puteti sa-mi spuneti ce este exact un Phonebook SIM si unde se poate gasi in Romania? ... cu ajutorul acestui card se poate activa orice iPhone (3G, 3GS si 4)
Si eu am patit la fel.. doar ca am sapat (sau am avut noroc) pe google si am rezolvat asa:
- intra, via safari, via wi-fi, pe http://www.benm.at/2009/06/13/helpbenmat/
- site-ul asta o sa se deschida intr-un soi de aplicatie care iti instaleaza setarile de apn pentru orange romania
si cu asta basta Vei vedea ca iti merge ca inainte
Aplicatia iti va ramane a.i., daca vrei sa schimbi APN-ul, o poti face prin el.
Bafta
multumim de informatii…dar ce se intampla cu pagina aia…..e de 4 zile cu textul :
/Update July 16th 2010: Were currently updating the backend. Please try again in a few hours. Also stay tuned for upcoming updates for iOS 4.x.
e alta posibilitate de a baga setarile pt APN orange pe un 4.0 ?
Bose, daca nu ai SHSH-urile salvate in cydia, poti face restore Numai la ultimul firmware,4.0.1. Incepand cu 3gs-ul, apple te obliga sa te duci la cel mai nou soft si singura metoda de a te intoarce la 3.1.3 era apasarea butonului “Make my life easier, thanks!” in Cydia. Daca nu stii sa fi facut asta, 4.0.1 official e the only way to go. Si ai noroc ca nu mai e mult pana la aparitia jailbreakului pentru 4.x.
Ma poate ajuta cineva cu aceasta problema???Am un Iphone 3gs care a functionat ok…firmware 3.1.3, jailbreack cu Spirit…etc…dupa un erase all…nu pot sa-i mai fac restore..
Ma poate ajuta cineva cu aceasta problema???Am un Iphone 3gs care a functionat ok…firmware 3.1.3, jailbreack cu Spirit…etc…dupa un erase all…nu pot sa-i mai fac restore..
Incearca cu easyirecovery.
Ce bine ar fi daca-ar fi asa simplu: iti stergi OS-ul si pui totul inapoi cu easyirecovery. Din pacate, easyirecovery e un tool care scoate/baga telefonul in Recovery Mode, altceva nu stie sa faca.
am un iphone 3GS am incercat sa fac jailbreak pe 4.0 astazi si nu a mers, a ramas blocat.
Acum nu mai pot pune decat 4.0.1 pe el si cum telefonul este locked ma pot uita la el doar.
Am incercat sa fac downgrade la 3.1.3 apoi 3.1.2 si tot nu merge ca primesc urmatoarea eroare: This iphone could not be restored. This device isn’t eligible for the requested build. HELP sunt disperat.
Am un 3g, si dupa upgrade la 4.0 si respectiv 4.0.1nu mai pot deschide youtube!
Am incercat toate reseturile si toate modalitatile de instalare dar tot i-mi apare
mesajul din imagine!
Ma poate ajuta cineva?