Sincronizare aplicatii cu iTunes - URGENT HELP NEEDED
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 30.05.08

Am urmatoarea problema:

am doua calculatoare autorizate la iphone: un PC si un Mac. Problema este ca sincronizarea aplicatiilor am facut-o pe PC iar pe Mac in itunes/applications nu am nimic instalat. acum vreau sa instalez o aplicatie de pe mac (pe pc se blocheaza la instalare) si cind vreau sa ii dau sync applications imi spune ca o sa imi stearga toate aplicatiile instalate deja pe iphone. exista vreo setare/metoda prin care sincronizarea sa se faca bidirectional, adica sa imi copieze aplicatiile din iphone in itunes si invers, sau macar sa imi instaleze ce am in itunes fara sa imi stearga ce am deja in iphone?

2. am luat de pe appstore o gramada de aplicatii. in cazul unei resoftari complete a iphone-ului, exista vreo posibilitate ca ulterior sa instalez toate aplicatiile din history cumva bulk?

multam anticipat

p.s. daca s-au mai discutat subiectele respective, sorry, am cautat dar nu am gasit nimic related

Semnătură 

Macbook Pro Retina 15” mid 2012, 8GB RAM, 256GB SSD
iPhone 6s Plus 64 GB Space Grey
iPad 4 16 GB White
Apple Watch Sport Space Grey
Apple Airport Extreme
Apple Airport Express Base Station X 2
Apple TV 4th gen

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
para - 25 Iunie 2009 08:12 PM

Am urmatoarea problema:

am doua calculatoare autorizate la iphone: un PC si un Mac. Problema este ca sincronizarea aplicatiilor am facut-o pe PC iar pe Mac in itunes/applications nu am nimic instalat. acum vreau sa instalez o aplicatie de pe mac (pe pc se blocheaza la instalare) si cind vreau sa ii dau sync applications imi spune ca o sa imi stearga toate aplicatiile instalate deja pe iphone. exista vreo setare/metoda prin care sincronizarea sa se faca bidirectional, adica sa imi copieze aplicatiile din iphone in itunes si invers, sau macar sa imi instaleze ce am in itunes fara sa imi stearga ce am deja in iphone?

2. am luat de pe appstore o gramada de aplicatii. in cazul unei resoftari complete a iphone-ului, exista vreo posibilitate ca ulterior sa instalez toate aplicatiile din history cumva bulk?

multam anticipat

p.s. daca s-au mai discutat subiectele respective, sorry, am cautat dar nu am gasit nimic related

Mai întîi, autorizezi (authorize) cel de-al doilea calculator pe contul de iTunes. Poți autoriza maxim 5 calculatoare, mac sau PC. După ce faci asta, nu va fi nicio problemă să le sincronizezi.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

din nefericire, nu va putea sa sincronizeze fara sa ii stearga aplicatiile (de altfel tot continutul ifonului). chiar si dupa autorizare. dar autorizara e un prim pas bun.

din fericire, poti sa-ti redownloadezi toate aplicatiile pe Mac, gratis cred eu. poti sa afli care sunt asa:
iTunes/ Store/ View my account/ Purchase history
pe fiecare rand e o factura, dai click pe sageata si vezi programele. le faci screenshot si apoi le cauti in Store. din pacate nu stiu sa existe vreo metoda sa le iei bulk.

dar si mai simplu e sa iei folderul de aplicatii de pe PC, il copiezi pe Mac si dai dublu click pe fiecare aplicatie. numai dupa autorizare. ar trebui sa le incarce frumos in iTunes.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
huk - 25 Iunie 2009 09:08 PM

din nefericire, nu va putea sa sincronizeze fara sa ii stearga aplicatiile (de altfel tot continutul ifonului). chiar si dupa autorizare. dar autorizara e un prim pas bun.

din fericire, poti sa-ti redownloadezi toate aplicatiile pe Mac, gratis cred eu. poti sa afli care sunt asa:
pe fiecare rand e o factura, dai click pe sageata si vezi programele. le faci screenshot si apoi le cauti in Store. din pacate nu stiu sa existe vreo metoda sa le iei bulk.

dar si mai simplu e sa iei folderul de aplicatii de pe PC, il copiezi pe Mac si dai dublu click pe fiecare aplicatie. numai dupa autorizare. ar trebui sa le incarce frumos in iTunes.

huk, am trecut și eu prin asta cînd mi-a picat ifăunu acum vreo lună... s-a restaurat și apoi și-a găsit aplicațiile deja achiziționate. Naiba știe, poate nu e totdeauna așa…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Kaiserslautern, DE
Macuser din: 28.10.07
Cattus Thraex - 25 Iunie 2009 09:14 PM
huk - 25 Iunie 2009 09:08 PM

huk, am trecut și eu prin asta cînd mi-a picat ifăunu acum vreo lună... s-a restaurat și apoi și-a găsit aplicațiile deja achiziționate. Naiba știe, poate nu e totdeauna așa…

O metoda mai buna in loc de dublu click este. selectezi toate aplicatiile in Finder si ii faci drag and drop. Iti incarca toate aplicatiile in itunes…in rest e cum au zis baietii
Bafta

Semnătură 

MacMini(Late 2009) 2.53 Ghz
Macbook Unibody (Late 2008)+OCZ Agility 3/60gb 2.4 Ghz

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Mai sus sunt 2 intrebari:
1. ce fac cu ifonul care vreau sa-l sinctonizez cu macul dar acum e sincronizat cu PCul. Raspunsul meu: pierzi tot pe ifon, dar poti sa recuperezi aplicatiile destul de simplu
2. ce se intampla la un restore, dar cu sync apoi cu ACELASI COMPUTER. Raspunsul: nu-ti fa griji, fa doar backup in iTunes, de restul se ocupa Mac-ul.

Cred ca e mai clar acum, ca mi se pare ca vorbeam de lucruri diferite.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 30.05.08

multam pt sfaturi, asa am facut. am copiat toate aplicatiile pe un stick, le-am copiat in celalalt itunes si s-a rezolvat.
pentru music/video am inteles ca ar exista sub cydia o aplicatie care se cheama swaptunes si care iti permite sa faci sincronizarea cu
doua itunes. stiti ceva de ea, a folosit-o careva?

Semnătură 

Macbook Pro Retina 15” mid 2012, 8GB RAM, 256GB SSD
iPhone 6s Plus 64 GB Space Grey
iPad 4 16 GB White
Apple Watch Sport Space Grey
Apple Airport Extreme
Apple Airport Express Base Station X 2
Apple TV 4th gen

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Kaiserslautern, DE
Macuser din: 28.10.07
para - 26 Iunie 2009 02:49 PM

multam pt sfaturi, asa am facut. am copiat toate aplicatiile pe un stick, le-am copiat in celalalt itunes si s-a rezolvat.
pentru music/video am inteles ca ar exista sub cydia o aplicatie care se cheama swaptunes si care iti permite sa faci sincronizarea cu
doua itunes. stiti ceva de ea, a folosit-o careva?

Da l-am folosit eu mai demult. Face doua librarii. si le intreschimbi cand sync cu un alt comp…deci ai doua librarii si cand vrei sa asculti muzica/film/media din celalalt trebuia lansat swaptunes, si iti schimba.
Asta pe care l-am descris acum a fost o versiune veche cand era inca softul 1.1.2(OS)...  deoarece de atunci nu am mai facut jailbrake. deci nu mai stiu cum a evaluat programul.

Semnătură 

MacMini(Late 2009) 2.53 Ghz
Macbook Unibody (Late 2008)+OCZ Agility 3/60gb 2.4 Ghz

‹‹ Push pe iPhone 2G      Iphone in masina ››