cu iPhone-ul OFF….3 sec power, cand ajungi la secunda 3 apesi si Home si le tii pe amandoua apasate 10 secunde, cand ajungi la secunda 10 lasi butonul de Power liber si il tii apasatt doar pe Home inca vreo 15 secunde pana il gaseste computerul.
Toata chestia asta se face cu iPhonul conectat la computer deci dupa ce te conectezi dai Power off si cu el conectat incepi procesul mentionat.
Mersi, dar fie voi aștepta, fie voi cumpăra progrămelul de vreo 12.99eur care spune că poate să facă unlock.
Prietene daca tot ai intrebat aici pe forum ce solotutie ar fi valabila pentru problema ta iar colegii de p’aci au sarit sa te ajute…pai asculta-i ca stiu ei ce spun…nu da fuga sa iei tzeapa ca nu e bine….arunci cu banii degeaba ca nu exista nici un programel d’asta de care zici tu…e tzeapa…solutia in cazul tau e sa stii EXACT din ce tara si ce operator de retea vine iPhone-ul si sa faci rost de SIM-ul respectiv….poti sa gasesti mai mult ca sigur pe la ccetrele de reparat telefoane.
Mersi, dar fie voi aștepta, fie voi cumpăra progrămelul de vreo 12.99eur care spune că poate să facă unlock.
Prietene daca tot ai intrebat aici pe forum ce solotutie ar fi valabila pentru problema ta iar colegii de p’aci au sarit sa te ajute…pai asculta-i ca stiu ei ce spun…nu da fuga sa iei tzeapa ca nu e bine….arunci cu banii degeaba ca nu exista nici un programel d’asta de care zici tu…e tzeapa…solutia in cazul tau e sa stii EXACT din ce tara si ce operator de retea vine iPhone-ul si sa faci rost de SIM-ul respectiv….poti sa gasesti mai mult ca sigur pe la ccetrele de reparat telefoane.
Calmează-te copile. Tu crezi că e țeapă, e opinia ta, nu are sens să mă plictisești cu frustrările tale și să-mi spui care crezi tu că ar fi ‘singura soluție’
Calmează-te copile. Tu crezi că e țeapă, e opinia ta, nu are sens să mă plictisești cu frustrările tale și să-mi spui care crezi tu că ar fi ‘singura soluție’
OK Prietene….in primul rand TE ROG SA MA SCUZI ca te-am plictisit cu FRUSTRAREA mea…..numai ca nu prea face sens sa pui o intrebare….Cum as pute sa-l activez?.....si dupa ce primesti raspunsul care vine de la useri ce au petrecut ceva timp citind si incercand o multime de metode rascolind prin zeci de forumuri ceea ce tu nu prea ai facut din moment ce ai incercar pe 3GS 3.1.3 redsnow, pwnagetool si snowbreeze…..deci frustrarea mea vine chiar aici cand vrei mura-n gura…ti se da si zicI ca mai bine astepti sau dai fuga la tzeapa…..dar dupa cum am spus…..
1) Hold buttons sleep + home untill iPhone turns off;
2) Open iTunes;
3) Hold home button and plug the phone to your computer. The phone will turn on and the iTunes + Arrow + cable screen will appear.;
4) iTunes will recover you phone from unsuccessful recovery process.