Telefonul este codat intr-o retea din franta nu stiu care, stiu ca este adus din franta, am activat internetul de la orange si nu vrea sa se conecteze. internetul este activat pentru ca am verificat simul in alt iPhone, soft iOS 4.0. ma poate ajuta cineva.
Multumesc
Telefonul este codat intr-o retea din franta nu stiu care, stiu ca este adus din franta, am activat internetul de la orange si nu vrea sa se conecteze. internetul este activat pentru ca am verificat simul in alt iPhone, soft iOS 4.0. ma poate ajuta cineva.
Multumesc
daca este codat intr-o retea,nu ai cum sa folosesti o alta cartele care apartine altei retele
acel ifon nu e codat pe care ai incercat cu a doua oare,ori e pe Orange
Multumesc
daca este codat intr-o retea,nu ai cum sa folosesti o alta cartele care apartine altei retele
acel ifon nu e codat pe care ai incercat cu a doua oare,ori e pe Orange
sau inca ceva,mai penal..: dupa ce activezi internetul trebuie restart la iPhone..
mie dupa 5 ore mi-a picat fisa sa ii dau restart,am primit mesajul de confirmare ca s-a activat internetul da numa nu mergea ..
ok
ai dat reset la network ?
daca nu merge nici asa,suna la Orange
Am dat am dat si restore tot degeaba…
Am fost in orange shop si au zis ca trebuie sa il conectez la itunes sa dau un sync ca isi face el singur setarile, am facut asta…cred ca este din cauza ca nu a fost activat in reteaua lui.
Buna. Imi puteti zice va rog frumos un service din Cluj unde pot sa-mi deblocheze telefonul? Am un iPhone 3G S si din greseala l-am blocat, deoarece i-am dat update din iTunes. Deoarece la momentul actual nu se poate face jailbreak si unlock la un 3G S, doar daca are deja pe el jailbreak, solutia pentru problema mea ar fi o activare cu Universal SIM. Ma poate ajuta cineva? Bafta