22 din 215
22
Fun
  [ Ignoră ]   [ # 316 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

nu, o sa se faca computerul eolian… se v potrivi foarte bine cu userii

[ Ignoră ]   [ # 317 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Fără să par mai nu știu cum, am să zic că e bine. Toți cei de pe forum sînt orășeni. Ei CHIAR nu știu ce și cum e la țară. Copiii ăia sînt pe jumătate condamnați din naștere. (Vă propun să vedeți filmlețul “Lampa cu căciulă”) Eu am avut o idee, acum zece ani, să strîngem copiii străzii în centre de joacă pe calculator (pentru că, la ei, capacitatea de judecată e profund afectată, nu și instinctul de supraviețuire sau de prădător). Ce e nasol e că firmele mari nu au venit cu un calculatorel simpluț: procesor mic, hard mic, 8MBVRAM onboard, și poate ar fi reușit un calculator de 200 de $! Lumea computerelor e vrăjită, e păcat să n-o vadă și copiii FOARTE săraci! Cei care comentează că “asta ne trebuie?!” sînt niște tîmpiți. În 1990, strigau ce ne trebuie partide, capitalism, comerț. Ei își văd semenii ca pe niște eterni sclavi, numai buni de compătimit. Țin să aduc aminte tuturor că România s-a dezvoltat între cele două războaie tocmai datorită copiilor de țărani care au reușit să studieze și să plece mai departe. Dacă ar fi fost vreo firmă să ofere un echivalent la 200-250$, și tot ar fi fost bine! România merita și ar fi putut să facă efortul. Dar n-a fost!

[ Ignoră ]   [ # 318 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

¨asta ne trebuie¨ o spun cei care nu s-au putut invarti de un comision din toata afacerea asta. oricui i-ar fi iesit macar 1eur de laptopt vandut, imediat isi baga 10 caramizi in piept ca e bine si ca asa si pe dincolo!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 319 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Ca să nu stricăm funn-ul (rușine mie că am început) discuția despre Laptop & copii ar putea continua pe thread-ul ăsta: http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/2858/

Ca să mă revanșez: Cum se mișcă de fapt cursorul mouse-ului pe ecran.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 320 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Un CV

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 321 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea

Leopard Lady de la Samsung

Semnătură 

always the blues…

[ Ignoră ]   [ # 322 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

4 poze: 1 2 3 4

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 323 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

defapt, poza 1 e de la cascat gura la poza4, calculatorul swarovski smile

[ Ignoră ]   [ # 324 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Faversham, UK
Macuser din: 24.06.06

http://www.funreel.com/apple-products-the-new-product-irack/

Semnătură 

Valentin Voica
(MacBook 13.3” Mid 2006 - 1.83 GHz Intel Core Duo, 2 GB RAM, 60 GB HDD)
(MacBook Air 13.3” Early 2015 - 2.2 GHz Intel Core i7, 8 GB RAM, 256 GB SSD)

[ Ignoră ]   [ # 325 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea

I-Rack

Semnătură 

always the blues…

[ Ignoră ]   [ # 326 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

gulp  ohh  big surprise  grrr

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 327 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

Acest show este realizat in baza scrisorilor telespectatorilor….ce maniaci! Si aia nu se supara! Super fun
http://youtube.com/watch?v=hq_tPCUx9ds

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 328 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

reminder
WTF?!?!?!
Sprite

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 329 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

„Pune capac mizeriei din Delta“ în variantă bucureșteană. (poză facută în spatele blocului…)

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 330 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

Am prins azi in LaFourmi “UCIGASUL PARFUMAT” smile si am facut poze la amarata de punga cu naftalina (cam neclare ca deh… mobilul… ) smile
Ma intreb cui i-a scremut mintea chestia asta smile

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

22 din 215
22

‹‹ fake or foto      DRM Protest ››