54 din 55
54
Probleme iPhone aparute dupa proceduri nerecomandate de Apple
  [ Ignoră ]   [ # 796 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 07.06.12

Buna ziua , Ma numesc Paul si am o problema cu Iphonu-l… Mi-am cumparat un iphone de la cineva si era adus din strainatate si lo deblocat la cluj cumva.. si aveam pe el iOS 4.1 imi mergea tot la el.. si cand am dat update din iTunes la soft so pus 5.1.1 si imi mergea absolut tot numa nu am “semnal” imi apare No Service . Am incercat sa bag alte cartele am incercat sa fac Jailbreak am facut tot ce se poate…. Imi merge absolut tot pe el dar semnalul… Presupun ca este inca codat pe anglia o2 am verificat undeva IMEI-ul . Dar nu stiu cum de imi mergea inainte pe 4.1 ... Astept Raspuns Multumesc frumos!!!!:)

[ Ignoră ]   [ # 797 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Problema ta e că i-ai făcut update. Dacă știai că e blocat pe altă rețea, trebuia să rămîi la 4.1.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 798 ]
Rank
Newbie
Din: 

Da Eu nu stiam ca ii blochat pe alta retea..
Habar nu aveam ... mergea orice cartela in el..
Nu aveam de unde sa stiu

[ Ignoră ]   [ # 799 ]
Rank
Newbie
Din: 

ce imi sugerati sa fac ...? nu stiam ca e codat pe UK O2

[ Ignoră ]   [ # 800 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.04.08

poti incepe sa citesti de aici, dar daca nu prea stii in mare despre ce e vorba o sa fie greu sa intelegi: http://blog.iphone-dev.org/
pe scurt: nu e 100% sigur ca-l mai poti face tu sa mearga (posibil sa existe in prezent solutii, dar nu sunt pt orice versiune de sistem).

cu bani, ai putea sa-l deblochezi prin operator. vezi aici oferte de deblocare: http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewforum/33/
e pe riscul si banii tai (cam 100€).

Semnătură 

fight apathy. or don’t.

[ Ignoră ]   [ # 801 ]
Rank
Newbie
Din: Oradea
Macuser din: 03.06.12

Buna tuturor,

Detin un iPhone 4S cu iOS 5.1.1 si doresc sa ii instalez noul iOS 6. Telefonul este cu Jailbreak.
Cand ii dau sa downloadeze prin wireless noul iOS 6 imi afiseaza urmatoarea eroare la Preparing Update: An error occurred downloading iOS 6.
Daca cineva a mai intampinat aceast problema si stie o solutie, va rog sa ma anuntati!

Multumesc!

Semnătură 

MacBook Pro 15”, Late 2011, 2.2GHz Quad Core i7, 8GB DDR3, AMD Radeon HD 6750M 512MB GDDR5, Intel HD 3000 384MB DDR3, with Mac OS X 10.8.2 Mountain Lion
Iphone 5, 16GB with iOS6.0.1

[ Ignoră ]   [ # 802 ]
RankRankRankRank
Moderator

Mutat aici.
tamastoth, cu cablu ai încercat?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 803 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 09.09.12

Va salut,

Am un iPhone 4 cu Gyvey, dar care nu are semnal. I-am schimbat cartela microsim, cu una noua, dar degeaba. Problema este ca am urmat acei pași, eu am vers cu sunat la 112 etc, cred ca știți mai bine decât mine. Ce pot sa fac sa am din nou semnal. Aveți vre-o soluție, sau sal fac neverlocked….ce mă sfatuiti.

Va multumesc frumos,

Catalin

[ Ignoră ]   [ # 804 ]
RankRankRankRank
Moderator

Lipit aici. pasccatm, e nevoie de mai multe detalii. Ce fel de sistem, baseband?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 805 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 12.12.12

Am achizitionat de curand un iPone 3gs ,versiune soft 4.1 cu jailbreak facut
Datorita faptului ca nu imi merge aplicatii cum ar fi facebook-ul(necesita 4.3) am incercat sa schimb softul cu 5.1
Nu am reusit,si am dat un reset din fabrica
Acum dupa ce caut ceva pe store imi apare aceasta eroare: “Conectare imposibila la store     Nu a putut fi stabilita o conexiune securizata. Verificati configurarile Data si Ora.”
Ma poate ajuta cineva cu un sfat???

[ Ignoră ]   [ # 806 ]
RankRankRankRank
Moderator

S-a lipit aici.
Dende, păi și ai făcut ce-ți zice în mesajul ăla?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 807 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 09.03.15

Salutare,utilizez un iPhone 4s cu ios 8.1.3 decodat cu gevey iar problema este la convorbire (mesaje-apel),daca imi trimite cineva mesaj in momentul accesta,il primesc deabia peste cateva ore,sau daca ma suna cineva acelei persoane ii spune ca ‘‘abonatul nu poate fi contactat’‘.

[ Ignoră ]   [ # 808 ]
RankRankRankRank
Moderator

Lipit aici. Apple nu recomandă Gevey.

Em1, ai încercat să scoti cartelele să le cureți? Un reset? Mie îmi pare că telefonul tău nu comunică cu cartela. Sau s-a bușit gevey.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 809 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 28.06.15

Am si eu o problema destul de ciudata cu un Iphone 5 cumparat de la un baiat care le aducea de prin afara.
De vreo 2 luni telefonul a inceput sa se inchida chiar daca mai avea 20-25% baterie.
E posibil sa se fi stricat bateria?

Semnătură 

zice la Regulament: fără link-uri în semnătură

[ Ignoră ]   [ # 810 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Verifica daca mai este valabil programul oficial de inlocuire gratuitaa bateriei de iPhone 5, bagi serialul pe site-ul Apple si daca se incadreaza in program il poti trimite la Noumax pentru schimbarea bateriei.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

54 din 55
54