Pe iPhone 2g (jailbreak anterior lui 3.0) upgrade din iTunes (fara jailbreak acum) - nu merge push.
Am incercat si pe AIM si pe Beejive.
Cred ca este o problema de la serverele Apple.
Pe iPhone 3G Beejive nu se conecta la Yahoo. Am sters aplicatia am reinstalat-o…...dupa restore a mers.
In continuare pe 3g ocazional, se deconecteaza.
nu e problema Apple, ci e problema de la baietii din DevTeam… au recunoscut ca nu au sesizat la timp bugul, si pana ce au reusit sa’i dea de cap bugului legat de YouTube pe iPhoneuri cu jailbreak.
Am iPhone 2G si EDGE de la orange, dar al meu messenger nu binevoieste sa ma avertizeze daca primesc vreun mesaj si iPhoneul e in Sleep sau nu.
Tin sa precizez ca, pe iPhoanele(3G si 3GS) a 2 pers cunoscute functioneaza, Notification e ON , setarile sunt OK. Ultima vers de Y Msg instalata
E vreun detaliu care-mi scapa?
Are vreo legatura ca eu sunt pe EDGE si ei pe 3G?
Mersi!
nu are legatura cu tipul iphone-ului, ci cu faptul daca e cumparat oficial sau hacktivat. apple permite numai iphone-urilor oficial activate (in reteaua lor) accesul la serverele pentru push. exista insa un fix. google it. prin afara s-a discutat demult
[ Modificat: 16 August 2009 06:46 AM de Emil Rus ]
e simplu…...se numeste “PushFix”. se gasesgte in Cydia. Dezinstalezi toate aplicatiile care folosesc push…...instalezi PushFix din Cydia…..reboot…..instalezi aplicatiile la loc…...reboot. Trebuie sa adaucati http://cydia.iphoneil.net la source
Eu am 2G si imi merge fara probleme.
Bft!
Am uitat sa va zic…...dupa instalarea Push Fix, testati sa vedeti daca merge YouTube. Daca merge fara probleme reinstalati aplicatiile si totu e roz. Daca numerge reinstalati Push Fix.
Si inca o kestie….se sterg parolele de Mail si Wi-Fi…e de la acest fix asa ca sa nu va impacientati.
Paketul e facut tot de cei de la dev-team…deci e de incredere. Asta dupa ce au observat ca au trecut cu vederea de Push cand lucrau la redsn0w.
nu are legatura cu tipul iphone-ului, ci cu faptul daca e cumparat oficial sau hacktivat. apple permite numai iphone-urilor oficial activate (in reteaua lor) accesul la serverele pentru push. exista insa un fix. google it. prin afara s-a discutat demult
True!
Si in general in Romania (si in toate tarile unde nu a fost lansat oficial iPhone 2G), TOATE iPhone-urile 2G nu suporta PUSH, kiar daca au SIM oficial. Ele trebuie activate in reteaua de unde au fost cumparate odata cu SIM-ul, folosind SIM-ul respectiv, pt a avea aceasta optiune.
Si nici un iPhone (orice model) hacktivat (JailBrake + Unlock) nu o sa aibe aceasta optiune (oriunde in lume) fara acest “Push Fix”
partea nasoala a acestui Push Fix este faptul ca se primesc notificari care nu apartin utilizatorului de foarte multe ori. O solutie mult mai eleganta e folosirea cheii unui iphone activat oficial, un prieten cu iphone d la orange sa zicem. in felul asta limitezi numarul notificarilor care nu iti apartin doar la cele ale prietenului tau.
Am revenit la acest topic pt ca am gasit o solutie care merge fff bine. Se numeste PushFix 2.0. Problema la varianta initiala (care nu are legatura cu aceasta de acum) este ca folosea acelasi certificat cu al altui utilizator….astfel cand el nu folosea Push primeai notificarile tale, dar daca folosea push serviciul la tine era blocat si primeai notificarile lui. Sper ca m-am facut inteles.
La PushFix 2.0, problema s-a rezolvat, deoarece creeatorul avestui hack a adaugat si niste certificate unice cu fiecare instalare. Totysi nu e gratis, fiecare certificat este eliberat de pe site-ul oficial, contra cost in baza IMEI-ului iPhone-ului pt care se cumpara. Pe urma acesta este verificat la instalarea din Cydia (detaliile sunt tot pe site). Daca nu ati cumparat un certifiat instalarea va da eroare.
Daca mai aveti nelamuriri, sunt aici sa va ajut.
Bft !
Initial am vrut sa instalez si eu asta…ca era free. Totusi majoritatea review-urilor proaste m-a facut sa ma razgandesc si am
incercat varianta platita. Plus ca la instalarea PushDoctor, instala mai multe pakete in plus, care nu avea nicio legatura cu hack-ul.
Parerea mea e ca e mai buna varianta platita. Merge 100%!
eu il folosesc cu succes pe un iPhone 2G si pe un 3GS. Exista si o aplicatie free in iTunes ( iPusher ) care verifica functionalitatea corecta a push-ului.
Și eu folosesc Push Doctor de cînd a apărut, n-am avut nici o problemă.
PS N-am să plătesc niciodată nici un cent pentru o aplicație din Cydia. Din principiu. Ar fi chiar culmea.