Deci, eu sunt la munca acum si nu pot cara iMac-ul dupa mine.
M-am jucat cu DW sa vad ce este, si nici acum nu m-am lamurit…cat despre “alte aplicatii din astea, dar nu ti le spun, ca iar te joci cu ele”, nu imi spune, ca oricum am sa le descopar singur….Dupa cate am citit prin acest forum, nu cred ca e nimeni dator sa ajute pe altii in rezolvarea problemelor ca le apar ....
Vroiam sa iti spun ca am facut tot ce se poate si nu s-a rezolvat nimic…
Poti sa imi spui ce inseamna asta “DEFAULT CATCH! , code=300 at &SRR0;: ff8119a0: &SRR1;: 0000b030 “...?
Multumesc.
ps: ai telefon? ca te sun eu….
Din cate am vazut eu au fost sugerate cateva solutii, daca nu au functionat poate ar trebui sa apelezi la un profesionist. Eu de cate ori am apelat am primit ajutor si am gasit rezolvare aici pe forum. Eu personal nu am mai vazut postata vreo problema fara rezolvare pana acum. Sper sa nu fii tu primul.
Prietene, fara suparare, dar incearca sa te mai documentezi si apoi sa incerci un raspuns pertinent, ca de caterinca si pase cu calcaiul suntem in stare toti…
Stii ce inseamna “DEFAULT CATCH! , code=300 at &SRR0;: ff8119a0: &SRR1;: 0000b030” sau nu? asta era ideea….
Ca si eu ma tot documentez, ca si altii dar de asta e forum sa punem intrebari, insa si raspuncuri competente si sfaturi demne de urmat….
Fara suparare….
Deci, eu sunt la munca acum si nu pot cara iMac-ul dupa mine.
M-am jucat cu DW sa vad ce este, si nici acum nu m-am lamurit…cat despre “alte aplicatii din astea, dar nu ti le spun, ca iar te joci cu ele”, nu imi spune, ca oricum am sa le descopar singur….Dupa cate am citit prin acest forum, nu cred ca e nimeni dator sa ajute pe altii in rezolvarea problemelor ca le apar ....
Vroiam sa iti spun ca am facut tot ce se poate si nu s-a rezolvat nimic…
Poti sa imi spui ce inseamna asta “DEFAULT CATCH! , code=300 at &SRR0;: ff8119a0: &SRR1;: 0000b030 “...?
Multumesc.
ps: ai telefon? ca te sun eu….
eu pricep ca esti nervos si suparat, dar daca te apuci sa te joci cu aplicatii care umbla in sistem si in firmware ai ceea ce cauti. cel mai vechi calculator din preajma este un imac g3/350 si un ibook g3/300 si NICIODATA nu au avut nevoie de DW sau alte alea…
cand ajungi acasa, fa ceea ce ti-am spus cu resetarea pram si reset-all si ia-o de la capat calm cu repartitionarea si reformatarea
daca tot nu o scoti la capat, este posibil - cum ziceam - sa fie o simpla coincidenta cu jocul de-a DW, pur si simplu ti s-a busit ceva inauntru (putin probabil, dar posibil)
nu-ti dau nr de telefon, deoarece o convorbire care dureaza mai mult de 30 ‘’ deja ma enerveaza si necazul tau oricum nu se rezolva telefonic
Una din cauzele acestei probleme cu “default catch” poate fi faptul ca ai pus un HD mai mare de 8 GB in acel iMac. Tipul ala de iMac a avut din fabrica HD de 4 sau 6 GB, si are probleme daca-i pui HD mai mare de 8 GB. Se poate rezolva prin formatarea primei partitii astfel incat sa aiba o dimensiune mai mica de 8 GB, si instalarea OS-ului pe acea partitie. Tu zici ca prima partitie are 7,5 GB. Verifica daca intr-adevar aia e “prima partitie”, si eventual fa-o mai mica, la vreo 6 GB, ca sa fii sigur. Sau mai bine fa o partitie de 6 GB la capatul celalalt al discului si instaleaza OS-ul pe aia.
oki, dar spune-mi macar care e treaba cu aceasta eroare:DEFAULT CATCH! , code=300 at &SRR0;: ff8119a0: &SRR1;: 0000b030…..si ce fase, sau cum se traduce…dar cred ca e o intrebare retorica….
Multumesc de intelege…
Tudor, multumesc de sfat, insa A MERS FOARTE BINE DUPA CE I-AM SCHIMBAT HARD-UL…CU CELE DOUA SISTEME DE OPERARE OSX SI OS9. PARTITIILE AU CHIAT ATAT CUM AM ZIS UNA DE 7,5 G SI UNA DE ...RESTUL PANA LA 40G.
IDEEA E CA DUPA CE M-AM JUCAT CU DISK WARRIOR, S-A ALES PRAFUL DE CALCULATOR…MERGE DOAR IN OSX
ASTA E TREABA…
SI DACA VREAU SA BOOT-EZ IN OS9, IMI APARE: DEFAULT CATCH! , code=300 at &SRR0;: ff8119a0: &SRR1;: 0000b030
SI EU VREAU SA STIU CE INSEAMNA…..
Pai ti-am zis: este o eroare care poate aparea din cauza ca ai bagat un HD mai mare de 8 GB. Acum, ce-o fi inseamnand “code=300 at &SRR0;: ff8119a0: &SRR1;: 0000b030”... numai inginerii de la Apple stiu. La fel cum banuiesc ca acel “blue screen” din Windows nu poate fi tradus decat de o mana de oameni.
Am gasit pe Google ca “DEFAULT CATCH! , code=300 at &SRR0;” se refera la faptul ca sistemul nu gaseste disk-ul de boot , sau memoria RAM are probleme sau e insufucienta, ca porturile fireware si usb au probleme, ........
In fine, am sa formatez hdd-ul pe un pc, am sa il reintriduc in mac si refac totul…sper sa mearga asa
Si inca ceva:FIRMWARE-UL UNDE ESTE SCRIS? intr-o memorie eeprom de pe placa de baza sau este scris si pe hard?rezista la o formatare cu discul de os(oricare ar fii el), daca este scris si pe hard?
Multumesc!!!
L-am citit si eu, insa aici spune ca prima partitie sa fie STRICT SAU MAI MIVA DE 8G, ceea ce la mine e valabil, in conditiile in care in aceeasi configuratie a functionat pana sa ii fac ceva, nu stiu ce, cu DW.
Multumesc…