Un batrânel se plimba prin parc fluturând nedumerit în mâna reteta pe care tocmai o primise de la medicul de familie. Vede o tânara mamica ce tocmai îsi alapta sugarul si se apropie timid:
- Doamna, va rog, cititi-mi reteta, ca mi-am uitat acasa ochelarii…
Amabila, tânara se conformeaza si tresare, privindu-l pe batrân lung, cu mila:
- Ce ai sa faci, tataie, ca uite, doctorul ti-a prescris lapte de mama….
- Pai, nu ne-am putea întelege? Poftiti douazeci de lei, ar trebui sa ajunga, eu sunt pensionar militar si Boc tocmai ne-a taiat pensia la jumatate…
- Bine, cred ca se poate, dar nu aici, în public. Haideti la mine, locuiesc în apropiere si sotul e plecat la serviciu. Si apoi, pe criza asta, orice banut conteaza.
Ajunsi la destinatie, tânara culca bebelusul, vine lânga mos, îsi dezveleste sânul si omul începe sa suga cu sete, plescaind de placere. Înnebunita de senzatii, ea îl mângâie pe cap si îl întreaba:
- Tataie, nu vrei si altceva?
- Ba da. Un corn…
Hyman Strachman, cunoscut de clienţii săi drept “Big Hy”, a făcut sute de mii de copii după filme celebre de la Hollywood, precum “The Hangover/Marea Mahmureală” sau “Grand Torino” şi le-a făcut cadou soldaţilor americani, fără nici o recompensă financiară. Din contră, el a investit 400 de dolari într-un copiator DVD care realizează 7 cópii odată și cumpără filmele cu 5 dolari bucata.
Mulţi s-ar gândi că bătrânul este considerat un inamic de producătorii americani de filme, însă el nu a primit încă nicio notificare în acest sens.
Pentru bătrân, activitatea de piratare este doar o încercare de a-şi ocupa timpul după moartea soţiei, survenită în 2003.
Hyman Strachman este conştient de faptul că încalcă în mod repetat regulile, însă nu se teme că ar putea fi condamnat. El a început să pirateze filmele şi le-a trimis soldaţilor americani din Irak şi Afganistan, după ce aceştia s-au plâns că nu au destule DVD-uri pentru a-şi ocupa timpul liber. Tare moșul, nu?
Deci probabil ca 90% din populatia pamantului nu citeste license agreement si da accept fara sa citeasca. Pentru noi fanii apple cei de la southpark au facut un episod mai special. Daca ati vazut filmul ” human centipede “atunci veti intelege mai bine episodul. Oricum mi sa parut funny:) Aveti rabdare vreo 2 minute la inceput ca is cateva reclame enervante.
O rățușcă plângea pe malul unui râu.
Plângea și repeta continuu… “nu știu cine sunt, nu știu cine sunt…”
Crocodilul iese și îi spune că nu poate să o vadă așa tristă și că îi spune el cine este: “Ai un cioc portocaliu, corp mare, codiță mică și dai tot timpul din ea, gâtul mai lung și subțire, ai piciorușe scurte și portocalii… tre’ să fii rățușcă!”
Veselă, rățușca sare în apă, se zbenguie și se întoarce la crocodil și îi spune: “Pot și eu să încerc să îți spun cine ești, acum că m-ai făcut fericită și am învățat cum să ghicesc…?”
Crocodilul: “Eh, n-ai fost în stare să ghicești cine ești tu, o să ghicești acum cine sunt eu… hai să vedem”.
Rățușca se bagă în apă, se uită atent la crocodil, se băgă pe sub el, se uită, mai dă două ture și iese din apă: “Ai gură foooarte mare, ai o geacă de piele de fițe, picioare scurte, nu prea ai c….ie … e clar: ești manelist, dă-te-n gâtu’ mă-tii!
Ion si Maria faceau sex in pozitia 69 la care Ion cu nasu-n fofoloanca incepe sa comenteze pe un ton academic si atotstiutor:
-Auzi, fa Marie, ca a cazut guvernul Ungureanu prin motiune de cenzura?
-Nnn nnn uuu -icnea Maria
-Auzi, fa, tu stii ca telescopul Hubble a facut azi poze de o claritate incredibila ducandu-se practic in timpul inceperii universului?
-Nnn NNnuuu
-Da stii fa ceva de fenomenul Higgs si acceleratorul de particule de la…
-Auzi, bai Ioane, da tu di undi chizda ma-tii stii atate lucruri bre?
-Pai, fa, ti-a ramas o bucata de ziar lipita de c*r…