eu unul ii astept pe baietii de la TomTom cu dispozitivul lor prin care telefonul se si incarca si arata si ok.. momentan tata foloseste unul de se si incarca si e si destept, dar habar nu am cum se numeste.. cum aflu, va anunt..
Intre timp am comandat de pe ebay un produs chinezesc - la 8$ nu pot rezista unei astfel de afaceri, si sunt convins ca e ok. Din pacate nu ajunge mai repede de 2 saptamani, deci il voi face cadou pentru a fi folosit pe celalalt iPhone cu care impart contul de iTunes.
Dispozitivul TomTom e interesant dar o sa fie scump pentru ca ofera multe functii ( 50EUR?) si in plus am deja incarcator de masina.
foarte tare asta.. arata interesant.. dar intrebare.. nu trebuie sa fie telefonul situat undeva in geam pentru a receptiona semnalul de la satelit? adik stiu ca d-aia majoritatea gps-urilor stau acolo.. pentru o mai buna receptie, nu?
Un FM transmitter d-asta nu dezactiveaza functia de telefon? Sau daca n-o faci, nu interfereaza?
“Special shielding for iPhone use
The product features special shielding against mobile phone signal interference. This is especially important when using your iPhone with the FM transmitter, because it allows you to make and receive calls on your iPhone without creating additional static over your car’s FM radio.”
Asta scrie despre asta de la Philips. Mai multe detalii
Adaptorul FM e cam scump si mie mi se pare ca nu merita. Nu stiu daca poate scoate calitate audio impecabila. E mai frumos sa va luati un cablu aux-in ce intra in spatele casetofonului. E mai ieftin si aveti garantat 100% calitate, fara interferente si pierderi de calitate. Plus ca nici nu ocupa priza de la bricheta si arata mai frumos.
Pentru intrare audio din punctul meu de vedere cel mai fain ar fi un cablu special iphone, costa vreo 350RON, se conecteaza la mufa de CD Changer de la casetofon dar iti si incarca telefonul, nu mai ai nevoie de incarcator.
Un HF Parrot ca cel din linkul de mai sus ar fi superb, doar ca 250$ + montaj + transport romania mi se pare ca ajunge sa fie f scump.