3 din 3
3
Magazin Apple Online - România
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 09.06.06

Multumesc de mesaj si de continut. Sper sa nu fi suparat prea tare.
Mai aveam o nelamurire, oferiti testdrive la produsele hardware?
De ce va intreb…
Momentan am un OSX86 pe un P4 si il testez cam de 6 luni, dar nu sint multumit. Ma refer la cum ruleaza aplicatiile software si cum se misca Tiger-ul. Si fi curios sa vad cum functioneaza un Mac mini sau un iMac, pe Intel. Toate lumea a vorbit de PC uri si Mac-uri in diferite discutii si se spune ca Mac-urile sint mai bune decit varianta osx86 + PC Intel. Am facut si teste xbench si din comaparatii PC ul meu e 2X fata de un Mac mini G4.

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Păi compară şi tu rezultatul tău Xbench obţinut cu un sistem P4 şi Mac OS X hacked (upss!) cu rezultatele de la Mac mini Intel, şi te lămureşti - asta dacă te iei după benchmarks.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

catab, si eu ma tot intrebam ceva… veti aduce vreodata sau cel putin v-ati gandis sa postati pe site si jocuri de mac, pt vinzare? nu cred ca sunt atat de multi care sa vrea dar cine stie, wow se gaseste in magazine, este hibrid, insa daca l-as gasi pe apple.ro in aceeasi bani, de acolo l-as cumpara…
in general oferta de jocuri este mica dar avand in vedere ca mac mini este dedicat segmentului home cateva jocuri nu strica..
de gasit gasesti pe site la istyle cu niste preturi ceva mai mari (si aici e problema)... saaaau pe ici pe colo gratis smile

si ma gandeam ca nu neaparat jocuri mari, poate chiar luxor sau jocuri de genul asta, dar sa existe…

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Problema cu jocurile este aceeea că multă lume vinde jocuri hibride Win/Mac, dar nimeni nu specifică la vedere faptul că sunt compatibile Mac. Aşa că da, cred că ar fi utilă o secţiune dedicată jocurilor care merg sigur şi pe Mac.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

asta ziceam si eu, niste jocuri din punct de vedere al pretului normal, asa cum am gasi la pc-uri, pt ca diferenta intre ele nu este…
monosit nu stiu cum le spune unora care aduc jocuri de pc si mai au pe ici pe colo si de mac, si le au la preturi normale… dar sunt de pc!

3 din 3
3