Contacte sim
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 23.10.08

Sall, am un iphone 3g(cu soft 3.0) caruia i-am facut un unlock acum.Am bagat cartela de vodaf pe care o foloseam pe alt tel si nu-mi arata nici un contact si sms.Ce trebuie sa fac?va multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 19.10.07

Settings/mail, contacts…./import sim contacts

Semnătură 

MacBook Pro retina i7, 2.7 16 gb RAM, 512 SSD
MacBook Pro mid 2007, 4 gb RAM
iPhone 1st gen 8 gb
iPod clasic 80 gb
AEBS Dual Band
Airport Express
iPhone 5 16 gb

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.02.08

Salut! Am si eu o intrebare: daca vreau sa sterg toate contactele din agenda telefonului, cum procedez?ma intereseaza sa sterg numai contactele din telefon..il sincronizez cu un alt calculator unde sa am instalat i-tunes curat si la sincronizare se sterg contactele din telefon sau pot sa le sterg la o sincronizare pe calc meu din i-tunes?  zau nu stiu..! red face as vrea sa pastrez contactele din calc meu pt a le pune inapoi pe i-phone ulterior, ma intereseaza doar stergerea temporara de pe el!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
Adrian_is - 15 Iulie 2009 02:52 AM

Salut! Am si eu o intrebare: daca vreau sa sterg toate contactele din agenda telefonului, cum procedez?ma intereseaza sa sterg numai contactele din telefon..il sincronizez cu un alt calculator unde sa am instalat i-tunes curat si la sincronizare se sterg contactele din telefon sau pot sa le sterg la o sincronizare pe calc meu din i-tunes?  zau nu stiu..! red face as vrea sa pastrez contactele din calc meu pt a le pune inapoi pe i-phone ulterior, ma intereseaza doar stergerea temporara de pe el!

Pai cu ce sincronizezi contactele? MobileMe, Exchange, Google Sync, Windows Contacts?
Deselectează sincronizarea cu .... ce foloseşti, iar apoi sincronizează iPhone-ul selectând din iTunes “SYNC”. Astfel, toate contactele îţi vor fi şterse din telefon (ţi va cere acordul să le şteargă).

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.02.08

Ms mult Andrei,chiar nu mai stiam cum se procedeaza! smile