Instalare OS 3.0, recomandare ...
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.07.07

Am un iPhone 3G, luat pe abonament la orange.ro si o sa-i pun 3.0.
Nu ma intereseaza jailbreak, unlocking, etc (poate doar unlocking, insa legal, prin orange.ro).

Din proprie experienta stiu ca un sistem trebuie instalat curat, deci “restore”, insa cam am aplicatii
cu date salvate de care cam am nevoie, deci un “upgrade”.

Din cei care au facut un simplu upgrade, cu telefoane curate (in orange.ro, fara jailbreak, etc),
ati intalnit probleme dupa update?

Multumesc mult!
Cristian.

Semnătură 

Cristian.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 19.07.07
iedutu - 22 Iunie 2009 05:38 PM

Am un iPhone 3G, luat pe abonament la orange.ro si o sa-i pun 3.0.
Nu ma intereseaza jailbreak, unlocking, etc (poate doar unlocking, insa legal, prin orange.ro).

Din proprie experienta stiu ca un sistem trebuie instalat curat, deci “restore”, insa cam am aplicatii
cu date salvate de care cam am nevoie, deci un “upgrade”.

Din cei care au facut un simplu upgrade, cu telefoane curate (in orange.ro, fara jailbreak, etc),
ati intalnit probleme dupa update?

Se pare ca aici lumea discuta despre baterie, se duce rapid de tot, iar aici despre cum telefonul se incalzeste tare ...

Multumesc mult!
Cristian.

Semnătură 

Cristian.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Kaiserslautern, DE
Macuser din: 28.10.07

Am Avut aplicatii si eu si date salvate. Am facut Upgrade la 3.0, Am orange fara jailbreak, fara unlock.
Merge OK. Am observat si eu descarcarea un pic mai rapida a bateriei, dar nu semnificativ. Probabil ca ma “joc” mai mult cu softul fiind noutate softul.
Nu am probleme de crash sau de alte cele. Cateodata raman fara Memorie…dar se intampla si inainte de 3.0. Restart telefnoul, merge totul OK.
Deci eu te satuiesc Update. iar daca nu eshti multumit treci la treaba curata: Restore:)
Bafta

Semnătură 

MacMini(Late 2009) 2.53 Ghz
Macbook Unibody (Late 2008)+OCZ Agility 3/60gb 2.4 Ghz

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 10.02.08

daca ai totul oficial, cumparat orange, nu te pasioneaza jailbreak sau alte prostii, pai baga direct update.. tu nu ai de ce sa-ti faci nici o problema.. fi sigur mai intai ca bagi un backup la tot ce ai, si dupa ce vei da restore cu 3.0 instalat pe el, vei avea totul pe el.. retine inclusiv apelurile efectuate, notes, messages, asa ca nu ai de ce sa-ti faci griji smile

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”