Raportul de constatare tehnico-stiințifică al ORDA a stabilit că între lucrarea lui Victor Ponta și cele din care a fost acuzat că a plagiat „nu există identitate totală de structură, ci doar o identitate parțială de structură“, a anunţat pe 21 mai Parchetul General, care a decis să nu înceapă urmărirea penală în cazul presupusului plagiat al lui Victor Ponta. Tot expertiza ORDA a stabilit că nu se poate proceda la „calcularea procentului de text identic preluat deoarece formatele lucrărilor, tipul caracterelor utilizate și paginațiile sunt diferite“. sursa
Doi cerşetori,ţigani români în Italia se întâlnesc şi se întreaba unul pe altul:
– Câţi bani ai strâns azi?
– 6 euro…
– 6 euro? Ce ai făcut de ai strâns doar 6 Euro?
– Am făcut de toate – îmbrăcat ponosit, sărăcăcios, faţă de milog, am şi scris pe o plăcuţă de carton că am o nevastă şi 4 copii de întreţinut. Dar tu cât ai câştigat?
– 6000 euro!
– Ce?!?!? Cum ai procedat de ţi-au dat aşa de mult?
– Am pus lângă mine o bucată de carton pe care scria: “Îmi lipsesc 5 euro să mă întorc în România!”
===========================
Un tip ramane fara bani si-i vine o idee geniala sa faca bani ! Scrie pe usa locuintei sale cu litere mari : In pat : 100$ Pe canapea 50$ Pe podea 25$ .
O batranica, trece prin fata locuintei, citeste anuntul , se cauta de bani si intra. Tanarul incepe sa numere: fix 100$ !
Si Intreaba usor jenat: In pat , nu i asa ?
Batranica raspunde : Nu fi naiv : De 4 ori pe podea
==============
Formula 1 Breaking News: Seful echipei de Formula 1 Ferrari si-a concediat tehnicienii si in locul lor a angajat tigani din Romania pentru ca scot rotile de 3 ori mai repede.
Mai tarziu i-a parut rau. E drept ca fata de timpul obisnuit desfaceau rotile in 3 secunde insa in cele 7 secunde ramase au revopsit caroseria, au schimbat seria de fabricatie si au vandut-o drept Honda.
===========================
Intra o fetita intr-o farmacie si spune :
- Puteti sa-mi dati un prezervativ ?
- Bine…dar cred ca este pentru parinti tai zice farmacista
- Este pentru mine…, ca am trei papusi deja si nu vreau mai multe…
=============================
Ce a spus primul purice care a ajuns pe luna? A: “Ai mei, ai mei, ai mei n-au avut habar..cat de sus pot eu pot sa sar”
=================================
Alcoolul ucide celulele nervoase…Raman doar cele linistite.
===================================
Un tip cu doua gagici la o terasa, apare chelnerul si intreaba:
-Cu ce va servim?
-O bere la tap, si la caprele astea cate o limonada…
=================================
Se intalnesc 2 foste colege de liceu:
– Buna! Ce faci?
– Buna! Ma duc sa spal Mertanu’ apoi sa mananc la Marriot! Tu?
– Si eu tot curva.
============================
Un tip orasean, merge in Apuseni si ii zice unui cioban:
-Ba, nene, da’ saracie mare e pe aici! Sunteti inapoiati rau! Zi-mi si mie o adresa de unde sa iau niste branza!
- http://www.branzadeoaie.ro, zice ciobanul
==================================
Mai bine plangi la psiholog decat sa razi la psihiatru!
==================================
Sunt destul de norocos in casnicie. In fiecare dimineata sotia imi aduce cafeaua la pat. Si totusi, nu inteleg, cum reuseste sa ma gaseasca intr-un oras asa de mare…
========================
- Ce e mic, negru si-l doare inima?
- Adrian Copilul Minune ..