Abonamentul de voce ti-l alegi conform cu nevoile tale de comunicare, pentru 3G iti iei extraoptiunea internet mobil, cu trafic inclus functie de cit crezi ca vei consuma.
Preturi si oferte ai pe site-ul lor.
Daca vrei neaparat internet pe 3G recomand sa te uiti in gradina celor de la Orange. Daca ai nevoie mai mare de pachet de voce ai ce alege de la ei. Singura problema este ca abonamentul de date este destul de scump (8 euro 200MB).
eu am vodafone 3g insa iti recomand orange. vodafone are doar gprs si 3g, unde nu ai semnal 3g, nu faci mai nimic cu gprs. La orange ai insa edge (acoperire nationala). Din cate stiu eu au o extraoptiune la 10E pt. 1,5 GB. Daca ai cartela, o bagi direct la orange si pastrezi si numarul. La mine e mai complicat ca am abonament si trebuie sa astept sa fac cei 2 ani.
Daca vrei neaparat internet pe 3G recomand sa te uiti in gradina celor de la Orange. Daca ai nevoie mai mare de pachet de voce ai ce alege de la Vodafone. Singura problema este ca abonamentul de date este destul de scump (8 euro 200MB).
Gata mi-am facut abonament la vodafone 3g, 500 de mb pe luna.. 200 de minute in voda, +50 nationale cu 9,37 euro pe luna..
Problema :
am setat la celluar network : APN : internet.vodafone.ro
Username : internet.vodafone.ro
Password : vodafone
este pe 3g data roaming ON .. iar cand deschid safari si incerc sa caut ceva pe google imi da mesaj “ca nu sunt subscris la nici un abonament cu internet”, sa sun sa primesc merge..
incearca reset network setting - pui setarile din nou…daca tot nu merge suni la voda sa-ti faca relocalizare
am avut si eu problema asta de cateva ori…
De aia intrebam si eu pentru ca acolo ofera vodafone net de 500MB si sa se mai incadreze in 10 euro ca abonament de date si voce. Si daca are live nu ii va merge ci doar daca isi activeaza optiune de internet pe mobil care este destul de scumpa, eu am platit pentru 200MB/luna 8 euro fata de Orange care ofera 500MB/luna la pretul de 6 euro.
Inseamna ca iphone-ul nu este compatibil vodafone live, cam poti sa te duci sa o scoti si sa iti pui alta.
pai eu am “complet Internet mobil” ( tipul care mi-o facut contractul mi-o zis ca in “vodafone live” este gratis sa navighez iar daca intru pe altceva am la dispozitie 500MB lunar.. teoretic ar trebuie sa fie compatibil telefonul? din moment ce ii iphone 3g.(Firmware 3.0 + ultrasn0w) sau gresesc?