2 din 2
2
Push pe iPhone 2G
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Nu mi se pare un bun principiu…dar e parerea mea. Pana la urma cei care dau un pret hack-urilor si aplicatiilor facute de ei, au tot
dreptul…si la alea se munceste, si mai mult de atat, te ajuta sa activezi niste functii pe care altfel nu le puteai avea. Evident ca nu toti fac asa…dar daca faceai tu unul din aceste hack-uri cred ca erai mai mult decat fericit sa bagi si un pret.

Pana una alta, un topic redeskis cu succes. Acum sunt doua optiuni pe care
puteti sa le folositi fara grija pt a activa Push Notifications pe orice iPhone 2G, 3G sau 3Gs hacktivat smile.

Bft!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 23.07.08

am testat Push Doctor pe un 3G cu internet EDGE de la cosmote si ..... nu merge !  smile) nici nu ma asteptam sa mearga , cei de la cosmote inca sunt la inceput ... cand sunt conectat la wi-fi functioneaza push-ul (functiona si inainte de a-mi instala Push Doctor)
e cineva cu EDGE+cosmote care a mai incercat ?

Semnătură 

iPod nano 4th gen (16Gb 1.0.4)
iPhone4 (16gb 6.1.3) neverlocked

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 25.09.06
Chucky - 17 Martie 2010 11:36 PM

Initial am vrut sa instalez si eu asta…ca era free. Totusi majoritatea review-urilor proaste m-a facut sa ma razgandesc si am
incercat varianta platita. Plus ca la instalarea PushDoctor, instala mai multe pakete in plus, care nu avea nicio legatura cu hack-ul.
Parerea mea e ca e mai buna varianta platita. Merge 100%!

Bft!

Toate pachetele pe care le le instalează PushDoctor pot fi dezinstalete ulterior fără nici o prblemă, iar push-ul va merge în continuare. Eu fac așa, înainte de instalare eu îmi fac o listă cu tot ce vrea să pună din Cydia, și după terminare, dau un restart, instalez o aplicație cu push pentru ca certificatele să se activeze, iar apoi dezinstalez tot.

2 din 2
2