Apropo chiar e pe bune faza cu reduceri pt studenti si profi. Sau e mai poveste. Poate poti sa ne spui care sunt conditiile(banuiesc ca la promotii nu se aplica discountul)
Apropo chiar e pe bune faza cu reduceri pt studenti si profi. Sau e mai poveste. Poate poti sa ne spui care sunt conditiile(banuiesc ca la promotii nu se aplica discountul)
Nu e poveste. E adevarat, se aplica doar la anumite produse (iPod, Mac mini, iMac, MacBook, MacBook Pro) si din câte stiu eu nu se aplica la promotii. Trebuie funizata o dovada gen scan/xerox trimise prin email/fax dupa un act de identitate si un act doveditor al statutului (carnet, legitimatie etc.). Din pacate nu s-a implementat deocamdata deducerea automata a reducerii de pret în sistemul online, deci în comanda apare pretul de lista, dar atunci când sunteti contactati de un reprezentant de vânzari vi se comunica pretul cu reducere si se transmite o proforma cu pretul respectiv. Nu uitati ca la plasarea comenzi sa specificati in câmpul “Notă pentru vânzător” (parca). Multa bafta. Catab
heh…avand in vedere ca in Europa exista unul singur din cate stiu eu….nu cred ca “se va infige” Apple fix in Romania…. but dreaming is good….it’s used to set your goals higher
heh…avand in vedere ca in Europa exista unul singur din cate stiu eu….nu cred ca “se va infige” Apple fix in Romania…. but dreaming is good….it’s used to set your goals higher
nu se știe niciodată... de ce nu?
pai lol..ce vanzari are apple romania si ce vanzari are apple italia….?
Va anunt ca (în sfârsit) s-a lansat Magazinul Apple Online (http://store.apple.ro/)
Câteva clarificari preventive pentru cei cu spiritul critic mai dezvoltat :
- solutia este practic înca în stadiu de testare (ceea ce nu înseamna ca nu se pot comanda produse, ci faptul ca este posibil sa mai apara erori; daca sesizati astfel de erori v-am fi recunoscatori sa le semnalati prin .)
- preturile nu sunt nici mai mici / nici mai mari decât cele întâlnite la resellerii Apple, sunt pur si simplu preturile oficial recomandate în România pentru vânzarea catre utilizatorul final; sunt exprimate în RON si includ TVA
- comenzile se verifica telefonic, livrarea se face prin curier (gratuit pentru comenzi peste 350 RON), plata ramburs sau virament bancar (pentru moment; investigam oportunitatea introducerii posibilitatii de plata prin card)
Va doresc o zi buna,
Catab
Preturile sint mai mari dupa cum se vede si e cunoscut ca puterea romanului de cumparare e mai mica decit cei din UK sau SUA. Sint curios care au fost criteriile care au stat la baza recomandarilor de pret. E interesanta gratuitatea transportului in cazul specificat, dar acesta valoare probabil se regaseste in adaosul marisor care e intilnit in pretul fiecarui produs. Eu am solicitat un pret la un program dar momentan au trecut vreo 7 zile in care si am primit doar un simplu raspuns cu pretul doar la o singura varianta de la programul respectiv. Si pret normal piperat si mesaj cu informatii incomplete. In fine. As fi curios daca programele respectiv licentele cumparate din UK sint valabile in RO ( si pentru persoana fizica si pentru juridica). Pentru ca sincer decit sa platesc in plus o gramada de bani mai degraba cu diferenta fac o excursie in EU sau UK si le cumpar de acolo. Valabil si pentru hardware, care probabil e mai de calitate decit cel din RO.(poate nu e made in China)
Iar daca nu am dreptate sa ma contraziceti, dar daca se fac anumite calcule la o suma mai mare investita rezulta o diferenta destul de luat in serios.
Nu pot comenta despre cât de mari sau mici sunt preturile. Functionam ca ultima (respectiv penultima) veriga a unui lant de distributie, iar adaosul nostru nu este atât de consistent pe cât ati putea crede. Despre software, cred ca am mai explicat faptul ca preturile mai mari din România se datoreaza în mare parte statului român, care pretinde taxa de redeventa pentru software (ajunge la 20%). Despre valabilitatea licentei (vorbind strict despre Apple si Adobe, variante retail/box): din câte cunosc, licenta este valabila indiferent de locul unde efectuati achizitia, atâta timp cât respectati conditiile prevazute în respectivul contract. Am dubii ca alte variante de licentiere (TLP, CLP, educatie s.a.m.d) pot fi achizitionate direct de afara. Despre hardware: aici va pot contrazice categoric. Produsele Apple au aceeasi calitate, indiferent de locul achizitiei. O zi buna, CataB.