Merg cu trenul un ungur, un rus si un roman. Se baga toti trei intr-un compartiment.
La un moment dat vine o blonda si se pune langa ungur pentru ca el statea singur pe banca. La un moment dat intra trenul intr-un tunel. Se aude o sarutare si apoi un sunet de palma pe obraz.
Cand iese trenul din tunel vad toti pe fata ungurului o urma de palma.
Unguru se gandeste: “Ma, careva a pupat-o pe blonda si asta, iar ea a crezut ca eu am pupat-o si ma pleznit.”
Rusul zice: “Ma ungurul asta o fost atata de nesimtit ca o pupat-o pe blonda asta si ea la pleznit.”
Dar romanul se gandeste bucuros: “Ma, abia astept sa mai vina un tunel sa o pup pe blonda si sa ii mai dau o palma la ungur”.
Un barbat intra intr-un magazin. vanzatoarea il intreaba:
- Ce doriti?
- Nu va suparati, as vrea o cutie de vopsea verde, cea mai buna pe care o aveti.
- Cum sa ma supar? platiti si va dau, nici o problema.
Plateste omul, isi primeste vopseaua, apoi spune:
- Nu va suparati, as vrea si pensula pentru vopsit, cea mai fina pe care o aveti.
- Cum sa ma supar? platiti si va dau, nici o problema.
Plateste omul, isi primeste pensula, apoi:
- Nu va suparati, as mai vrea sa-mi vopsiti p**a in verde.
- Cum sa ma supar? platiti si va vopsesc, nici o problema.
Plateste omul, vanzatoarea i-o vopseste in verde, apoi el da sa plece vanzatoarea striga dupa el:
- Nu va suparati, de ce ati vrut sa va vopsesc p**a in verde?
- Pai… deseara am nunta si viitoarea mea sotie spune ca n-a vazut p**a in viata ei.
Si sa vezi omor daca ma-ntreaba de ce-i verde!!!
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05
Dau search pe gugăl că mă interesa să văd cum pot importa o librărie de iphoto de pe o partiție mai veche.
Găsesc un thread pe discussions.apple.com unde unii zic că it’s a mess dacă o faci manual și că recomandă un soft: iPhoto Library Manager
adică