2 din 4
2
Iphone in masina
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07
thesseus - 26 Iunie 2009 01:46 PM

Adaptorul FM e cam scump si mie mi se pare ca nu merita. Nu stiu daca poate scoate calitate audio impecabila. E mai frumos sa va luati un cablu aux-in ce intra in spatele casetofonului. E mai ieftin si aveti garantat 100% calitate, fara interferente si pierderi de calitate. Plus ca nici nu ocupa priza de la bricheta si arata mai frumos.
.

îţi dau dreptate dar eu am casetofon integrat în maşină și nu am mufele de AUX instalate. Mâine plec și mai degrabă îmi iau asta, ca o decizie temporară. Când mă întorc prefer cablu aux. Totuşi bănuiesc și sper că nu se aude ca o ghenă.
Revin mai tz!
Bft!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Eu am folosit destul de mult prin tara FM d-ăsta cu iPod. Cam 80% e OK, depinde de incarcare benzii radio din zona/orasul respectiv. Insa n-am avut niciodata un transmitter din ăsta destept, care cauta singur frecventele libere.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 28.01.08

E un baiat pe okazii care face cabluri aux-in, teoretic cica sunt usor de montat si pe casetofonul default. Practic… om vedea smile
Dupa ce-ti iei jucaria sa lasi si la noi niste impresii.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 30.05.08

da-ne si noua te rog id-ul lui de okazii, pls

Semnătură 

Macbook Pro Retina 15” mid 2012, 8GB RAM, 256GB SSD
iPhone 6s Plus 64 GB Space Grey
iPad 4 16 GB White
Apple Watch Sport Space Grey
Apple Airport Extreme
Apple Airport Express Base Station X 2
Apple TV 4th gen

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara

pot sa va dau link-ul

http://www.okazii.ro/catalog/27880784/Adaptor-Interfata-Aux-in-mp3player-Ipod-Telefon-Auto.html

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.12.08
thesseus - 26 Iunie 2009 01:46 PM

Un HF Parrot ca cel din linkul de mai sus ar fi superb, doar ca 250$ + montaj + transport romania mi se pare ca ajunge sa fie f scump.

Eu mi-am luat din Romania de la ADV Auto Power & Technology. Baitetii sunt super OK si iti pot recomanda ce se potriveste mai bine pentru tine.

Semnătură 

—-
MacBook Air 13” - (Mid 2012) - 2GHz Core i7 - 8GB DDR3 - 256GB SSD - MacOS X Yosemite
MacBook Pro 13” - (Mid 2009) - 2,26GHz Unibody - 8GB DDR3 - Intel SSD 330 Series, 180GB - MacOS X maveriks
MacBook Air - 1,6GHz - 2GB DDR2 - MacOS X Lion

mini iPad WiFi+Cellular - 32GB
mini iPad WiFi+Cellular - 16GB

iPhone 5S -16GB (Neverlocked)
iPhone 4 - 32GB (Neverlocked)

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
thesseus - 26 Iunie 2009 03:51 PM

E un baiat pe okazii care face cabluri aux-in, teoretic cica sunt usor de montat si pe casetofonul default. Practic… om vedea smile
Dupa ce-ti iei jucaria sa lasi si la noi niste impresii.

depinde de maşina….fiecare Producator are un traseu al cablulilor prin maşina si la mine, un Renault, mufele mama se instaleaza in torpedou, au locu lor acolo. Prefer sa mă duc la reprezentanță....cel mult de iau eu cablurile mele…cam atât…mai am puțin și scap de la muncă si mă duc să iau ăla!
Bft!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
——————————————
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.04.08

ca adaptoar audio de masina pt ipod + memory stick mi-a placut cel mai mult xcar link: http://www.xcarlink.ro/compatibilitate.html
problema e ca eu deja am cd changer si nu vreau sa-l scot. calitatea pe el e mai buna decat orice mp3. cu emitatoarele fm e alta problema: majoritatea nu emit destul de puternic iar eu am antena in partea din spate a masinii. de auzit se aud, dar nu la o calitate satisfacatoare si nu am bani de aruncat pe teste.

Semnătură 

fight apathy. or don’t.

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRank
Jr. Member

Carkitul meu de la Parrot pe langa modul bluetooth are si 3 mufe de intrare : USB, Jack de casti (3,5), si mufa de iPod. Mai are si o telecomanda unde poti selecta: Volum, Next, Back, Pause. Exista si modelul de carkit cu afisaj ... dar eu voiam ceva mai finut raspberry. O sa revin mai pe seara si cu poze daca sunteti interesati.

Semnătură 

—-
MacBook Air 13” - (Mid 2012) - 2GHz Core i7 - 8GB DDR3 - 256GB SSD - MacOS X Yosemite
MacBook Pro 13” - (Mid 2009) - 2,26GHz Unibody - 8GB DDR3 - Intel SSD 330 Series, 180GB - MacOS X maveriks

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 12.04.08

pe mine, cel putin, m-ar interesa.
cum se conecteaza la masina, prin fm sau trebuie sa bagi niste fire? daca e prin fm, tu unde ai antena la masina? eu mi-am luat teapa cu asa ceva (asus r700) si nu vreau sa cumpar ca sa ma aleg din nou cu nimic.

Semnătură 

fight apathy. or don’t.

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRank
Jr. Member

Se conecteaza in spatele casetofonului cu o mufa adaptoare ... Telefonul se conecteaza la el prin bluetooth, si in plus ai si mufele care le-am descris sa conctezi o sursa auxiliara audio.
In momentul in care folosesti aceasta sursa auxiliara (gen ipod sau stick USB) sau primesti/initializezi un apel telefonic ceea ce este redat de catre casetofon intra pe MUTE ... smile

Semnătură 

—-

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

OK….am revenit…..l-am luat…se aude fffff bine…kiar sunt surprins. Nu sunt interferentze, m-am sunat in timp ce ascultam muzik. Transmitzatorul are un inel mare in jurul display-ului, daca il apesi isi cauta el o frecventza libera, daca il rotesti stanga dreapta setezi o frecventza manuala. Tot ce trebuie sa faci e sa il bagi la bricheta, celalalt capat in conectorul iPhone-ului/iPod-ului…..setezi o frecventza pe transmitzator, cauti frecventza respectiva pe radio si GATA…..deci se aude kiar fff bine. Imi place!

Singurul inconvenient e ca track-urile le skimbi din iPhone/iPod….deci e de preferat sa il tineti cat mai aproape de maini, nu pe parbriz cum il aveam eu :D…asta ca sa va fie comod si sa tineti si okii pe sosea.

Si acum sa inchei cu o povestioara, demna numai de Romania. Ma uit pe net 29,99 euro…..ma duc in Concept Store langa Muzica imi zice ca e 40,00 euro (WTF?? - cica 29 e pretu de net si 40 e in magazin)....ok…am zis ce draq acum 40 Ron in plus (29.99 = 130 Ron, 40.00 = 170 Ron) nu e mare lucru….suna la alte magazine, dupa ce ii zic ca sunt pe Vodafone - muhahahahha -  si nu pot sa sun la 173 parca sa intreb, si imi zice intr-un final ca mai sunt 2 bucati in Orange la Universitate….beneeee….ma duc acolo….stau 100 de ani cu un bon in mana (urasc bonurile alea, dar totusi tin un rand si e bine), si in cele din urma ma keama si pe mine tanti roboata….ma duc la birou….ii spun omului ce vreau….il aduce si imi cere banii….130 Ron….deci am avut bulan. Nu am inteles care a fost faza dar mai bine ca nu mai aveau la Concept Store-ul ma-sii :D

Una peste alta recomand asta…..se aude surprinzator de bine.

Bft all! Va salut pe toti ca maine plec in concefiu :D…yuhuuuuuu!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
——————————————
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06
Chucky - 26 Iunie 2009 10:53 PM

OK….am revenit…..l-am luat…se aude fffff bine…kiar sunt surprins. Nu sunt interferentze, m-am sunat in timp ce ascultam muzik. Transmitzatorul are un inel mare in jurul display-ului, daca il apesi isi cauta el o frecventza libera, daca il rotesti stanga dreapta setezi o frecventza manuala. Tot ce trebuie sa faci e sa il bagi la bricheta, celalalt capat in conectorul iPhone-ului/iPod-ului…..setezi o frecventza pe transmitzator, cauti frecventza respectiva pe radio si GATA…..deci se aude kiar fff bine. Imi place!

Singurul inconvenient e ca track-urile le skimbi din iPhone/iPod….deci e de preferat sa il tineti cat mai aproape de maini, nu pe parbriz cum il aveam eu :D…asta ca sa va fie comod si sa tineti si okii pe sosea.

Si acum sa inchei cu o povestioara, demna numai de Romania. Ma uit pe net 29,99 euro…..ma duc in Concept Store langa Muzica imi zice ca e 40,00 euro (WTF?? - cica 29 e pretu de net si 40 e in magazin)....ok…am zis ce draq acum 40 Ron in plus (29.99 = 130 Ron, 40.00 = 170 Ron) nu e mare lucru….suna la alte magazine, dupa ce ii zic ca sunt pe Vodafone - muhahahahha -  si nu pot sa sun la 173 parca sa intreb, si imi zice intr-un final ca mai sunt 2 bucati in Orange la Universitate….beneeee….ma duc acolo….stau 100 de ani cu un bon in mana (urasc bonurile alea, dar totusi tin un rand si e bine), si in cele din urma ma keama si pe mine tanti roboata….ma duc la birou….ii spun omului ce vreau….il aduce si imi cere banii….130 Ron….deci am avut bulan. Nu am inteles care a fost faza dar mai bine ca nu mai aveau la Concept Store-ul ma-sii :D

Una peste alta recomand asta…..se aude surprinzator de bine.

Bft all! Va salut pe toti ca maine plec in concefiu :D…yuhuuuuuu!

mersi mult pentru raspuns,asta asteptam.
tocmai l-am comandat si eu de pe site de la orange si am platit cu 30 ROn mai putin pentru ca cei de la orange au zis ca au facut o gresala,au cerut la cineva cu 30RON mai mult si au vrut sa se revanseze.

P.S. glumeam,aveam cateva puncte si l-am luat cu o mica reducere smile

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRank
Member
Din: Roman

l-am luat si eu azi din orange shop ( 1,3 mil )...se aude fain chiar daca eram usor sceptic ( ultima mea solutie de acest gen a fost alcatuita dintr-un zune si un transmitter fm dedicat si nu ma incanta din cale-afara cum se auzea )...insa e ok. la banii astia chiar nu poti ridica pretentii foarte mari…ma bucur ca am scapat de teancul de cduri pe care trebuia sa-l car in concediu dupa mine…

Semnătură 

TRUST NO ONE !

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 26.07.07

Am luat Griffin Window Seat si e super. Bratul e format din 3 segmente detasabile si poti astfel decide cat de aproape sa fie iPhone-ul de tine. Vine in pachet cu suporturi separate pentru iPhone 2G, iPhone 3G si iPod touch (asta inseamna ca la un nou redesign poti sa cumperi doar suportul nu toata instalatia). Mai are un cablu audio pentru mufa de aux a masinii (din pacate nu am asa ceva). Se poate monta atat pe geam cat si undeva pe bord, are in pachet si o piesa de plastic care se poate aplica pe bord pentru a asigura prinderea ventuzei. E un produs de calitate, a meritat 30 EUR.

Singurul minus, iPhone-ul se fixeaza “naked” in suport, nu merge cu husa cu tot.

2 din 4
2