Salutare. Am o problema destul de ciudata. Zilele trecute am observat ca brusc, cind conectez iPhone-ul 4 pe care il am la MAC, acesta nu mai este recunoscut! Este ca si cum nu ar fi conectat! Nu se incarca, nu face nimic. Am incrcat si pe un PC si la fel. De asemenea cu un incarcator de rezerva, de asemenea nu se poate incarca. Singurul lucru care ii mai poate incarca bateria este incarcatorul lui!
P.S. Nu stiu ce sa mai fac. Am updatat iTunes pe MAC la ultima versiune (10.6.1) si acuma nu mai am nici optiunea de wifi sync. Daca stie cineva o modalitate de rezolvare il rog sa posteza.
S-a rezolvat! Am dezinstalat SAM si am actualizat programele din Cydia. Restart de Sprongboard si hopa, merge! Acuma il recunoaste iTunes si se incarca din USB-ul MAC-ului. Urmeaza deblocarea.
Salut. Mi-a dat cineva un iphone 3G cu jailbrake pe el. L-am bagat in itunes, si mi-a cerut sa ii fac update la iOS 4.2. A inceput sa ii fac restor, si update dar chair cand sa termine a aparut eroarea 1015, si gata nu ii mai pot face nimic. Imi apare pe el doar imaginea prin care imi sugereaza sa il conectez la itunes. Ce as putea sa fac, ca sa ii pui inapoi pe el iOS ( si daca se poate originalul, adica fara jailbrake )
am incercat si orange, si vodafone, si cosmote, si la toate aceeasi problema. Recunoaste sim-ul, dar degeaba ori scrie No Service ori arata semnual acela de semnal dar fara nici o liniuta. Acuma am pus pe el 4.2.1. poate sa fie de la ios? sa incerc sa pun altul mai vechi, sau trebe umblat la ceva setari. Cand ma duc la settings sub Airmode si wireless nu mai exista optiunea Career.
nu primesc notificari in timp real am incercat sa iau push doctor din cydia dar imi da eroare.
am iphone 4 ios4,3,2 adus din america a fost facut jailbroken ce sa facb ?
multumesc !
push notifications sunt dependente de un anumit server! in caz ca serverul sau conexiunea nu este disponibila, nu vei primi notificarile. nu este neapara din cauza telefonului tau! give it some rest!