53 din 55
53
Probleme iPhone aparute dupa proceduri nerecomandate de Apple
  [ Ignoră ]   [ # 781 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Lipit aici.
@GCosmin, ai încercat cu o cartelă de la operatorul în care e blocat iPhone-ul? Sau nu e posibil?

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 782 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 17.03.12

Am incercat si tot nu merge…

[ Ignoră ]   [ # 783 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 28.07.10

Salutare. Am o problema destul de ciudata. Zilele trecute am observat ca brusc, cind conectez iPhone-ul 4 pe care il am la MAC, acesta nu mai este recunoscut! Este ca si cum nu ar fi conectat! Nu se incarca, nu face nimic. Am incrcat si pe un PC si la fel. De asemenea cu un incarcator de rezerva, de asemenea nu se poate incarca. Singurul lucru care ii mai poate incarca bateria este incarcatorul lui!

[ Ignoră ]   [ # 784 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

P.S. Nu stiu ce sa mai fac. Am updatat iTunes pe MAC la ultima versiune (10.6.1) si acuma nu mai am nici optiunea de wifi sync. Daca stie cineva o modalitate de rezolvare il rog sa posteza.

[ Ignoră ]   [ # 785 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

S-a rezolvat! Am dezinstalat SAM si am actualizat programele din Cydia. Restart de Sprongboard si hopa, merge! Acuma il recunoaste iTunes si se incarca din USB-ul MAC-ului. Urmeaza deblocarea. wink

[ Ignoră ]   [ # 786 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Lipit aici. Cei care au jailbreak ar putea să spună asta din prima. Ar obține ajutor mai repede, cred.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 787 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 06.05.08

Salut. Mi-a dat cineva un iphone 3G cu jailbrake pe el. L-am bagat in itunes, si mi-a cerut sa ii fac update la iOS 4.2. A inceput sa ii fac restor, si update dar chair cand sa termine a aparut eroarea 1015, si gata nu ii mai pot face nimic. Imi apare pe el doar imaginea prin care imi sugereaza sa il conectez la itunes. Ce as putea sa fac, ca sa ii pui inapoi pe el iOS ( si daca se poate originalul, adica fara jailbrake )

[ Ignoră ]   [ # 788 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

p.s. am incercat sa pun pe el ios 4.2.1 si prin DFU mode dar degeabaa. Aceeasi eroare.

[ Ignoră ]   [ # 789 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Scoate-l din Recovery Mode cu Rec Boot sau Tiny Umbrella

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 790 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

am reusit pana la urma sa il fac cu snowbreeze, dar acuma nu mai vrea nici cum sa imi recunoasca reteaua de telefonie mobila. ce as pautea sa ii fac?

[ Ignoră ]   [ # 791 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

am incercat si orange, si vodafone, si cosmote, si la toate aceeasi problema.  Recunoaste sim-ul, dar degeaba ori scrie No Service ori arata semnual acela de semnal dar fara nici o liniuta. Acuma am pus pe el 4.2.1. poate sa fie de la ios? sa incerc sa pun altul mai vechi, sau trebe umblat la ceva setari. Cand ma duc la settings sub Airmode si wireless nu mai exista optiunea Career.

[ Ignoră ]   [ # 792 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 06.05.12

nu primesc notificari in timp real am incercat sa iau push doctor din cydia dar imi da eroare.
am iphone 4 ios4,3,2 adus din america a fost facut jailbroken ce sa facb ?
multumesc !

[ Ignoră ]   [ # 793 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 26.03.10

push notifications sunt dependente de un anumit server! in caz ca serverul sau conexiunea nu este disponibila, nu vei primi notificarile. nu este neapara din cauza telefonului tau! smile give it some rest!

Semnătură 

 iPhone 5 16GB black, iOS 7 beta 5
 MacBook Pro 15” Unibody, Late 2011 2,4 Ghz Intel Core i7, 8GB RAM, 128GB SSD, Radeon 6770 1GB, HiRes Display, OS X 10.8.3
 Thunderbolt Display

[ Ignoră ]   [ # 794 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 14.07.11

pune 5.0.1 poate e si de la ios

Semnătură 

iphone 4s 32 alb
iphone 4 16 negru
macbook pro 17” i7
macbook white
ibook g4
imac i5
ipod clasic

[ Ignoră ]   [ # 795 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 06.05.12

Nu Primesc notificari daca da cinema buzz sau mail vad nu ai cand intru in yahoomessenger

53 din 55
53