Intr-un muzeu de arta, niste vizitatori s-au oprit si au zabovit mai mult in fata unui tablou, care infatisa trei barbati de culoare, complet dezbracati.
Mirarea lor a fost ca dintre acestia, cel din centrul imaginii avea penisul roz, asa ca au rugat ghidul muzeului sa le dea lamuriri.
Ghidul foarte amabil si documentat, le-a explicat pret de o jumatate de ora ca penisul acela roz semnifica alinierea afro-americanilor intr-o lume predominant alba… Dar ca mai poate insemna si opresiunea resimtita de homosexualii din societate.
Multumiti de explicatia ghidului se pregateau sa plece dar, se apropie de grup un moshulica, care intreaba:
-Ia spuneti taica, v-a lamurit ghidul ce reprezinta si care este mesajul acestei opere de arta?
-Desigur, au raspuns vizitatorii. Dar de ce ne intrebati?
-Pentru ca eu am pictat tabloul. Astia din imagine nu sunt niste negri. Sunt mineri din Valea Jiului, iar ala din centru a fost la pranz pe-acasa.
Aho, aho, primari tâmpiți
Stați și nu dezăpeziți
De 8 ore, ca nebunu,
Locuiesc pe DN1
... Am o soră și doi frați
... În Logan la Afumați
Iar mătușa și bunica
Stau în Opel la Săftica
La bunic îi fac pomeni
Dintr-un Aro la Pucheni
Tata-i rupt de foame-n gură
DE 5 ore pe centură
Mănâncă la-mpinge tava
Într-un Duster la Jilava
Nici pe jos, nici în mâncare
Nu e nici un pic de sare
Plugușor cu 4 boi,
Io sunt unul dintre voi
Șofați băăăăăi!!!
O femeie intra la farmacie si intreaba:-Ma scuzati, aveti arsenic?
Farmacistul se uita la ea si zice:- Imi pare rau, dar nu pot sa va dau, si de ce va trebuie?
Atunci femeia se scocioraste in genta si scoate o poza cu sotul ei si sotia farmacistului care faceau dragoste impreuna..
Farmacistul vede poza si spune:-Ah! Ma scuzati, ..nu stiam ca aveti reteta!
Un ardelean şi un oltean călătoreau cu trenul. La un moment dat li se face foame, ardeleanul scoate pastrama şi începe să mănânce. Olteanul scoate nişte fâţe de peste, mânâncă puţină carne de peşte şi pune grijuliu oasele pe un ziar. Ardeleanul îl vede şi-l întreabă:
- Mă, oltene, da ce faci cu oasele cele?
- Oo!.. oasele astea sunt foarte bune, deosebit de sănătoase, au fosfor şi asta ne face pe noi olteni aşa destepţi!
Stă ardeleanul, se gândeşte, şi în final îi propune olteanului să facă schimb de mâncare. Acum olteanul se înfruptă din minunăţie de pastramă, iar ardeleanul, cu o figură scârbită, încearcă să ronţăie oasele de peşte. După ceva timp, spune:
- Mă, oltene, bag sama că m-ai păcălit cu oasele astea!
- Păi vezi, nici n-ai gustat bine şi te-ai deşteptat!
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05
Teroriștii au răpit trei ingineri de la întreprinderi din domeniul apărării: un american, un francez și un român.
După o oră de tortură americanul a explicat detaliat construcția rachetei cu rază mare de acțiune.
După două ore de tortură francezul le-a dat schema celui mai nou avion de luptă.
După o săptămână de tortură românul le-a desenat o piuliță în trei proiecții.