45 din 55
45
Probleme iPhone aparute dupa proceduri nerecomandate de Apple
  [ Ignoră ]   [ # 661 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Cele două discuții deschise de duzzfantasi au fost lipite aici.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 662 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 23.12.09

Salut! Am si eu o problema… Am cumparat ieri un Iphone 3G cu iOS 4.2.1 si BB 06.15.00 (ipad). Problema este ca nu se poate conecta la nicio retea wifi…le vede, dar “unable to join…” dupa introducerea parolei. Azi i-am facut downgrade la 3.1.3, jailbreak si unlook (cu cyder) si problema se mentine, vede toate retelele dar nu se conecteaza. Ma poate ajuta cineva? Multumesc!

[ Ignoră ]   [ # 663 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 23.12.09
Bibu - 26 Februarie 2011 07:56 PM

Salut! Am si eu o problema… Am cumparat ieri un Iphone 3G cu iOS 4.2.1 si BB 06.15.00 (ipad). Problema este ca nu se poate conecta la nicio retea wifi…le vede, dar “unable to join…” dupa introducerea parolei. Azi i-am facut downgrade la 3.1.3, jailbreak si unlook (cu cyder) si problema se mentine, vede toate retelele dar nu se conecteaza. Ma poate ajuta cineva? Multumesc!

Nu stie nimeni? Nu a mai patit nimeni asa?

[ Ignoră ]   [ # 664 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Hunedoara
Macuser din: 06.07.10

Am comis-o, saptamana trecuta am achizitionat un iPhone 3Gs 8GB Black pret bun stare impecabila. Aseara i-am facut jailbreak la IOS 4.2.1 cu Cyndia, problema care o am acum e ca nu imi mai merge GPS-ul, ma poate ajuta cineva cu vreo idee e as putea face ? S-a mai confruntat cineva cu aceasta problema ? Sau sunt singurul fericit ?

Semnătură 

MacBook(Late 2006) MacBook2,1 Black
Intel Core 2 Duo 2 GHz 4MB cache, 1GB of RAM 667 MHz, 120 GB HDD, Mac OS X 10.5.8

iPod Suffle 4th Generation

iPhone 4

iPhone 5s

[ Ignoră ]   [ # 665 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.01.09
Kedy - 04 Martie 2011 08:48 PM

Am comis-o, saptamana trecuta am achizitionat un iPhone 3Gs 8GB Black pret bun stare impecabila. Aseara i-am facut jailbreak la IOS 4.2.1 cu Cyndia, problema care o am acum e ca nu imi mai merge GPS-ul, ma poate ajuta cineva cu vreo idee e as putea face ? S-a mai confruntat cineva cu aceasta problema ? Sau sunt singurul fericit ?

Ai facut cumva si unlock si/sau ai urcat baseband-ul la cel de iPad 06.15.00?
Daca da, atunci de aici ti se trage…

Semnătură 

iPhone SE (64GB, iOS 10, Orange locked)
iPhone 5c (16GB, iOS 9.3.5, unlocked)
iPhone 4s (16GB, iOS 7.1.2, Orange locked)

iPad 3 wifi (32GB, iOS 9.3.5)

iPod 30 GB Black + Casti iPod radio remote + husa originala S/N: 9C643Y3VV9M STOLEN

[ Ignoră ]   [ # 666 ]
RankRank
Jr. Member
Smeag - 05 Martie 2011 08:15 AM

Salut da am facut si unlock si am urcat baseband-ul la cel de iPad 06.15.00, nu mai e nimic de facut ? Ce as putea face sa pot sa folosesc din nou GPS-ul?
Cu respect Kedy.

Semnătură 

Intel Core 2 Duo 2 GHz 4MB cache, 1GB of RAM 667 MHz, 120 GB HDD, Mac OS X 10.5.8

iPhone 4

iPhone 5s

[ Ignoră ]   [ # 667 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.01.09
Kedy - 05 Martie 2011 09:29 AM

Salut da am facut si unlock si am urcat baseband-ul la cel de iPad 06.15.00, nu mai e nimic de facut ? Ce as putea face sa pot sa folosesc din nou GPS-ul?
Cu respect Kedy.

Dupa cate stiu eu (s-ar putea sa ma insel), nu s-a gasit o rezolvare pt aceasta problema. Nu poti face nici restore la stock firmware din cauza baseband-ului de iPad… Doar un restore cu un custom ipsw…

Semnătură 

iPhone SE (64GB, iOS 10, Orange locked)
iPhone 5c (16GB, iOS 9.3.5, unlocked)
iPhone 4s (16GB, iOS 7.1.2, Orange locked)

iPad 3 wifi (32GB, iOS 9.3.5)

iPod 30 GB Black + Casti iPod radio remote + husa originala S/N: 9C643Y3VV9M STOLEN

[ Ignoră ]   [ # 668 ]
RankRank
Jr. Member
Smeag - 05 Martie 2011 04:23 PM
Kedy - 05 Martie 2011 09:29 AM

Cu respect Kedy.

Dupa cate stiu eu (s-ar putea sa ma insel), nu s-a gasit o rezolvare pt aceasta problema. Nu poti face nici restore la stock firmware din cauza baseband-ului de iPad… Doar un restore cu un custom ipsw…

Salut se pare ca nu te inseli cred ca asta e o sa folosesc gps-ul dedicat pana apare vreo rezolvare la problema mea.

Semnătură 

iPhone 4

iPhone 5s

[ Ignoră ]   [ # 669 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 09.01.08

Am luat de curand un 3gs pentru prietena mea.
Modelul e MC131KS (adus de afara, codat pe o retea al carui nume nu-l mai retin)

Are 4.2.1 pe el cu modem 06.15.00, decodat cu ultrasn0w. Il foloseste cu un sim prepay de orange pe care am activat o extraoptiune cu trafic inclus, dar nu reusesc sa ma conectez la net deloc. Eu avand microsim nu am putut testa daca functioneaza abonamentul meu cu trafic inclus. Vreau sa-i dau un restore insa nu stiu daca merge prin alta metoda decat cu pwnage tool si custom firmware.

Din cate am citit pe iclarified acesta e un bootrom de ipad, de aici trag concluzia ca are pe el un custom firmware facut cu pwnage tool si urcat la modem de ipad.
Ca din cate am cautat si gasit, alta modalitate de unlock la 4.2.1 la 3gs nu este, decat daca se face procedura asta:

http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=12999

Acces la editarea apn-ului nu am, singura modalitate de a instala pe el carrier bundle de orange e un restore si conectarea la itunes care imi va spune ca exista un update la carrier settings (hope so)

Astept sfaturi/idei/solutii

Multumesc!

Semnătură 

MacBookPro Retina Early 2015
iPhone 7+ 128 GB, black

[ Ignoră ]   [ # 670 ]
RankRank
Jr. Member
Din: bucharest
Macuser din: 10.08.10

Va salut cu respect,
am un iphone 3gs cumparat de la Orange in noiembrie 2010. Dupa ce am facut J.B telefonul are urmatoarele caracteristici.Versiunea 4.1(8b117),modemfirmware 06.15.00.Folosesc acest terminal cu o cartela de la DIGI. iar bateria se descarca in 2 ore .Mentionez faptul ca am folosit acest terminal si cu o cartela de la orange iar bateria se descarca dupa o zi.
Pana sa folosesc cartela de la Digi pe terminalul 3GS, am folosit-o pe un 3G si nu am avut aceste probleme.
Excludem -lipsa semnalului in zona pt ca este bun- fbun, iar acest lucru nu se intampla doar in aceea zona .
          - sursa de alimentare pt ca alimentez si alt terminal si functioneaza (la fel si cablul)
          - acumulatorul telefonului, pt ca daca folosesc cartela de la orange bateria se descarca dupa o zi
Va rog respectuos sa ma ajutati , cu un sfat, daca este necesar sa-i fac un update,(4.2.1) nu ma refer la 4.3 cu itunes.
Daca exista vreo aplicatie in acest sens, care trebuie instalata, sau alta solutie.
va multumesc anticipat.

[ Ignoră ]   [ # 671 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Nu prea ai ce sa faci… ai un baseband de ipad pe el, care nu poate fi downgradat momentan pe 3Gs, fa un restore cu cfw-ul pe care l-ai folosit si prima data. Poate dispare problema. Update nu ai cum sa ii faci, nu o sa te lase itunes, si oricum ai zis ca nu vrei 4.3 pe el. Cel mai probabil e din cauza RDS-ului daca zici ca orange iti merge bine.

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 672 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

...lipit colea

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 673 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 27.03.11
eu - 21 Martie 2011 01:48 PM

Va salut cu respect,
am un iphone 3gs cumparat de la Orange in noiembrie 2010. Dupa ce am facut J.B telefonul are urmatoarele caracteristici.Versiunea 4.1(8b117),modemfirmware 06.15.00.Folosesc acest terminal cu o cartela de la DIGI. iar bateria se descarca in 2 ore .Mentionez faptul ca am folosit acest terminal si cu o cartela de la orange iar bateria se descarca dupa o zi.
Pana sa folosesc cartela de la Digi pe terminalul 3GS, am folosit-o pe un 3G si nu am avut aceste probleme.
Excludem -lipsa semnalului in zona pt ca este bun- fbun, iar acest lucru nu se intampla doar in aceea zona .
          - sursa de alimentare pt ca alimentez si alt terminal si functioneaza (la fel si cablul)
          - acumulatorul telefonului, pt ca daca folosesc cartela de la orange bateria se descarca dupa o zi
Va rog respectuos sa ma ajutati , cu un sfat, daca este necesar sa-i fac un update,(4.2.1) nu ma refer la 4.3 cu itunes.
Daca exista vreo aplicatie in acest sens, care trebuie instalata, sau alta solutie.
va multumesc anticipat.

incearca totusi sa ii faci costome update prin itunes si dupa jb cu greenpois0n

Semnătură 

mac book pro
2 X iphone 4
iphone 3 g
ipod touch 2 gen
ipod touch 1 gen
ipod nano
I still need an ipad

[ Ignoră ]   [ # 674 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 27.03.11
h3llboy - 18 Martie 2011 12:50 PM

Am luat de curand un 3gs pentru prietena mea.
Modelul e MC131KS (adus de afara, codat pe o retea al carui nume nu-l mai retin)

Are 4.2.1 pe el cu modem 06.15.00, decodat cu ultrasn0w. Il foloseste cu un sim prepay de orange pe care am activat o extraoptiune cu trafic inclus, dar nu reusesc sa ma conectez la net deloc. Eu avand microsim nu am putut testa daca functioneaza abonamentul meu cu trafic inclus. Vreau sa-i dau un restore insa nu stiu daca merge prin alta metoda decat cu pwnage tool si custom firmware.

Din cate am citit pe iclarified acesta e un bootrom de ipad, de aici trag concluzia ca are pe el un custom firmware facut cu pwnage tool si urcat la modem de ipad.
Ca din cate am cautat si gasit, alta modalitate de unlock la 4.2.1 la 3gs nu este, decat daca se face procedura asta:

http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=12999

Acces la editarea apn-ului nu am, singura modalitate de a instala pe el carrier bundle de orange e un restore si conectarea la itunes care imi va spune ca exista un update la carrier settings (hope so)

Astept sfaturi/idei/solutii

Multumesc!

si eu am avut aceasi problema la iphonu 4 cu baseband original du-l la orange si poate pot sa ti-l faca

Semnătură 

mac book pro
2 X iphone 4
iphone 3 g
ipod touch 2 gen
ipod touch 1 gen
ipod nano
I still need an ipad

[ Ignoră ]   [ # 675 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Daca angajatu de la Orange are putina minte se va uita la BB.
In clipa in care ti-ai pus BB de iPad ti-ai pierdut garantia.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

45 din 55
45