5 din 215
5
Fun
  [ Ignoră ]   [ # 61 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
dacuBurebista - 18 Noiembrie 2006 04:38 AM

tu ce crezi? io zic ca le da si amenda, in afara de plata pagubelor sistemului… ca doar inregistrarea e de la o camera de supraveghere

Cert. Eu vreau să văd asta AICI, în România, cum oricine, oricît de bogat ar fi, e făcut re rîs.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 62 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

ia uite: http://gindul.info/articol_20990/120_de_soferi_bucuresteni__amendati_in_2_ore_pentru_aceeasi_contraventie.html

1 pe minut - ce eficienta

[ Ignoră ]   [ # 63 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

hehe cattus
la noi poliția zice “na! na! răule de stîlpișor că i-ai stricat lu’ nenea mașina aia bengoasă... să trăiți domnuuuuu… ce fac ? fac proces verbal câtre primărie că au montat monstruozitățile astea care v-au stricat o așa frumusețe de mașină... daaa, frumoasă..... și a costat probabil o avere…. nu? să trăiți!!!”

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 64 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dacuBurebista - 18 Noiembrie 2006 04:49 AM

ia uite: http://gindul.info/articol_20990/120_de_soferi_bucuresteni__amendati_in_2_ore_pentru_aceeasi_contraventie.html

1 pe minut - ce eficienta

Nu e încă ceva tipic. Ca să fiu corect cu poliția rutieră: există o singură zonă, între Constanța și Mangalia, unde - de ani buni - mai toți merg cu 50 km/oră în localități (mai puțin unii cu mașini CT de culoare neagră). Asta după ce, anterior, muriseră sute de persoane din cauza unor demenți. Deci, se poate. Și la București se poate, numai că aici e mulți bengoși, colonei, generali, miniștri, parlamentari, primari, viceprimari…. Credeți-mă, știu ce spun: peste 25 % dintre mitocăniile la volan și peste 30 % dintre accidente sînt făcute de oameni care cred că nu li se poate întîmpla nimic în caz că... apropo: s-a întîmplat ceva cu dna Păunescu? Ultima oară a omorît un om, anterior încă unul.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 65 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

n-o sa-ti vina sa crezi cattus cu cite dacii rapanoase ma intersectez (n-am nimic cu ele ci cu descreieratii care le conduc) care nu respecta ROSU la semafor si SENSUL UNIC pe care ma duc cale de vreun km (doar….) pina la scoala cu fi-mea.
Nu cred ca e vorba doar de potentati. Ci de faptul ca se cultiva non-respectul legii si-atunci si vladica (beemveul) si opinca (dacia) stiu ca daca aia de sus poa’ - ei de ce nu??

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 66 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
MaC® - 18 Noiembrie 2006 05:17 AM

n-o sa-ti vina sa crezi cattus cu cite dacii rapanoase ma intersectez (n-am nimic cu ele ci cu descreieratii care le conduc) care nu respecta ROSU la semafor si SENSUL UNIC pe care ma duc cale de vreun km (doar….) pina la scoala cu fi-mea.
Nu cred ca e vorba doar de potentati. Ci de faptul ca se cultiva non-respectul legii si-atunci si vladica (beemveul) si opinca (dacia) stiu ca daca aia de sus poa’ - ei de ce nu??

Și cu asta sînt de acord. Eu am văzut nebuni, cu „Dacii răpănoase” și cu 2 (doi)-3 (trei) copii în mașină care parcă doreau un accident grav. Ăștia sînt alte 20 % dintre cazuri. Păi aici voiam să ajung: cine vrea respectă legea, cine nu vrea nu o respectă, oricum nu se întîmplă nimic.
Am studiat cazul și în alte țări. Au și ei mitocanii lor, dar în procent MULT MAI MIC. Dacă ești curios, fă rost de statistica de la MAI: luînd în calcul nr. locuitori / nr auto / nr accidente România este pe locul 1 la accidente grave, cu aproape 5000 (cinci mii) morți pe an. Cică ar fi în scădere. Măcel absolut. NICIO ȚARĂ europeană nu are așa ceva. În ultimii 15 ani, în accidente auto au murit 50.000 (cincizecimii) oameni în România. Nici nu mă mir, doar că nu vreau să fiu și eu inclus în nr morților din 2006 și după aceea. Eu ca eu, dar am trei copii. Este o inconștiență absolută aici și un cerc vicios.
Dacă cifrele sînt exacte, în tot statul NY, au murit 3 oameni anul trecut. Are nr de locuitori ai României și de 3x mai multe auto.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 67 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Hei, funn fun funny. Accidentele not funny! Luati si voi un topic mai serios pentru asta!

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 68 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
fishbone - 18 Noiembrie 2006 01:27 AM
altero - 18 Noiembrie 2006 12:30 AM
fishbone - 17 Noiembrie 2006 11:38 PM

Apropos

Pai atunci si a propos...

A propos si apropos e corect in ambele forme wink
http://www.m-w.com/cgi-bin/netdict?apropos
Phew! Am scapat.

Mhh… Dupa mintea mea, ori folosesti cuvantul / expresia asa cum e la mama ei (a propos, cu accent, da’ nu ma mai incurc acum…), ori cum se pronunta (apropo). Cum e si cu merci, care se poate folosi si ca mersi.
Da’ nu sunt eu academician… smile

[ Ignoră ]   [ # 69 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
voll - 18 Noiembrie 2006 04:08 AM
MaC® - 18 Noiembrie 2006 04:00 AM

nu mergem la izmir??
hai, ca am 7 locuri in masina si iote: marea, istorie veche, deh…

Eu zic ca ar trebui sa-l lasam pe el sa vina la noi, ca a mai fost pe aici:
“I like travel I go 3-4 country every year”
“I went , Germany , Nederland , Belgium , Austria , Denmark , Sweden , Hungary , Moldovia , Ukraina , Bulgaria , Romania , Macedonia , Azerbaijan , Georrgia , Iran .....”

Da’ faza cea mai tare e: “I KISS YOU!!!!!”, n’est pas? smile

Absolut induiosator tipul…
Ba, da’ esti nebun, are peste 1.300.000 de hit-uri…???

[ Ignoră ]   [ # 70 ]
RankRankRank
Member
Din: Brisbane, Australia
Macuser din: 07.06.06
Cattus Thraex - 18 Noiembrie 2006 04:27 AM
Inorog - 17 Noiembrie 2006 10:31 PM

Cica in Manchester au pus niste opritoare de trafic automate, care lasa doar autobuzele sa treaca. Motivul pentru care le-au pus este ca sa opreasca pe bizonii care conduc in banda numai pentru autobuze. Si…. iaca asa stau lucrurile:

http://www.biertijd.com/mediaplayer/flvplayer.swf?file=http://media.biertijd.com/movies/200610/onderen.flv&autostart=true&fs=true

Absolut Superb! smile

Ino!~

Reține că, totuși, mitocănia la volan de acolo NU se compară cu cea de aici. Și totuși… D-astea mai sînt și prin Spania. În România, deocamdată, poliția rutieră ar trebui să-și facă treaba CUM TREBUIE, apoi puse și d-astea. Dacă vii și zici de asemenea cazuri, reacția este: „hai, bă, faci tu pe deșteptu’, bă, Cattus Thraex, te găsiși tu să faci pe lupu’ moralist!’ (sau viariații pe tema asta).
Sper că aia care și-au f… mașina nu primesc despăgubiri. Sigur că se vor învăța minte, mai ales ăla cu mașina bengoasă.

Pai mosh, io mi-s din Brisbane, si stiu cam cum stau treburile cu mitocanii din vestul tau (sau dupa cum sunt pozitionat, sud). Sunt foarte constient ca ce zici tu este foarte valid, si ca numarul de mitocani de la tine este mult mai mare decat numarul de mitocani de la mine (si uite asa discutam despre numarul de mitocani pe cap de locuitor). Cat despre clasicul romanism - sa moara si capra vecinului, ce sa zic, m-am dezobisnuit de mult de el. Practic vreau ca toata lumea sa respecte legea, si putin imi pasa daca cel care o incalca e bogat sau sarac. Ai calcat-o si ai luat-o in freza? S-o porti sanatos! Daca esti deajuns de fraier sa iti iei masina (scumpa sau nu) peste ditamai stalpul care iese din mijlocul drumului, atunci cand ai semne de circulatie cat casa care iti zic ca e Sens Interzis ... meriti orice ti se infige in blocul motor! Basca toate cucuiele care iti rasar ca lampile in televizor dupa ce te dai cu capul de parbriz/volan.

Ah, si practic primaria respectiva nu are nici o vina la faza asta. A marcat drumul cu pricina dupa toate regulile, si a avertizat din vreme ca nu e un loc pentru masinile neautorizate. Daca te-ai decis sa incalci legea - asta este, platesti. Si nu m-ar mira sa platesti si pentru stalpul zgariat smile

Ino!~

[ Ignoră ]   [ # 71 ]
RankRankRank
Member
Din: Texas
Macuser din: 16.11.06

How about some self-humor wink
Penny-Arcade’s opinion
http://www.penny-arcade.com/images/2002/20020712l.gif
Si CTRL+ALT+DEL’s opinion
http://www.ctrlaltdel-online.com/comic.php?d=20060513
Funny stuff

[ Ignoră ]   [ # 72 ]
RankRankRank
Member
Din: 46°13' N 27°40' E
Macuser din: 23.06.06

Un puști vine revoltat de la școală și îi spune tatălui său că acolo îl pun sa învețe numai inutilități. Tatal îl întreabă uimit:
- Cum adică?
- Păi, la istorie ne pune sa memorăm niște ani: 1848/1877-1878/1907/1944/1989. Cică sunt importanți!
- Altceva…
- Păi, la geografie tot așa; trebuie sa reținem tot felul de denumiri, ca de exemplu: Carpatii „Scurburii“, Strâmtoarea „Fosfor“ și Dardanele, de parcă mi-ar folosi la ceva chestiile astea! Dacă mă întreabă careva, merg repede la un Internet Cafe, dau search pe Google și aflu… simplu, nu?
- Da, fiule, da’ să zicem că ieși și tu cu o fată, și cum vă țineți voi așa, de mână, ea te întreabă ce înălțime are vârful Chomolugma?
- Nu-i problemă! Merg repede la un internet café, că-i deschis non-stop, dau search pe Google, aflu și mă întorc să-i spun…
- Da, da’ până te întorci tu să-i spui că are 8848 m s-ar putea să o gasești ocupată!
- Cu cine?
- Păi, tot cu un prost așa ca tine, da’ care are laptop!

Semnătură 

iMac 20” Core Duo 2 GHz, 2 Gb RAM, 200 Gb HD + Mac OS X 10.4.9
iPod 60 Gb & iPod Shuffle 1 Gb
Dell Optiplex GX150 1 GHz, 512 Mb RAM, 250 Gb HD + Ubuntu Feisty Fawn 7.04

[ Ignoră ]   [ # 73 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 25.07.06

http://www.metacafe.com/watch/72507/apple_minni_me/

Semnătură 

If memory serves, Goldblum used a Mac raspberry

So, it’s safe to conclude the only Mac virus that ever existed saved the world from an alien invasion. wink

[ Ignoră ]   [ # 74 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

nice one cavver!

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 75 ]
RankRankRank
Member
Din: 46°13' N 27°40' E
Macuser din: 23.06.06

http://www.metacafe.com/watch/237049/great_osullivan/
Is he real or what?

Semnătură 

iMac 20” Core Duo 2 GHz, 2 Gb RAM, 200 Gb HD + Mac OS X 10.4.9
iPod 60 Gb & iPod Shuffle 1 Gb
Dell Optiplex GX150 1 GHz, 512 Mb RAM, 250 Gb HD + Ubuntu Feisty Fawn 7.04

5 din 215