Va anunt ca (în sfârsit) s-a lansat Magazinul Apple Online (http://store.apple.ro/)
Câteva clarificari preventive pentru cei cu spiritul critic mai dezvoltat :
- solutia este practic înca în stadiu de testare (ceea ce nu înseamna ca nu se pot comanda produse, ci faptul ca este posibil sa mai apara erori; daca sesizati astfel de erori v-am fi recunoscatori sa le semnalati prin .)
- preturile nu sunt nici mai mici / nici mai mari decât cele întâlnite la resellerii Apple, sunt pur si simplu preturile oficial recomandate în România pentru vânzarea catre utilizatorul final; sunt exprimate în RON si includ TVA
- comenzile se verifica telefonic, livrarea se face prin curier (gratuit pentru comenzi peste 350 RON), plata ramburs sau virament bancar (pentru moment; investigam oportunitatea introducerii posibilitatii de plata prin card)
Plăţi suplimentare (taxe livrare/transport)
În funcţie de valoarea cumparaturilor, livrarea se va face gratuit sau contra unei taxe de livrare. Astfel, pentru comenzi în valoare de cel puţin 350 RON, livrarea este gratuită oriunde în ţară. Pentru valori ale comenzii mai mici de 350 RON, va trebui achitată suplimentar o taxa de livrare incluzând costurile de transport în valoare de 15 RON.
Intrebari:
1. Taxa de transport de 15 RON este fixa si valabila pentru orice localitate din Romania, sau se mai pot adauga si alte taxe ale curierului?
2. Livrati in orice localitate? Unele firme de curierat nu se obosesc sa ajunga decat in localitatile resedinta de judet.
HALELUIAH my brother. In sfarsit parca incepe sa dispara acel sentiment de “proasta norocului” in ceea ce priveste Romania si Apple (ceva oficial ma refer, nu reseller, sau re-reseller - a nu se intelege ca am ceva cu ei). Parca altfel suna Apple Store ROMANIA
heh…avand in vedere ca in Europa exista unul singur din cate stiu eu….nu cred ca “se va infige” Apple fix in Romania…. but dreaming is good….it’s used to set your goals higher
Plăţi suplimentare (taxe livrare/transport)
În funcţie de valoarea cumparaturilor, livrarea se va face gratuit sau contra unei taxe de livrare. Astfel, pentru comenzi în valoare de cel puţin 350 RON, livrarea este gratuită oriunde în ţară. Pentru valori ale comenzii mai mici de 350 RON, va trebui achitată suplimentar o taxa de livrare incluzând costurile de transport în valoare de 15 RON.
Intrebari:
1. Taxa de transport de 15 RON este fixa si valabila pentru orice localitate din Romania, sau se mai pot adauga si alte taxe ale curierului?
2. Livrati in orice localitate? Unele firme de curierat nu se obosesc sa ajunga decat in localitatile resedinta de judet.
Da, taxa e fixa oriunde (noi suportam diferenta, asigurarea si taxa de ramburs). Partener principal pentru curierat este Fan Courier, cu o arie destul de vasta de acoperire, dar cred ca se pot gasi solutii si pentru eventuale destinatii neacoperite.