6 din 55
6
Probleme iPhone aparute dupa proceduri nerecomandate de Apple
  [ Ignoră ]   [ # 76 ]
RankRankRank
Member
Din: Satu Mare & Bucuresti
Macuser din: 19.09.08

THX pt raspuns…..o zi buna

[ Ignoră ]   [ # 77 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08
vromeo - 07 August 2009 12:39 PM
virus_luci - 07 August 2009 07:22 AM

vezi sa nu fie de la SIM, eu nu puteam sa mai dau mesaje (cand aveam 2.2) ... si m-am dus si mi-am schimbat simul smile

Dap… de la sim era nenorocirea. Am descoperit si eu azi dimineata cand mi s-a incarcat celalat telefon :(
Ti ti l-au schimbat pe loc ? Unde ai fost sa ti-l schimbe ? ...in caz ca esti tot pe vodafone raspberry

Pe vodafone am avut problema, trebuie sa procedezi ASA:1.

1. Sa ai SIM-ul cu tine
2. Sa fi titular de contract, cu buletin cu tot! Sau ca titularul abonamentului sa fie cu tine, cu un act de indentitate !
3. Ti-l schimba pe loc la orice reprezentanta Vodafone (NU la DISTRIBUITORII autorizati), la REPREZENTANTA ! Mie mi l-a schimbat la Magazinul Unirea !
4. Nu costa nimic ! e MOCA LOL
Bafta !

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 78 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureeeeeesti !
Macuser din: 04.03.08
virus_luci - 30 August 2009 04:46 AM

1. Sa ai SIM-ul cu tine
2. Sa fi titular de contract, cu buletin cu tot! Sau ca titularul abonamentului sa fie cu tine, cu un act de indentitate !
3. Ti-l schimba pe loc la orice reprezentanta Vodafone (NU la DISTRIBUITORII autorizati), la REPREZENTANTA ! Mie mi l-a schimbat la Magazinul Unirea !
4. Nu costa nimic ! e MOCA LOL
Bafta !

Asa am facut ! Eu am reusit in real.

Semnătură 

Eu tin salamu’ in frigider, nu in playlist!

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

[ Ignoră ]   [ # 79 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

De vre-o saptamana bateria imi face probleme. Refuza sa tina mai mult de o zi jumate! Inainte tinea vre-o 3-4 zile in funtie de cat vorbeam, acum maxim 2 zile.
Il las peste noapte la incarcat, il folosesc urmatoarea zi, iar a 2-a dimineata deja ma intampina mesajul cu “20%”. Probleme au inceput dupa update-ul nereusit la 3.0.1 si revenirea la 3.0 (nu tin minte daca fix dupa aceasta operatinue sau la cateva zile dupa). De mentionat ca am mai instalat si cateva aplicatii in perioada in care am constatat practic inceputul decesului bateriei.
Sa fie ceva de la update/aplicatii sau sa imi moara bateria asa repede ? E vre-o modalitate de a afla ?

Semnătură 

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

[ Ignoră ]   [ # 80 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Cei cu probleme de baterie…dacă aveţi instalat patch-ul de MMS din Cydia, dezinstalati-l. Se pare ca asta consuma bateria.
Cât am avut patch-ul instalat îl lăsăm seara pe noptiera cu 100% si dim mă trezeam ca mai am 85-70%.
După dezinstalare seara îl lăsăm la 100% si dim îl am tot 100% si acum mă tine iar ff bine.

Ca sa dezinstalati corect patch-ul faceţi asa:
1. Reset network settings
2. Reboot
3. Unistal profilul de editare APN “benm.at” (cel pe care la-ţi folosit pt memorare setarilor de MMS)
4. Reboot
5. Dezinstalati patch-ul de MMS din Cydia
6. Reboot

Gata!
Bft!

[ Modificat: 06 Septembrie 2009 07:54 PM de Chucky ]
 Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 81 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 11.10.05

Ce naiba are Weather App de pe iPhone si iPod Touch? m facut un restore la 3.0 atat pe Touch cat si pe iPhone 2G, cu set as new phone, si widgetul de Weather nu mai imi recunoaste orasul Bucuresti.

[ Ignoră ]   [ # 82 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nu eşti singuru…se întâmpla la mai mulţi. Cel mai probabil e vreo problema cu serverele lor, Nush ce sa zic. Nu e o problema izolată, deci e ceva la ei. Sper…deocamdată putem doar sa aşteptăm.

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
——————————————
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 83 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Chucky - 06 Septembrie 2009 07:46 PM

Cei cu probleme de baterie…dacă aveţi instalat patch-ul de MMS din Cydia, dezinstalati-l. Se pare ca asta consuma bateria.
Cât am avut patch-ul instalat îl lăsăm seara pe noptiera cu 100% si dim mă trezeam ca mai am 85-70%.
După dezinstalare seara îl lăsăm la 100% si dim îl am tot 100% si acum mă tine iar ff bine.

2. Reboot
3. Unistal profilul de editare APN “benm.at” (cel pe care la-ţi folosit pt memorare setarilor de MMS)
4. Reboot
6. Reboot

Gata!
Bft!

Si inca o problema care mai omoara bateria este acel “Push Notifications”. Doar la cei care nu au telefoanele pe Operator Oficial, fie ele 2G sau 3G.
In telefon, mai exact “:root/System/Library/LaunchDaemons/” se afla un fisier numit “com.apple.apsd.plist”....Apple Push Service Daemon. Acesta ruleaza si tot incearca sa se conecteze, dar ne fiind pe un Operator Oficial si functia nemergand, tot foloseste GPRS/EDGE/3G, astfel consumand bateria.
SOLUTIA: Copiati-l in PC/Mac intr-un folder (ca backup - poate vreti sa reactivati optiunea, si oricum e bine sa il aveti pt orice eventualitate) si pe urma stergeti-l din iPhone. Reboot la iPhone si nu mai umblati la “Notifications”.

Bft!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
——————————————
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 84 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Chucky - 06 Septembrie 2009 07:46 PM

2. Reboot
4. Reboot
6. Reboot

Gata!
Bft!

Mare dreptate ai avut! L-am resoftat acum 3 zile si bateria e la 75%. Nu stiu ce a patit dar deja ma tine mai mult decat inainte, cu mai multe aplicatii pe el dar fara MMS.
Eu unul cred ca ma pot lipsi de MMS, voi ?

Semnătură 

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

[ Ignoră ]   [ # 85 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Hai ca e tare, abia azi am ajuns sa imi pun iphone-ul la incarcat. Nu stiu ce i-am facut dar m-a tinut 6 zile :|, pana sa am probleme cu el (adica sa imi bag nasu’) ma tinea 3, maxim 4 daca nu ascultam muzica si nu ma jucam. Acum direct 6! Sper sa nu isi ia nasul la purtare :D

Semnătură 

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

[ Ignoră ]   [ # 86 ]
RankRankRank
Member
Din: Sf. Gheorghe
Macuser din: 02.08.09

l-ai tinut inchis?

Semnătură 

MacBook Pro 13”, iPad Air 2, iPhone 6 plus, Apple TV

[ Ignoră ]   [ # 87 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 29.10.09

Buna ziua.am un iphone 3g si aparent totul merge bine si corect:) faza e ca,atunci cand intorc telefonul pe orizontala nu se intampla nimic..adica aplicatia Calculator nu se schimba si ea pe orizontal…nici pozele nu se intorc…nici pe net daca stau( safari )...si nici cand scriu un mesaj…deci nici o aplicatie nu merge in modul landscape.
Precizez ca am instalate aplicatii pe iphone care folosesc accelerometrul si merg fara probleme (ibeer,aplicatia aia cu cumpana care verifica daca o suprafata e dreapta,labirinth…etc)
Am instalat aplicatia aia Accelerometer Data Log si acolo imi arata coordonata z blocata.
Am dat si restore..de mai multe ori..degeaba..chiar si fara jailbreak si unlock..doar cu firmware-ul curat tot asa face.
ce ar putea fi?...sa fie oare problema hard?...am mai citit pe forumuri din strainatate..dar nu am gasit nici o rezolvare.
Va multumesc din suflet.

[ Ignoră ]   [ # 88 ]
Rank
Newbie

am sa-i fac update la 3.1.2 imediat ce apare blacksn0w..faza e ca am instalat aplicatia Acelerometer Data Log si imi arata ca, coordonata Z e blocata…la coordonatele X si Y numarul ala reactioneaza la miscarile iphonului..dar la Z ramane nemiscat//E posibil sa fie hard?...si daca da unde naiba mi-l pot repara?va multumesc

[ Ignoră ]   [ # 89 ]
Rank
Newbie

i-am facut update si degeaba…:|

[ Ignoră ]   [ # 90 ]
Rank
Newbie
agentu00bani - 01 Noiembrie 2009 09:15 AM