34 din 215
34
Fun
  [ Ignoră ]   [ # 496 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

scuze…eram in apropiere…

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 497 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

smile
acuma, cite ceasuri ai?

[ Ignoră ]   [ # 498 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

Nu imi vine sa cred ca ne-a depasit vreo tara in domeniul asta… repede, trimiteti pe unul de-al nostru sa-i fure cainele si masina.

[ Ignoră ]   [ # 499 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti

nu m-ar mira ca hotul sa fie vre-un pui de tigat pripasit pe acolo LOL

[ Ignoră ]   [ # 500 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti (Iasi)
Macuser din: 18.03.07

Dupa gratii cu tine “rasistule” wink

Semnătură 

 iMac 20” Intel Core2Duo * 2GB Ram Milk
 iPhone 3G * 16GB Milk

[ Ignoră ]   [ # 501 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Nu, nu, nu ... “pro-Băsescule”  tongue wink

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 502 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

407km/h

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 503 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 14.10.05

E mai vechi filmuletzul ala… foarte cool intradevar.

Eu am dat mai demult peste un blog-entry a unei persoane care a avut placerea unui Veyron… mi s-a parut foarte bine scris: http://www.tvrfreak.com/blog/phatrides/2005/12/bugatti-veyron-when-pigs-fly.html

[ Ignoră ]   [ # 504 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 20.02.07

More options smile

[ Ignoră ]   [ # 505 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

toate gunoaiele au blog ... cred ca o sa indoie teava hostului la cati o sa intre ca sa-si bage, ca sa zic asa!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 506 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

nomenclator IT

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 507 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06

nu, ca asta-i criminal (luat de-aici):
“Un tip oarecare astepta in Maybach-ul sau culoarea verde la semnafor, cand, fara sa observe, in spatele acestuia intra cu viteza mare un alt tip, fiind la volanul unui Fiat Seicento.
Soferul Maybach, doar foarte putin zdruncinat, se uita pe displayul computerului de bord, cand tocmai ii aparu un mesaj nou: “New hardware found! Do you want to install it?””

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
                iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
                iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7

[ Ignoră ]   [ # 508 ]
RankRank
Jr. Member
Din: BÜKREŞ
Macuser din: 09.02.06

http://www.youtube.com/watch?v=Jkrn6ecxthM&eurl=http://www.netvibes.com/

Semnătură 

Florin Hatmanu / Graphic Designer

[ Ignoră ]   [ # 509 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 21.05.06

Nu ştiu cîţi o să guste parodiile astea, da’ io m-am gîndit că unii tot s-or prinde…

Moog Cookbook—pour les connoiseurs tongue rolleye

Sfatu’ meu: nu ascultaţi muzica asta la serviciu, că se vor uita colegii ciudat la voi. (Eu am făcut greşeala să dau play la *Hotel California*, şi am fost întrebat “Mă... m-ai îs mulţ’ din ăştia ca tine?”  LOL  )

[ Ignoră ]   [ # 510 ]
RankRankRank
Member
Din: 7 coline
Macuser din: 11.01.07
mediaconvertor - 21 Iunie 2007 09:57 PM

toate gunoaiele au blog ... cred ca o sa indoie teava hostului la cati o sa intre ca sa-si bage, ca sa zic asa!

Ai cam luat ţeapă, ăla e făcut la marele mişto de către JEG
Caută în arhivă, că mai sunt vreo câţia iluştri care au primit dedicaţii asemănătoare, intro textul fiind acelaşi.

34 din 215
34

‹‹ fake or foto      DRM Protest ››