Fără să par mai nu știu cum, am să zic că e bine. Toți cei de pe forum sînt orășeni. Ei CHIAR nu știu ce și cum e la țară. Copiii ăia sînt pe jumătate condamnați din naștere. (Vă propun să vedeți filmlețul “Lampa cu căciulă”) Eu am avut o idee, acum zece ani, să strîngem copiii străzii în centre de joacă pe calculator (pentru că, la ei, capacitatea de judecată e profund afectată, nu și instinctul de supraviețuire sau de prădător). Ce e nasol e că firmele mari nu au venit cu un calculatorel simpluț: procesor mic, hard mic, 8MBVRAM onboard, și poate ar fi reușit un calculator de 200 de $! Lumea computerelor e vrăjită, e păcat să n-o vadă și copiii FOARTE săraci! Cei care comentează că “asta ne trebuie?!” sînt niște tîmpiți. În 1990, strigau ce ne trebuie partide, capitalism, comerț. Ei își văd semenii ca pe niște eterni sclavi, numai buni de compătimit. Țin să aduc aminte tuturor că România s-a dezvoltat între cele două războaie tocmai datorită copiilor de țărani care au reușit să studieze și să plece mai departe. Dacă ar fi fost vreo firmă să ofere un echivalent la 200-250$, și tot ar fi fost bine! România merita și ar fi putut să facă efortul. Dar n-a fost!
¨asta ne trebuie¨ o spun cei care nu s-au putut invarti de un comision din toata afacerea asta. oricui i-ar fi iesit macar 1eur de laptopt vandut, imediat isi baga 10 caramizi in piept ca e bine si ca asa si pe dincolo!
Am prins azi in LaFourmi “UCIGASUL PARFUMAT” si am facut poze la amarata de punga cu naftalina (cam neclare ca deh… mobilul… )
Ma intreb cui i-a scremut mintea chestia asta