2 din 3
2
Magazin Apple Online - România
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

De la mine aveti 2 voturi, ca sa fiu mai smecher.
Buna idee baieti, si… traiasca IRIS-ul !

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Apropo chiar e pe bune faza cu reduceri pt studenti si profi. Sau e mai poveste. Poate poti sa ne spui care sunt conditiile(banuiesc ca la promotii nu se aplica discountul)

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 06.01.06
kracker - 14 Iunie 2006 10:34 PM

Apropo chiar e pe bune faza cu reduceri pt studenti si profi. Sau e mai poveste. Poate poti sa ne spui care sunt conditiile(banuiesc ca la promotii nu se aplica discountul)

Nu e poveste. E adevarat, se aplica doar la anumite produse (iPod, Mac mini, iMac, MacBook, MacBook Pro) si din câte stiu eu nu se aplica la promotii. Trebuie funizata o dovada gen scan/xerox trimise prin email/fax dupa un act de identitate si un act doveditor al statutului (carnet, legitimatie etc.). Din pacate nu s-a implementat deocamdata deducerea automata a reducerii de pret în sistemul online, deci în comanda apare pretul de lista, dar atunci când sunteti contactati de un reprezentant de vânzari vi se comunica pretul cu reducere si se transmite o proforma cu pretul respectiv. Nu uitati ca la plasarea comenzi sa specificati in câmpul “Notă pentru vânzător” (parca). Multa bafta. Catab

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
equinoxe - 13 Iunie 2006 10:29 PM

heh…avand in vedere ca in Europa exista unul singur din cate stiu eu….nu cred ca “se va infige” Apple fix in Romania…. but dreaming is good….it’s used to set your goals higher cool hmm

nu se știe niciodată... de ce nu?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: Plaiurile Milka
Macuser din: 10.11.05
Cattus Thraex - 15 Iunie 2006 03:09 AM

heh…avand in vedere ca in Europa exista unul singur din cate stiu eu….nu cred ca “se va infige” Apple fix in Romania…. but dreaming is good….it’s used to set your goals higher cool hmm

pai lol..ce vanzari are apple romania si ce vanzari are apple italia….?

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Koniaku - 15 Iunie 2006 12:40 PM

Drang nach Osten…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti
Macuser din: 25.02.06

da nu au jocuri

Semnătură 

Macbook 2.0 ghz, 2gb ram, 120gb hdd (black)
iMac intel core duo 2.0 ghz, 1.5gb ram, 250gb hdd
iMac G5 2.0 ghz, 1.5gb ram, 250gb hdd

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

pai da, e pentru oameni mari wink

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

Cer si eu un cursor: pointer; pentru Firefox, la meniul de sus.

In rest, felicitari!

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Cattus Thraex - 15 Iunie 2006 01:15 PM
Koniaku - 15 Iunie 2006 12:40 PM

Drang nach Osten…

mehr wie Drängen zur Weste…

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 28.02.06

Salut,

catab, vedeti ca aveti o greseala la iPod nano si l-ati botezat “iPod ano”. Daca nu ma insel, este imagine, nu text.

URL-ul este http://store.apple.ro/IMC-Apple-Store/WebObjects/Asto.woa/wa/stockPageByName?name=ro_promos si apare in reclama cu adaptor USB gratuit

Semnătură 

0% MacBook Pro 17” Unibody 2.66Ghz, 4GB RAM, SSD 256GB Corsair P256
60% Macbook Unibody 2.4GHz
60% iPad 32GB
0% iPhone 3GS 32GB
0% iMac Aluminium 2.4 GHz, 4GB RAM, 150GB WD VelociRaptor
50% iPod Touch 1st gen, 8GB

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
dacuBurebista - 15 Iunie 2006 01:54 PM

pai da, e pentru oameni mari wink

tare LOL

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRank
Jr. Member
sigxcpu - 17 Iunie 2006 03:17 PM

Salut,

catab, vedeti ca aveti o greseala la iPod nano si l-ati botezat “iPod ano”. Daca nu ma insel, este imagine, nu text.

URL-ul este http://store.apple.ro/IMC-Apple-Store/WebObjects/Asto.woa/wa/stockPageByName?name=ro_promos si apare in reclama cu adaptor USB gratuit

Multam de atentionare, vom corecta.

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 09.06.06
catab - 13 Iunie 2006 08:49 PM

Stimati macuseri,

Va anunt ca (în sfârsit) s-a lansat Magazinul Apple Online (http://store.apple.ro/)
Câteva clarificari preventive pentru cei cu spiritul critic mai dezvoltat :
- solutia este practic înca în stadiu de testare (ceea ce nu înseamna ca nu se pot comanda produse, ci faptul ca este posibil sa mai apara erori; daca sesizati astfel de erori v-am fi recunoscatori sa le semnalati prin .)
- preturile nu sunt nici mai mici / nici mai mari decât cele întâlnite la resellerii Apple, sunt pur si simplu preturile oficial recomandate în România pentru vânzarea catre utilizatorul final; sunt exprimate în RON si includ TVA
- comenzile se verifica telefonic, livrarea se face prin curier (gratuit pentru comenzi peste 350 RON), plata ramburs sau virament bancar (pentru moment; investigam oportunitatea introducerii posibilitatii de plata prin card)

Va doresc o zi buna,

Catab

Preturile sint mai mari dupa cum se vede si e cunoscut ca puterea romanului de cumparare e mai mica decit cei din UK sau SUA. Sint curios care au fost criteriile care au stat la baza recomandarilor de pret. E interesanta gratuitatea transportului in cazul specificat, dar acesta valoare probabil se regaseste in adaosul marisor care e intilnit in pretul fiecarui produs. Eu am solicitat un pret la un program dar momentan au trecut vreo 7 zile in care si am primit doar un simplu raspuns cu pretul doar la o singura varianta de la programul respectiv. Si pret normal piperat si mesaj cu informatii incomplete. In fine. As fi curios daca programele respectiv licentele cumparate din UK sint valabile in RO ( si pentru persoana fizica si pentru juridica). Pentru ca sincer decit sa platesc in plus o gramada de bani mai degraba cu diferenta fac o excursie in EU sau UK si le cumpar de acolo. Valabil si pentru hardware, care probabil e mai de calitate decit cel din RO.(poate nu e made in China)
Iar daca nu am dreptate sa ma contraziceti, dar daca se fac anumite calcule la o suma mai mare investita rezulta o diferenta destul de luat in serios.

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRank
Jr. Member

Nu pot comenta despre cât de mari sau mici sunt preturile. Functionam ca ultima (respectiv penultima) veriga a unui lant de distributie, iar adaosul nostru nu este atât de consistent pe cât ati putea crede. Despre software, cred ca am mai explicat faptul ca preturile mai mari din România se datoreaza în mare parte statului român, care pretinde taxa de redeventa pentru software (ajunge la 20%). Despre valabilitatea licentei (vorbind strict despre Apple si Adobe, variante retail/box): din câte cunosc, licenta este valabila indiferent de locul unde efectuati achizitia, atâta timp cât respectati conditiile prevazute în respectivul contract. Am dubii ca alte variante de licentiere (TLP, CLP, educatie s.a.m.d) pot fi achizitionate direct de afara. Despre hardware: aici va pot contrazice categoric. Produsele Apple au aceeasi calitate, indiferent de locul achizitiei. O zi buna, CataB.

2 din 3
2