il scot din toc, se aprinde ecranul si este deblocat. Ce poate sa aiba? Parca inainte de jaibreak nu facea asa ceva. Inteleg sa il blochez cand e prin buzunar sau cand are sanse sa se apese vreo tasta accidental, dar cand il las pe masa cu fata in jos, sau il pun intr-un toc vertical,in care nu are nevoie de blocare manuala, de ce nu se blocheaza automat la 1 min la cat e setat?

[ Ignoră ]   [ # 201 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 04.08.09

@Adri. sper ca nu ai facut update la 3.1.2 din itunes urmand sa folosesti blackra1n. mai bine faci update cu un IPSW custom. mie blackra1n mi-a facut probleme la GPS. apropo vromeo, tu ce ai rezolvat, ca aveai aceeasi problema. F1re, devine din ce in ce mai clar ca problema ta e una hardware. inceteaza te rog sa nu mai fii arogant pe forum. cine ti-a raspuns pana acum, observand cat de disperat esti a presupus probabil ca ti-a scapat ceva evident.

Semnătură 

Nu semnez dom’le nimic

[ Ignoră ]   [ # 202 ]
RankRankRankRank
Moderator
silencer - 07 Decembrie 2009 10:48 PM

... inceteaza te rog sa nu mai fii arogant pe forum.

Sperăm cu toții să țină cont de sfatul tău… NOT! smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 203 ]
RankRank
Jr. Member

smile) ce inseamna verificarea in diagonala. am recitit doar: te rog sa fii arogant si am editat ca atare.

Semnătură 

Nu semnez dom’le nimic

[ Ignoră ]   [ # 204 ]
RankRankRank
Member

Silencer,nu am facut update din itunes,tel l-am cumparat cu 312 si i-am aplicat black1nra atat!merge bine,n-am pbl in schimb imi face faze din alea cu autoocarea din cand in cand.exista vreo solutie sau explicatie?veteranii ce zic?

[ Ignoră ]   [ # 205 ]
RankRank
Jr. Member

nu la tine ma refeream. la colegul care nu facuse inca update-ul. solutia pt tine e sa il blochezi de mana cand il bagi in buzunar. daca il lasi 1 minut sa se inchida singur de 30 de ori pe zi, ai 30 de minute de usage. la ce te ajuta?

Semnătură 

Nu semnez dom’le nimic

[ Ignoră ]   [ # 206 ]
RankRankRankRank
Moderator

Eu am scos demult blocajul automat deoarece am un reflex să blochez telefonul în momentul în care nu-l mai folosesc. Și pentru că, pe la 1.1.1 aproape întotdeauna uitam să-i scot blocarea atunci cînd trebuia. smile Prietenii “știe” de ce.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 207 ]
RankRankRank
Member

LOL bine mai tipilor, asa am sa fac! Mersic mult pt sfat!

[ Ignoră ]   [ # 208 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 04.11.09

Revin si eu cu o problema. Am mai deschis un topic si mi-a fost mutat aici. Am un 3G de 16 GB (  3.1.2 jailbreak-uit si deblocat software cu blackra1n ). Problema consta in faptul ca pierd semnalul de tot cand activez 3G-ul. Pe 2G functioneaza cum trebuie. Are cineva vreo idee ? Am incercat restore de nenumarate ori. Nimic. Reset network settings. Nimic.

[ Ignoră ]   [ # 209 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 31.07.09

Pe ce retea il folosesti?

Semnătură 

peace of mind.

[ Ignoră ]   [ # 210 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 04.11.09

Vodafone. Nici pe Orange nu merge 3G-ul, am incercat. Merge doar pe Edge pe Orange. Telefonul a fost cumparat de la un “baietas” si 3G-ul a functionat vreo 5 zile. Cand am iesit din Bucuresti, a pierdut semnalul prin sate de vreo 3 ori dar revenea in cateva secunde. Pana cand n-a vrut sa mai revina.

14 din 55
14