Buna ziua , Ma numesc Paul si am o problema cu Iphonu-l… Mi-am cumparat un iphone de la cineva si era adus din strainatate si lo deblocat la cluj cumva.. si aveam pe el iOS 4.1 imi mergea tot la el.. si cand am dat update din iTunes la soft so pus 5.1.1 si imi mergea absolut tot numa nu am “semnal” imi apare No Service . Am incercat sa bag alte cartele am incercat sa fac Jailbreak am facut tot ce se poate…. Imi merge absolut tot pe el dar semnalul… Presupun ca este inca codat pe anglia o2 am verificat undeva IMEI-ul . Dar nu stiu cum de imi mergea inainte pe 4.1 ... Astept Raspuns Multumesc frumos!!!!:)
poti incepe sa citesti de aici, dar daca nu prea stii in mare despre ce e vorba o sa fie greu sa intelegi: http://blog.iphone-dev.org/
pe scurt: nu e 100% sigur ca-l mai poti face tu sa mearga (posibil sa existe in prezent solutii, dar nu sunt pt orice versiune de sistem).
Detin un iPhone 4S cu iOS 5.1.1 si doresc sa ii instalez noul iOS 6. Telefonul este cu Jailbreak.
Cand ii dau sa downloadeze prin wireless noul iOS 6 imi afiseaza urmatoarea eroare la Preparing Update: An error occurred downloading iOS 6.
Daca cineva a mai intampinat aceast problema si stie o solutie, va rog sa ma anuntati!
Am un iPhone 4 cu Gyvey, dar care nu are semnal. I-am schimbat cartela microsim, cu una noua, dar degeaba. Problema este ca am urmat acei pași, eu am vers cu sunat la 112 etc, cred ca știți mai bine decât mine. Ce pot sa fac sa am din nou semnal. Aveți vre-o soluție, sau sal fac neverlocked….ce mă sfatuiti.
Am achizitionat de curand un iPone 3gs ,versiune soft 4.1 cu jailbreak facut
Datorita faptului ca nu imi merge aplicatii cum ar fi facebook-ul(necesita 4.3) am incercat sa schimb softul cu 5.1
Nu am reusit,si am dat un reset din fabrica
Acum dupa ce caut ceva pe store imi apare aceasta eroare: “Conectare imposibila la store Nu a putut fi stabilita o conexiune securizata. Verificati configurarile Data si Ora.”
Ma poate ajuta cineva cu un sfat???
Salutare,utilizez un iPhone 4s cu ios 8.1.3 decodat cu gevey iar problema este la convorbire (mesaje-apel),daca imi trimite cineva mesaj in momentul accesta,il primesc deabia peste cateva ore,sau daca ma suna cineva acelei persoane ii spune ca ‘‘abonatul nu poate fi contactat’‘.
Am si eu o problema destul de ciudata cu un Iphone 5 cumparat de la un baiat care le aducea de prin afara.
De vreo 2 luni telefonul a inceput sa se inchida chiar daca mai avea 20-25% baterie.
E posibil sa se fi stricat bateria?
Verifica daca mai este valabil programul oficial de inlocuire gratuitaa bateriei de iPhone 5, bagi serialul pe site-ul Apple si daca se incadreaza in program il poti trimite la Noumax pentru schimbarea bateriei.