33 din 55
33
Probleme iPhone aparute dupa proceduri nerecomandate de Apple
  [ Ignoră ]   [ # 481 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07
Smeag - 19 Decembrie 2010 02:15 PM

Dupa cate stiu iPhone foloseste IMAP pt a descarca email-urile din conturile yahoo setate pe aplicatia Mail nativa din iPhone. Pana acum cateva zile totul mergea normal; pur si simplu a inceput sa se comporte asa acum 3 zile. Fara sa modific nimic…. Mai ales ca la configurarea din settings a yahoo mail pe iPhone nu trebuie sa introduci alte date in afara de user name si parola…

exact….mai mult de atat nu ai ce sa setezi. nicio optiune specifica legata de IMAP sau POP.
nush care e problema. incearca sa stergi conturile de mail si sa le reintroduci.

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 482 ]
RankRankRank
Member
Din: Canberra-Bucharest
Macuser din: 18.10.10

Dupa cate stiu iPhone foloseste IMAP pt a descarca email-urile din conturile yahoo setate pe aplicatia Mail nativa din iPhone. Pana acum cateva zile totul mergea normal; pur si simplu a inceput sa se comporte asa acum 3 zile. Fara sa modific nimic…. Mai ales ca la configurarea din settings a yahoo mail pe iPhone nu trebuie sa introduci alte date in afara de user name si parola…

La mine e IMAP, dar am gmail, nu yahoo. Oricum, descrierea corespunde unui cont POP, numai acolo se descarcă aceleași mesaje ori de cît ori accesezi contul de pe alt calculator sau smart phone, altă explicație nu am.
Ca să nu ai descărcări repetate, trebuie să setezi (dar nu știu dacă merge asta pe iPhone, habar nu am) să șteargă automat de pe server orice mesaj descărcat; e una dintre setările unui cont POP. La IMAP nu e nevoie, se sincronizează automat mesajele șterse pt toate aparatele de pe care se accesează contul.
Pe iPhone-ul meu se întîmplă la fel cu cele două conturi POP pe care le am (alea merg numai POP) și e la fel de enervant, la tine trebuie să fie la fel.

[ Ignoră ]   [ # 483 ]
RankRankRank
Member

Nu știu cum e la yahoo, dar la gmail trebuie să intri cu browserul pe cont și să setezi că permiți IMAP, după aia nu mai e nevoie, setarea se face automat din aplicație. Poate că și la yahoo e la fel, nu pot testa, dar – dacă e similar – setările de bază se fac întâi din browser, după aia din aplicația de mail. Logic ar fi să fie la fel.

[ Ignoră ]   [ # 484 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.01.09
Chucky - 19 Decembrie 2010 02:19 PM

exact….mai mult de atat nu ai ce sa setezi. nicio optiune specifica legata de IMAP sau POP.
nush care e problema. incearca sa stergi conturile de mail si sa le reintroduci.

Am facut deja acest lucru de doua ori. Am resetat iPhone ul… Degeaba! :(
Si nu imi vine sa dau restore…

Semnătură 

iPhone SE (64GB, iOS 10, Orange locked)
iPhone 5c (16GB, iOS 9.3.5, unlocked)
iPhone 4s (16GB, iOS 7.1.2, Orange locked)

iPad 3 wifi (32GB, iOS 9.3.5)

iPod 30 GB Black + Casti iPod radio remote + husa originala S/N: 9C643Y3VV9M STOLEN

[ Ignoră ]   [ # 485 ]
RankRankRank
Member
Smeag - 19 Decembrie 2010 03:16 PM

nu imi vine sa dau restore…

Bine faci, nu rezolvi nimic în acest fel.

[ Ignoră ]   [ # 486 ]
RankRankRank
Member
Jonathan Walsh - 19 Decembrie 2010 04:55 PM

Nu stiu ce sa mai zic… Pentru ca pana acum cateva zile NU facea asta! De cand am iPhone-ul nu am patit asa ceva… Tocmai de aia am observat ca ceva este in neregula… Si daca iPhone-ul foloseste IMAP pt Yahoo de ce email-urile se redescarca de fiecare data cand deschid aplicatia? :(:(:(

Semnătură 

iPod 30 GB Black + Casti iPod radio remote + husa originala S/N: 9C643Y3VV9M STOLEN

[ Ignoră ]   [ # 487 ]
RankRankRank
Member
Smeag - 19 Decembrie 2010 05:02 PM
Jonathan Walsh - 19 Decembrie 2010 04:55 PM

Nu stiu ce sa mai zic… Pentru ca pana acum cateva zile NU facea asta! De cand am iPhone-ul nu am patit asa ceva… Tocmai de aia am observat ca ceva este in neregula… Si daca iPhone-ul foloseste IMAP pt Yahoo de ce email-urile se redescarca de fiecare data cand deschid aplicatia? :(:(:(

Dacă nu făcea și acum face, iar tu nu ai făcut nicio setare, înseamnă că providerul yahoo a făcut modificări în server. Știu, setările POP sunt enervante când ai mai multe aparate de pe care citești mesajele, deoarece le descarcă separat pt fiecare aparat.
Eu unul am cont yahoo numai pt chat, pt e-mail folosesc gmail, mi se pare superior din toate punctele de vedere. Nu e o recomandare, desigur, e doar o sugestie.

[ Ignoră ]   [ # 488 ]
RankRankRank
Member

Chestia care m-a pus pe ganduri a fost ca a aparut problema dupa JB cu redsnow 0.9.6b6…. Pana acum era jailbreak-uit 0.9.6b3 si nu am avut probleme…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 489 ]
RankRankRank
Member
Smeag - 19 Decembrie 2010 05:23 PM

Chestia care m-a pus pe ganduri a fost ca a aparut problema dupa JB cu redsnow 0.9.6b6…. Pana acum era jailbreak-uit 0.9.6b3 si nu am avut probleme…

Ei, nu ești primul care spune detaliul cel mai important la sfârșit! Păi vezi?

[ Ignoră ]   [ # 490 ]
RankRankRank
Member
Jonathan Walsh - 19 Decembrie 2010 05:38 PM
Smeag - 19 Decembrie 2010 05:23 PM

Ei, nu ești primul care spune detaliul cel mai important la sfârșit! Păi vezi?

Salut! Nu vedeam pur si simplu legatura… Dar am facut restore; email ul si a revenit. Apoi am facut jb si dupa ce am rulat cydia prima data a reinceput sa faca figura… Deci care sa fie problema? Ma si enerveaza! Abia gasisem solutia la multitasking cu backgrounder…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 491 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

pai tocmai ai descris care e problema.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 492 ]
RankRankRank
Member
.ral:cr - 20 Decembrie 2010 08:45 AM

pai tocmai ai descris care e problema.

raspberry Eu incerc sa inteleg de ce se intampla numai pe iPhone-ul meu… pt ca vad ca toti ceilalti macuseri nu prezinta “simptomele” iPhone-ului meu post rulare Cydia… raspberry

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 493 ]
RankRankRank
Member

Buna din nou! In primul rand imi cer scuze administratorilor pt ca am creat un topic nou si au fost nevoiti sa intervina.

Second, dupa investigatii si mai amanuntite si un nou jailbreak cu redsn0w 0.9.6 b6 cu aceleasi 4 optiuni selectate: home screen wallpaper, battery percentage, multitasking si instalare cydia am descoperit care era buba: backgrounder… Acest lucru mi-a fost confirmat si dupa ce am citit toate postarile din ultimele zile si am gasit pe cineva care semnala comportamentul ciudat al aplicatiei native Mail dupa ce instalase aplicatia mentionata mai devreme…

http://code.google.com/p/iphone-backgrounder/issues/detail?id=447

Eu deja incercasem inainte de restore sa sterg aplicatiile din Override cum a procedat si utilizatorul care a postat pe site-ul de mai sus dar la mine nu a functionat.

Asa ca am renuntat la backgrounder si am ramas la multitasking-ul activat din redsn0w dar care are hibe la mutarea dintr-o aplicatie in alta… Cel putin functioneaza f bine daca inchizi o aplicatie si deschizi alta din bara de multitasking… Si folosesc zToggle cand vreau sa opresc multitaskingul….

Voiam sa intreb daca exista vreun macuser care a incercat sa modifice N82AP.plist asa cum este descris pe http://www.ipodtouchfans.com/forums/showthread.php?t=323402

Seara buna!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 494 ]
RankRankRank
Member
Din: ORADEA
Macuser din: 19.12.09

am 4.2.1 pe iphon 3gs si mi sa stins cand sal pun la incarcat ttul ok pana sa buteze cand se blocheaza la logoul apple mia departe nu merge nici nul pot stinge
need some help

Semnătură 

iMac 27’‘-i5 quad core
macbook pro 17” core 2 duo 2.8GHz
powerbook g4 12’‘
ifon 3gs:>:>
iPod clasic 80GB
ipod shuffel-first gen
apple TV-first gen

[ Ignoră ]   [ # 495 ]
RankRankRank
Member