Windows Vista, sistem la care s-a lucrat mai bine de 5 ani si jumatate, este cea mai revolutionara versiune a sistemului de operare realizat de grupul american de software,(....)
Ce mai frate, Vista asta e tot o revolutie… E ca pe vremea lu’ degraba impuscatu’: traiam si respiram rivolutia popolului. Dar, spre deosebire de cele vremuri, astia de la MICROS~1 nu stiu cum e aia cu “cincinalu’n patru ani si jumatate”, si uite asa - nu dau la plan nici dupa mai bine de cinci ani jumate’.
poate ar trebui sa facem o rubrica speciala pt stiri, informatii si alte insuccese din lumea windows-microsoft numita “Sad” sau “Sad but true” .
primesc uneori pe mailul de la servici diverse, evident, mailuri de la clienti care au tot felul de combinatii, care lucreaza la tot felul de firme care fac tot felul de lucruri pt microsoft si isi pun o ditamai semnatura in limba engleza, niste functii care-mi scrantesc limba. si mereu, cu majuscule, apare scris microsoft. faza tare e ca nu vorbim despre o semnatura de la un mail al firmei la care lucreaza ci semnatura din mailurile personale, de pe gmail sau yahoo. si tonul…..hmmm ....tonul din ele e superb! probabil d’aia uit sa le citesc
Nope. Baiatu vinde blendere si a bagat multe lucruri sa vada daca will it blends. Daca te uiti atent la clipul original de la el de pe site vezi ca-l pune pe cel vechi pentru ca nevasta-sa primeste altul nou de craciun. So, baiatul e doar destept si-si faca publicitate alaturi de numele iPod, fara sa supere zeii Apple.
pe mine unul m-a convins sa NU cumpar blender de la el…. si toti fanii apple cred ca au aceeasi reactie
Pe de alta parte, destept e, publicitate si-a facut mai multa decat visa, “ma prinsesem care e faza”. Dupa mine intra in aceeasi categorie cu pustiul ce si-a aruncat in aer G4 pentru donatii sau cu cel ce sarea cu snowboardul peste un iMac G3 sa arate lumii intregi ca e “cool”. Bleah!
poate ar trebui sa facem o rubrica speciala pt stiri, informatii si alte insuccese din lumea windows-microsoft numita “Sad” sau “Sad but true” .
primesc uneori pe mailul de la servici diverse, evident, mailuri de la clienti care au tot felul de combinatii, care lucreaza la tot felul de firme care fac tot felul de lucruri pt microsoft si isi pun o ditamai semnatura in limba engleza, niste functii care-mi scrantesc limba. si mereu, cu majuscule, apare scris microsoft. faza tare e ca nu vorbim despre o semnatura de la un mail al firmei la care lucreaza ci semnatura din mailurile personale, de pe gmail sau yahoo. si tonul…..hmmm ....tonul din ele e superb! probabil d’aia uit sa le citesc
Hmm… Mosh, am o galeata de majuscule aici langa masa, daca vrei. Se pare ca tie ti s-au terminat, ca de aia propozitiile tale incep cu litera mica
Cat despre semnatura cu pricina - ai sa observi ca nu e de fapt o semnatura bine formatata (o semnatura de mail incepe cu—(spatiu)(enter)), dar lasand asta, se numeste ca e butt-covering-signature. Adica, daca bizonului ii vorbeste gura cu creierul bagat in marsarier, si doamne-fereste, spune ceva care implica firma care l-a angajat, semnatura zice ca “nu, nu e vina noastra”... basca, chestii de confidentialitatea corespondentei. Meh… d-ale avocatilor. Dar nu-ti face griji, nimeni nu le citeste nici aici.
Chestia cu MICROS~1 vine de la VFAT/FAT, si modalitatea la care Windozele truncheaza numele mai mari de 8+3 pentru compatibilitate cu programele de DOS. S-a voit a fi o gluma discreta, cu referinta la aia.
.... averea omULUUUIII ......
mda, asta trebuie castrat ca sa nu se reproduca .... asshole!!
dpdv tehnic…habar nu am, nu ma pricep. poate o fi o chestie misto.